Biri bana bi akil verebilir mi ?

Oo annen baban da seni basgoz etmeye dunden heveslimis. Okul, meslek falan hic planlarinda yok sanirim.

Yuzyuze gorusuyoruz demissin. Basbasa mi vakit geciriyorsunuz yani? Ne paylastiniz da bu kadar asik oldunuz, siz 19 iken 3o unda bi adama.
Yanlis anlamissiniz iyi okuyun. Annem babama bu cocuga verelim anlaminda degil bziim kiz o adami sevdigini soyluyo uzak tut kizi ondna goz kulak ol anlaminda anlatmis acik acik soylemedi ama davranislarindan anliyosun ister istemez okey?

Ay niye olmasın ki. Gayet olabilir Fazla utanma imkan buldugunda konuş Madem annen baban bilip göz yumuyor demekki olumlu biri
Annem babam goz yummuyor annem babama benim onu sevdigimi ve onu benden uzak tutmasi icin soylemis.Annem de babam da bana boyle bi sey konustuklarini soylemedi sadece babam gerginsin bu aralar var mi sikinti dedi bir de aklin nerde senin demisti

Yanlis anlamissiniz iyi okuyun. Annem babama bu cocuga verelim anlaminda degil bziim kiz o adami sevdigini soyluyo uzak tut kizi ondna goz kulak ol anlaminda anlatmis acik acik soylemedi ama davranislarindan anliyosun ister istemez okey?
Annem anlatmis galiba. Babam ben yanimdayken ona selam veriyor demediniz mi? Bundan benim anladigim cikiyor, okey?

İç çekerek bacım nasıl deniyormuş ya:))
Bazen boyle derin nefes cekersiniz ya icinize hani bi seye hasret kaldiginizda oluyor genelde ben beni sevidgini iddia ederek yazmiyorum bunu baska turlu anlatamiyorum aklima ilk gelen bu oldu iste. O da hayirli sabahlar kismini normal soylerken bacim kelimesini bu sekilde soyledi

Cok bi anlam yukleme.O zaten bacim diyerek seni uzak tutmak istemis.Seni daha cocuk olarak goruyordur.Sen 26 o 35 olsa belki olabilirdi.

Cok bi anlam yukleme.O zaten bacim diyerek seni uzak tutmak istemis.Seni daha cocuk olarak goruyordur.Sen 26 o 35 olsa belki olabilirdi.
Bunu bende dusundum ama dedigim gibi ben selam vermiyorum boyle bi girisimde hic bulunmadim. O hep verdi bi kere almadim diye de bi daha hic selam vermedi bunda bi masumiyet mi aramali miyim?

Ya buraya yazmaya utanıyorum. Çaresiz kaldım arttık napacagimi bilmiyorum. Birini seviyorum. Tanistik bi sekilde yuzyuze falan gorusuruyoruz. Aramizda baya bi yas farki var. Ben 19umdayim o 29 oyle soyleyim. İnstagramdan falan rahatsiz ettim bunu fake hesapla kendim oldugumu belli etmeden felan bu bana bacim diyodu konusurken adimi bilmedigi icindir belki de bilmiyorum ve bulundugum ortama geliyodu hep o selam verdi ve bakarken sefkat dolu bakiyo. Ben bunun yuzune bakamiyodum gozlerinin icine bakarken kalbimin ritmi bozuluyo bakmamaya basladim bi gun yine karsilastik babam yanimda ben bunu cikaramadim kim bu falan diye dusunuyorum yuzunu net secemiyodum yuzunu bi seyler kapamisti kafami hafiften saga dogru egdim benim egmemle beraber o da egip gulumsedi. Ben utancimdan kafami cevirdim sonra da bi daha selam vermedi. Ve anneme soyledim annem de sanirim babama soylemis babam ben yanindayken ona selam veriyoo o da aliyo falan. Ben daha once boyle bi sey hic hissetmedim gercekten sol tarafim yaniyor ne yapacagimi bilmiyorum bi sey soyleyin Allah aşkına. Ve bana ilk bacim dediginde ic cekerek bacim demisti. Kafayi yiyorum sanirim.
O yaşta 19 yaşında kıza bakacak adamla işin olmasın lütfen.

X