- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- Konu Sahibi sekercihiniz12
Ay niye olmasın ki. Gayet olabilir Fazla utanma imkan buldugunda konuş Madem annen baban bilip göz yumuyor demekki olumlu biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlis anlamissiniz iyi okuyun. Annem babama bu cocuga verelim anlaminda degil bziim kiz o adami sevdigini soyluyo uzak tut kizi ondna goz kulak ol anlaminda anlatmis acik acik soylemedi ama davranislarindan anliyosun ister istemez okey?Oo annen baban da seni basgoz etmeye dunden heveslimis. Okul, meslek falan hic planlarinda yok sanirim.
Yuzyuze gorusuyoruz demissin. Basbasa mi vakit geciriyorsunuz yani? Ne paylastiniz da bu kadar asik oldunuz, siz 19 iken 3o unda bi adama.
Annem babam goz yummuyor annem babama benim onu sevdigimi ve onu benden uzak tutmasi icin soylemis.Annem de babam da bana boyle bi sey konustuklarini soylemedi sadece babam gerginsin bu aralar var mi sikinti dedi bir de aklin nerde senin demistiAy niye olmasın ki. Gayet olabilir Fazla utanma imkan buldugunda konuş Madem annen baban bilip göz yumuyor demekki olumlu biri
Annem anlatmis galiba. Babam ben yanimdayken ona selam veriyor demediniz mi? Bundan benim anladigim cikiyor, okey?Yanlis anlamissiniz iyi okuyun. Annem babama bu cocuga verelim anlaminda degil bziim kiz o adami sevdigini soyluyo uzak tut kizi ondna goz kulak ol anlaminda anlatmis acik acik soylemedi ama davranislarindan anliyosun ister istemez okey?
Bazen boyle derin nefes cekersiniz ya icinize hani bi seye hasret kaldiginizda oluyor genelde ben beni sevidgini iddia ederek yazmiyorum bunu baska turlu anlatamiyorum aklima ilk gelen bu oldu iste. O da hayirli sabahlar kismini normal soylerken bacim kelimesini bu sekilde soylediİç çekerek bacım nasıl deniyormuş ya:))
Evet selam veriyor o selam verme olayina da ben anlam veremiyorum zaten.Annem anlatmis galiba. Babam ben yanimdayken ona selam veriyor demediniz mi? Bundan benim anladigim cikiyor, okey?
Bunu bende dusundum ama dedigim gibi ben selam vermiyorum boyle bi girisimde hic bulunmadim. O hep verdi bi kere almadim diye de bi daha hic selam vermedi bunda bi masumiyet mi aramali miyim?Cok bi anlam yukleme.O zaten bacim diyerek seni uzak tutmak istemis.Seni daha cocuk olarak goruyordur.Sen 26 o 35 olsa belki olabilirdi.
Ve unutamamaktan cook korkuyorum. Ben uzak dururum durmasina da Allah'ın izniyle o napmaya calisiyor?Askin en guzel yasandigi yastasiniz ama asik oldugunuz adam cok buyuk, abla tavsiyesi , uzak durun
Ama adimi da bilmiyor adimi bilmedigi icinde bacim diyor olamaz mi?Cok bi anlam yukleme.O zaten bacim diyerek seni uzak tutmak istemis.Seni daha cocuk olarak goruyordur.Sen 26 o 35 olsa belki olabilirdi.
Sanmiyorum canim olamaz bacim demezdi yani.Merhaba nasilsin felan derdi ama bacim merhaba demezdi.Muhtemelen baban gibi o da anladi senin ilgini.Biraz daha gozlemle istersenAma adimi da bilmiyor adimi bilmedigi icinde bacim diyor olamaz mi?
Babam ilgi mi anlamadi annem direk soylemis belli yaniSanmiyorum canim olamaz bacim demezdi yani.Merhaba nasilsin felan derdi ama bacim merhaba demezdi.Muhtemelen baban gibi o da anladi senin ilgini.Biraz daha gozlemle istersen
Ne kadar ukala varsa hepsi burada toplanmis sanirim.2 kere okudum ve hicbir sey anlamadim. Noktalama isaretlerinin önemi deyip susuyorum.
O yaşta 19 yaşında kıza bakacak adamla işin olmasın lütfen.Ya buraya yazmaya utanıyorum. Çaresiz kaldım arttık napacagimi bilmiyorum. Birini seviyorum. Tanistik bi sekilde yuzyuze falan gorusuruyoruz. Aramizda baya bi yas farki var. Ben 19umdayim o 29 oyle soyleyim. İnstagramdan falan rahatsiz ettim bunu fake hesapla kendim oldugumu belli etmeden felan bu bana bacim diyodu konusurken adimi bilmedigi icindir belki de bilmiyorum ve bulundugum ortama geliyodu hep o selam verdi ve bakarken sefkat dolu bakiyo. Ben bunun yuzune bakamiyodum gozlerinin icine bakarken kalbimin ritmi bozuluyo bakmamaya basladim bi gun yine karsilastik babam yanimda ben bunu cikaramadim kim bu falan diye dusunuyorum yuzunu net secemiyodum yuzunu bi seyler kapamisti kafami hafiften saga dogru egdim benim egmemle beraber o da egip gulumsedi. Ben utancimdan kafami cevirdim sonra da bi daha selam vermedi. Ve anneme soyledim annem de sanirim babama soylemis babam ben yanindayken ona selam veriyoo o da aliyo falan. Ben daha once boyle bi sey hic hissetmedim gercekten sol tarafim yaniyor ne yapacagimi bilmiyorum bi sey soyleyin Allah aşkına. Ve bana ilk bacim dediginde ic cekerek bacim demisti. Kafayi yiyorum sanirim.