biri bana hamilesin desin 😅

SH3MS

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
326
233
kısaca derdimi anlatayım bat 6 eylül adet olmadım 11 eylülde kan verdim değer 2.77 çıktı kızımda geç döllenmeyle olmuştu dr tedbiren 1 hafta bekleyelim değer yükselebilir dedi bu arada ben her gün gebelik testi yapıyordum hep negatif biraz önce test yaptım ilk 5 dk içerisinde çıktı görüntü ekliyorum bi bakarmısınız ?

Eklentiler

• 20240915_134531.jpg
    20240915_134531.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 435
kısaca derdimi anlatayım bat 6 eylül adet olmadım 11 eylülde kan verdim değer 2.77 çıktı kızımda geç döllenmeyle olmuştu dr tedbiren 1 hafta bekleyelim değer yükselebilir dedi bu arada ben her gün gebelik testi yapıyordum hep negatif biraz önce test yaptım görüntü ekliyorum bi bakarmısınız ?
Hamilesin 😊

Test markası ne güvenilir mi tabi öyle bir durumda var başka bir marka varsa elinizde birde onunla yapın isterseniz emin olmak için

kısaca derdimi anlatayım bat 6 eylül adet olmadım 11 eylülde kan verdim değer 2.77 çıktı kızımda geç döllenmeyle olmuştu dr tedbiren 1 hafta bekleyelim değer yükselebilir dedi bu arada ben her gün gebelik testi yapıyordum hep negatif biraz önce test yaptım ilk 5 dk içerisinde çıktı görüntü ekliyorum bi bakarmısınız ?
Bence hamilesin kan vermesilinnn

Test markası ne güvenilir mi tabi öyle bir durumda var başka bir marka varsa elinizde birde onunla yapın isterseniz emin olmak için
çok tşk ederim 🥰 softec erken gebelik testi araştırıp öyle almıştım testi güvenilir diye

merhaba ne yaptınız sonç nedir
merhabalar idrar testinden sonra 18 inde kan verdim 280 çıktı 20 sinde kan verdim 625 çıktı 1 hafta sonra gittim keseyi gördüm 😅 c.tesi tekrar randevum var kısaca hamileyim 🥰🥰🥰

merhabalar idrar testinden sonra 18 inde kan verdim 280 çıktı 20 sinde kan verdim 625 çıktı 1 hafta sonra gittim keseyi gördüm 😅 c.tesi tekrar randevum var kısaca hamileyim 🥰🥰🥰
Merhaba benimde 12.gün 63 çıktı geç döllenme olabiliyor mu böyle siz kaçıncı günde kaç değerle öğrenmiştiniz

Bana cevap veriri misiniz lütfen adete 2 gün kala kan verdim 0.200 çıktı ama belirtilerin var geç döllenme olabilir mi
Ben de geç döllenme oldu ama size nasıl geç döllenme diyeyim. Sizin bedeninizi iyi tanıyor olmanız lazım. Yumurtlama gününüzden emin olmanız lazım. Hiç birini bilmiyorsanız 1 hafta sonra eğer adet olmadıysanız kan testini tekrarlayın en net sonucu alırsınız.

X