Biri bana cevap bulabilir mi?

Yerinde olsam annecim, benim bu halime tapıyor oğlun yapacak birşey yok derim.
:KK59:

Ortaokul 1. sınıftayım vaktifii de... Saçlarım platine yakın bir sarı, son derece kaba ve aklından zoru olan bir resim öğretmenim vardı, sınıfın ortasında git şu saçlarını koyu renge boya kötü kadınlara benziyorsun demişti nasıl ağlamıştım. Sonra okulun Müdürüne şikayet etmiştim kadını okuldan kovmuşlardı, zaten kovmasalar dava açacaktım. Aklıma o geldi şimdi yine sinir oldum.

Kayınvalidene şöyle söyle bir daha ki sefere. Bu benim seçimin, kendimi ne size ne başkasına göre şekillendirmek zorunda değilim ve unutmayın ki oğlunuz saçlarının rengi **** e benzettiğiniz bir kadınla evli, sözün özü sizin sözlerinizi ve düşüncenizi umursamıyorum.

Sert çık, kırılırsa kırılsın.

Saclarimi yillardir altin sarisi renginde boyuyorum, nisanlimla tanismadan tanistigimda sozlenip nisanlandigimdada hep boyleydi degistirmeyide dusunmuyorum ama bu kayinvalideme cok batiyor.
Her seferinde neden boyuyorsun boyama tarzinda konustu, bir keresinde ustu kapali bir sekilde sari sac rengini yollu kadinlar boyara bile getirdi.. bir tanidigi sariya boyamis sacini ve kadin hakkinda natasalara benzemis dedi, ben sok :)
Simdiii yarin gorusecegiz ve bana diyecek ki dip boyan gelmis (neredeyse her seferinde der)(cok az cikti ama boyamak icin daha az cikmis durumda) bende diyecegim ki evet anne boyayacagim.. o'da klasik cevap diyecek ki boyamasanaaaa, niye boyuyorsuuuuuuun
e bu seferde bende okkali bir cevap vermek istiyorum ama ne desem bilemiyorum (bu arada nisanlimida dolduruyor bu konuda, nisanlimda boyama boyama boyama demeye basladi daha kocam degilsin bir dur bakalim deyince ozaman evlenince boyamassin hayatim demeye getirdi)
Bana biri fikir versin lutfen ne diyebilirim, ben boyle begeniyorum demek yetmiyor cunku kadina
benım yatagım kendınden bazalı kayyınvalıdem sureklı neden ayaklı degıl dıyıp duruyordu bgun konusu gectı gelınınde boyle hıc gzl degıl dıye bırde yanımda deddı bende suratına bıle bakmadan ben begenıyorum yatagımı dedım sustu

Durum kayınvalidenizin bunu istemesiyle değil kayınvalideniz bunu istedikten sonra nişanlınızın da böyle istemesiyle tuhaflaşıyor.o_O Herhalde sorun yapacak bir şey bulamadılar ... Bence kayınvalidenizine değil nişanlınıza hesap sorun :KK37:

X