Biri Bana yardım etsin içimi rahatlatmanıza ihdiyacım var lütfen .s

baharduygu1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
18
0
16
İstanbul
Ya bana lütfen biri yardım etsin ben nişanlımla ilşkiye giremiyorum kasmam nedeniyle ve vajinam yokmu varmı bilimiyorum ortada bir delik var ayırına cıkıyor ortaya ve adetimin son günlerindeyim o deliği ayırınca o delikten kan aktıı lütfen varmı yokmu birşey söyleğin bana

Nasıl bir anlatım bu yahu...
İnsanın vajinadan soğuyası geliyor.

Vajina yokluğu denen bir durum vardır ama bunun için jinekoloğa gideceksin,K.K jinekoloji'ye değil.

Nişanlınla ilişkiye girememiş olman isabet olmuş bence..

Bi doktora görün , her şey yolundaysa bile evlenmeyi beklemeni tavsiye ederim..

Tabi tercih yine senin

sen orada anlattın ben burada vajinamdan soğudum

ayırınca ortada deliği var ne demek ya?

bence vajinan var,bu anlatımdan ancak bunu çıkarabildim.

Son düzenleme:

her ay regl oluyorsan vaginan var demektir,ayrıca bu kadar hevesli olma ilişkiye girmek için 2 gün sonra gelirsin buralara nişanlım benden ayrıldı dıye gerek yok aklını basına al

isdemedğim birşeye asla zorlamaz zaten beni ama vajinamusm bu bi gerçek araştırma yaparken vajina deliği yok die birşey okudum ve pskoljk olarak etkileniyor insan tabi :s uyku girmedi gözüme ya ilerde cocğm olmasa ya öyleysem filan diye

vaginismus dediğin vagina yolunun dar olması o yol kapalı olmaz asla olsa regl kanaman nasıl gelecek bi düşün bakalım,ayrına illa delik yok diyorsan git bir jinekologa

Kadın doğumcular bu KKdaki jinekoloji bölümünü görseler toplu istifa verirler. Anlatımınızı bir kenara koyuyorum da sizce insanlar 6 yıl tıpı boşunamı okuyor? Kaldı ki burada doktor arkadaşlar bile size tavsiye verse yanlış olur. Görmeden neyin ne olduğunu anlayamazlar. En yakın zamanda doktora gidin !

Nişanlınla ilişkiye girip girmemen tamamen senin seçimindir evlenmeyi bekle aman napıyorsun falan demeyeceğim.!
Regl olduğuna göre vajinan vardır.Anlatım bana da garip geldi.İlişkiye giremiyorsan zorlama muhtemelen vajinismus olabilirsin.Bu sorunda evlenince düzelecektir.Düzelmezse de jinekoloğa gidersin.

Ya bu tür yorumlar yapan biri değilim ama evlenmeden önce bakireliği bozma telaşı niye ? yani evleneceksin zaten ne güzel nişanlanmışsın ama niye ısrarla kızlık bozmaya çalışılır. Nikah masasından bile dönülebileceği bilinmezmi? Ben düşünüyorumda evlenmeden önce eşimle birlikte olsaydım. O düğünde deli gibi etrafımda dönmeler, bir dediğim 2 edilmeden koşturmaların hiçbiri olmazdı. Çünkü erkeğin merak edeceği hiç birşey kalmıyorki zaten düğün sevmiyor erkekler zorla giriyorlar o sıkıntıya elinizde tek heyecan kozunuda veriyorsunuz inşallah kızlığın bozulmamıştır, bir doktora git evlendikten sonra denemeye devam edin anlamdığım şimdi cinsellikte mutluluk yaşamazsanız evlilikten ten uyumu yok diye vazmı geçeceksiniz? Sakın yanlış anlaşılmasın merak ettiklerimi soruyorum, yargılamak haddim değil.

ben kendiime KIZIMM Dedimm hoş olmassa ne yapa bilceksinki ancaa sayfadan atılıcam

bu da yeter zaten sonra ziyaretci moduna gecersın ,ayrıca yeni üye olmussun mesaj sayından belli ve sen yazdıkca konunun gercek dısı oldugu anlasılıyor ayrıca öğrencisin hala neyin ne oldugunu bilmiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…