Birgül Ayman Güler: 30 Mart'ta Cemaat'le ittifak yapıldı

Saray Erdoğanın şahsi malı değil ki

Pardon kimin malı peki? Yarın ikimiz gidelim mi biraz kalmaya?

Saray Erdoğan'ın şahsi malı değil, uçaklar Erdoğan'ın şahsi malı değil, bir milyon dolara alınan diyanet arabası başkanın kendi malı değil, kimin parasıyla alınıyor bunlar?

Pişkinliğe bakın yahu siz, normalleştirmeye bakın: Saray Erdoğanın şahsi malı değil ki.

Size bir şey diyeyim mi ben, kör olsa görür kör olsa!

İnsan şu cümleyi kurarken gerçekten utanır. Bebeklerin soğuktan öldüğü bir ülkede kuruyorum bu cümleyi, 1000 lira için madene inip ölen insanların ülkesi burası diye düşünür.

Şu haksızlıkları yapanların, şu adaletsizliğe ortak olanların hepsinin ama hepsinin hesabını o ölen madencinin yırtık ayakkabısı kessin, gerçekten başka bir şey demiyorum!!!

O yırtık ayakkabı o adamın kendi malıydı!!!

Buna güç derler. CHP aynı gücü eline geçirseydi, tek güç olabilseydi, onlar da yapacaklardı epey şeyler. Ben burada bir eşitlik kurmuyorum. Demokrasinin ve siyasetin geregidir bunlar, senin bunlardan haberin yok. Demokrasilerde, halkın gözünü en iyi boyayan kimse o iktidara gelir ve kendi çevresini zengin dip gider. Bu hep böyle olmuştur.

Yaa digerleri de aynı yaaa edebiyatı yapmıyorum. Digerleri de iyi degil, aynı yolun yolcusu diyorum. AKP'nin farkı görgü eksikliginde, daha dogrusu görgüsüzlük konusunda daha ileri seviyede diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…