Hamilesinkısaca derdimi anlatayım bat 6 eylül adet olmadım 11 eylülde kan verdim değer 2.77 çıktı kızımda geç döllenmeyle olmuştu dr tedbiren 1 hafta bekleyelim değer yükselebilir dedi bu arada ben her gün gebelik testi yapıyordum hep negatif biraz önce test yaptım görüntü ekliyorum bi bakarmısınız ?
Bence hamilesin kan vermesilinnnkısaca derdimi anlatayım bat 6 eylül adet olmadım 11 eylülde kan verdim değer 2.77 çıktı kızımda geç döllenmeyle olmuştu dr tedbiren 1 hafta bekleyelim değer yükselebilir dedi bu arada ben her gün gebelik testi yapıyordum hep negatif biraz önce test yaptım ilk 5 dk içerisinde çıktı görüntü ekliyorum bi bakarmısınız ?
insan görüyor ama inanamıyorHamilesin
çok tşk ederim darısı tüm isteyenlerin başınaHayırlı olsunnn gayet belirgin
çarşamba günü tekrar gideceğim o zaman dedi drBence hamilesin kan vermesilinnn
çok tşk ederimTest markası ne güvenilir mi tabi öyle bir durumda var başka bir marka varsa elinizde birde onunla yapın isterseniz emin olmak için
merhabalar idrar testinden sonra 18 inde kan verdim 280 çıktı 20 sinde kan verdim 625 çıktı 1 hafta sonra gittim keseyi gördümmerhaba ne yaptınız sonç nedir
Merhaba benimde 12.gün 63 çıktı geç döllenme olabiliyor mu böyle siz kaçıncı günde kaç değerle öğrenmiştinizmerhabalar idrar testinden sonra 18 inde kan verdim 280 çıktı 20 sinde kan verdim 625 çıktı 1 hafta sonra gittim keseyi gördümc.tesi tekrar randevum var kısaca hamileyim
merhabalar evet geç döllenme dedi dr sat 7 ağustos ve şu an 6+6 günlük bebeğimMerhaba benimde 12.gün 63 çıktı geç döllenme olabiliyor mu böyle siz kaçıncı günde kaç değerle öğrenmiştiniz
bat den yaklaşık 14/15 gün sonra 282 değerle öğrenmiştim ilkMerhaba benimde 12.gün 63 çıktı geç döllenme olabiliyor mu böyle siz kaçıncı günde kaç değerle öğrenmiştiniz
Bana cevap veriri misiniz lütfen adete 2 gün kala kan verdim 0.200 çıktı ama belirtilerin var geç döllenme olabilir mimerhabalar evet geç döllenme dedi dr sat 7 ağustos ve şu an 6+6 günlük bebeğim
Ben de geç döllenme oldu ama size nasıl geç döllenme diyeyim. Sizin bedeninizi iyi tanıyor olmanız lazım. Yumurtlama gününüzden emin olmanız lazım. Hiç birini bilmiyorsanız 1 hafta sonra eğer adet olmadıysanız kan testini tekrarlayın en net sonucu alırsınız.Bana cevap veriri misiniz lütfen adete 2 gün kala kan verdim 0.200 çıktı ama belirtilerin var geç döllenme olabilir mi