Biri Bana yardım etsin içimi rahatlatmanıza ihdiyacım var lütfen .s

baharduygu arkadasim utanma sikilma git doktora biz yardimci olmaya calisiriz ama bizi asan yardim edebilecegimiz bir konu degil. gidemem diyorsan doktorlara online soru sorabilecegin siteler var. yaz derdini. ama duzgunce yaz ilk attigin mesaj gibi olmasin doktorun seni ciddiye alacagi turden yaz mesajini

evlenince ilişkiye girersin şimdiden bunlara takılma...
anlamıyorum ben ya nişanlı sevgili kızların hemen ilişkiye girme cabasını herşeyin bi zamanı var niye bunları araştırıyorsunuzki gezin tozun hayatın tadını çıkarın sevdiklerinizle.

Son düzenleme:
aynen öyle yok doktora gitsen hepsi kusar bunu anlatırsan die laflar ama buraya soru sormk için geldim kimsenin alay konusu olmak için değil içimi rahatlatmak için

doktor mu kusarmış püff hiç güleceğim yoktu şimdi .sen takılma dediğim gibi .bence sorunun yok ama yinede git baktır merak ediyorsan illa .sıkılma bu konuda .

Aman pptya dikkat et birazdan seni topa tutmaya başlarlar :))

topa tutmak değil ki anlamıyorsunuz herkesin kendi tercihidir .size göre doğru o bana göre değildir .kızlık zarı bu kadar önemli olmamalı artık .biz kadınlar bunu bu kadar önemli hale getiriyoruz .her şeyi yapan ama kızlığını koruyan yada gidip diktiren bir sürü kadın var .bunların hepsi kızlık zarının bu kadar önemsenmesinden kaynaklanıyor .

aynen arkadaşım bu konuda seninle hemfikirim herşeyin zamanında olursa güzel

Ben bazı okuduklarımla ilgili soktayım gercekten...arkadasım sorunun varmıs tamam anlayıs gösterelim ama bunu daha derli toplu yazabilirdin ve yazmadan düsüne bılırdın öncelikle bi böyle sıkıntısı olan biri zaten adet olmaz sen bide dezensizlik yasamadıgını bile bile yazmıssın anlam veremedim...

Nisanlıyken iliskiye girme konusuna bende karsı olanlardanım bugün canım cicim olursunda yarın ne olacagın belli mi? dügün günü ayrılanlar var :S

Kimse yanlıs anlamasın kimse kınamasında ama ben o ilk gecemi bi anlık bi zevke bi hataya kurban vermem...beyazlar icinde esinin olmak var bide gizli kapaklı herseyi bırak babamın evinden beyazlar icinden cıkmak var o beyazı kırletmeden cıkmak var....gelinlikde evlilikde oyuncak olmus gelinligi giyıyorsan kusagı beline baglıosan hakkını vereceksin!

kesinlikle vajinası yok bu arkadaşın bence hatta başka birşeyi olma ihtimali çok fazla.... ooooo birşey yapmaya kalkıyorsan gerekli malzemenin olup olmadığını anlarsın rahat ol.bence fake bu patlar yakında

bende ilk fake olmasından süphelendim ama yinede düsüncelerimi dile getirmek istedim :)

zaten anlatım tarzından belli oluyor.arkadaş fantazi olsun diye takılıyor bence.bunca yıldır üyeyim ama bu en acemilerden biri .diğerleri en azından biraz ön bilgiyle geliyordu

evet haklısın hep bunu savundum hepte topa tuttular beddua eden bile olmuştu zamanında kızın olurda inş böyle birşey yapar diye.
kişisel tercih falan filan bunlar umrumda değil ben sadece genç kızları uyarıyorum bayan olarak müslüman olarak hiç kimseye kişisel tercihin canım git kendini düzdür diyemem.
bu nedir ya gerçekten kadının düşmanı kadınmış apaçık ortada.
istediğiniz kadar topa tutun yerden yere vurun beni allahın emridir bu kadın hazinedir ve erkeğine kendini saklamalıdır.

takılma milletin vajinal seçimlerine : ))
boşverrrr, sen kendi vajinan ile ilgilen
yapmış yapmamış hakkını vermiş vermemiş
bugun canım cıcım yarın koymus tekmeyı
rahat ol,
sen kendi rahminin sözüm ona namusundan emin misin
gerisinin olası namussuzluğundan sana ne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…