- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
- Konu Sahibi baharduygu1
-
aynen öyle yok doktora gitsen hepsi kusar bunu anlatırsan die laflar ama buraya soru sormk için geldim kimsenin alay konusu olmak için değil içimi rahatlatmak için
evlenince ilişkiye girersin şimdiden bunlara takılma...
anlamıyorum ben ya nişanlı sevgili kızların hemen ilişkiye girme cabasını herşeyin bi zamanı var niye bunları araştırıyorsunuzki gezin tozun hayatın tadını çıkarın sevdiklerinizle.
Aman pptya dikkat et birazdan seni topa tutmaya başlarlar :))
vajina deliği olmayan bir çok kadın varmış .s
Evet ve o kadınlar regl olmuyor...
evlenince ilişkiye girersin şimdiden bunlara takılma...
anlamıyorum ben ya nişanlı sevgili kızların hemen ilişkiye girme cabasını herşeyin bi zamanı var niye bunları araştırıyorsunuzki gezin tozun hayatın tadını çıkarın sevdiklerinizle.
sen orada anlattın ben burada vajinamdan soğudum
ayırınca ortada deliği var ne demek ya?
bence vajinan var,bu anlatımdan ancak bunu çıkarabildim.
Aman pptya dikkat et birazdan seni topa tutmaya başlarlar :))
Ben bazı okuduklarımla ilgili soktayım gercekten...arkadasım sorunun varmıs tamam anlayıs gösterelim ama bunu daha derli toplu yazabilirdin ve yazmadan düsüne bılırdın öncelikle bi böyle sıkıntısı olan biri zaten adet olmaz sen bide dezensizlik yasamadıgını bile bile yazmıssın anlam veremedim...
Nisanlıyken iliskiye girme konusuna bende karsı olanlardanım bugün canım cicim olursunda yarın ne olacagın belli mi? dügün günü ayrılanlar var :S
Kimse yanlıs anlamasın kimse kınamasında ama ben o ilk gecemi bi anlık bi zevke bi hataya kurban vermem...beyazlar icinde esinin olmak var bide gizli kapaklı herseyi bırak babamın evinden beyazlar icinden cıkmak var o beyazı kırletmeden cıkmak var....gelinlikde evlilikde oyuncak olmus gelinligi giyıyorsan kusagı beline baglıosan hakkını vereceksin!
orası öle ama iste insna rahatsız olunca duramıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?