- 6 Nisan 2017
- 39
- 9
- Konu Sahibi sekercihiniz12
Ya buraya yazmaya gffggf
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıııız çok küçüksün aşkını anlatma şeklin mesela çok çocuksu. ama sevdiğin kişi 29 yaşında koca adam uyuşmanız beklentileriniz o kadar farklı olur ki. bence aşkını platonik olarak yaşa gerçeğe dökme
Bunu ben de demistimİşte bunlar hep hormon
İsyerlerimiz ayni yerde komsuyuzDaha önceden mi taniyorsunuz birbirinizi.Ayni mahalle falan?
Boşveer sen çok küçüksün daha bu yaşlarda bu gibi şeylere aşırı anlam yüklemen normal. Geçer.
yaparsın yaparsın.. istedikten sonra olmucak bir şey değilYapamiyorum olmuyor zorlaniyorum artik
Bacimi sonradan demeye basladi nisanli ya da sevgilisi de yok, ya madem oyle nicin ben bi erkekle sokakta tek kaldigimda o da yanima damladi? Ve halimi hatrimi sorup gitti? İyi olsam ona ne kotu olsam ona ne o kadar kisi arasinda geldi nasilsin bacim diyip gitti. Sabah karsilasiyoruz beni gordu sirita sirita gelmeye basladibenden tarafa ve yine sabah karsilastik ic cekerek hayirli sabahlar bacim dedi kardesime ismiyle hitap etmesi ve ben o son gulusunden sonra onu disarda gordum yine ayni adamin yanindaydim isim vardi o da o adamin yanina geliyodu sonradna samimi oldular sanirim bekledi bekledi ben gittikten sonra geldiBacim demis ya
Belki evli nisanli sevgilisi var
Bosver sen kendi yasina uygun birisiyle olman daha iyi olur.
Bu yaslarda da olur boyle heyecanlar kaptirma kendini sakin
Daha önce dediğiniz kaç yaş?Emin misiniz? Ben daha once hic boyle hissetmemistim
İstemiyorum diyim o zaman. İcimden gelmiyor hem de hicyaparsın yaparsın.. istedikten sonra olmucak bir şey değil
Daha önce dediğiniz kaç yaş?
Yanlis anlamayin beni lutfenyaparsın yaparsın.. istedikten sonra olmucak bir şey değil
Açılmayı falan düşünmeyin adamın size o gözle baktığını sanmam bu yaşlarda bazı hareketlerden olmadık anlamlar çıkarırız gelir geçer gider ikinizin bir ilişkiden hayattan istedikleri çok farklı adam senden gerçekten çok büyük sen 29 o 39 olsa neyse bir şeyler yaşamış görmüş geçirmiş olursun ama o yaşta 19 yaşındaki birine his besleyen biri aşık değil sübyancıdır bana göre kendi yaşıtın birini bul unutursun hiçbir şey yaşamadın daha millet kocasını bırakıyor senin karşındaki platonik aşk başka bir şey değil çok zor biliyorum ama geçecekYa buraya yazmaya utanıyorum. Çaresiz kaldım arttık napacagimi bilmiyorum. Birini seviyorum. Tanistik bi sekilde yuzyuze falan gorusuruyoruz. Aramizda baya bi yas farki var. Ben 19umdayim o 29 oyle soyleyim. İnstagramdan falan rahatsiz ettim bunu fake hesapla kendim oldugumu belli etmeden felan bu bana bacim diyodu konusurken adimi bilmedigi icindir belki de bilmiyorum ve bulundugum ortama geliyodu hep o selam verdi ve bakarken sefkat dolu bakiyo. Ben bunun yuzune bakamiyodum gozlerinin icine bakarken kalbimin ritmi bozuluyo bakmamaya basladim bi gun yine karsilastik babam yanimda ben bunu cikaramadim kim bu falan diye dusunuyorum yuzunu net secemiyodum yuzunu bi seyler kapamisti kafami hafiften saga dogru egdim benim egmemle beraber o da egip gulumsedi. Ben utancimdan kafami cevirdim sonra da bi daha selam vermedi. Ve anneme soyledim annem de sanirim babama soylemis babam ben yanindayken ona selam veriyoo o da aliyo falan. Ben daha once boyle bi sey hic hissetmedim gercekten sol tarafim yaniyor ne yapacagimi bilmiyorum bi sey soyleyin Allah aşkına. Ve bana ilk bacim dediginde ic cekerek bacim demisti. Kafayi yiyorum sanirim.