Biri bana hepsi geçecek desin

Hepsi geçecek merak etmeyin tam 2 sene zombi gibi gezdim uykusuzluk sinir stres bana yardım eden kimsede yoktu etrafımda ama buyudukce cocukla bağıniz güçlenecek zamanla bunlar geçecek merak etmeyin sakinlesecek çaylar vs için arada 1 saat kendinize zaman ayırın 6 aydan sonra gaz problemleri geçiyor ama bizim 2 surdu kabızlık dişler derken geldi geçti sabır

Yorumların tamamını okumadım ama vereceğim en önemli tavsiye şu:
SİZE YARDIM EDİLMESİNE İZİN VERİN.

Ben erken doğum yaptım, bebeğim sarıldığı bu yüzden çok ağır geçirdi. 10 gün makinelere bağlı kaldı hastanede. Bir kez emziremedim bu sürede. Sağdım da Sağdım sütüm gelsin diye. Bu sefer süt var, bebek emmiyor. Çünkü biberon çok daha kolaydı hastanede. Neler yaptım bir bilseniz alsın diye. O emmedikçe ben üzüldüm, üzüldükçe kendimi suçladım.
Sürekli hayır ben bebeğime bakabilirim, ben yapacağım diyordum kendi kendime.

Sonuç : dinlenmeyerek ve emmediğini kabul etmeyerek sadece kendime eziyet ettim. 6 ay az çok emzirdim, bunun çoğu süt sağarak biberonla verdiklerimle gerçekleşti. En sonunda kabullendim.

Lütfen durumu kabullenin. Bebeği bırakıp uyuyun, dinlenin, zaten hemen yan odanızda olacak. Önce kendinize yetmelisiniz ki, bebeğinize de yetebilesiniz. Siz güçlü ve harika bir annesiniz. Bağlanma gibi şeyleri kesinlikle kafanıza takmayın. Önce ikiniz de sakinleşin, sonrasında her şey gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…