• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birgül Ayman Güler: 30 Mart'ta Cemaat'le ittifak yapıldı

Saray Erdoğanın şahsi malı değil ki

Pardon kimin malı peki? Yarın ikimiz gidelim mi biraz kalmaya?

Saray Erdoğan'ın şahsi malı değil, uçaklar Erdoğan'ın şahsi malı değil, bir milyon dolara alınan diyanet arabası başkanın kendi malı değil, kimin parasıyla alınıyor bunlar?

Pişkinliğe bakın yahu siz, normalleştirmeye bakın: Saray Erdoğanın şahsi malı değil ki.

Size bir şey diyeyim mi ben, kör olsa görür kör olsa!

İnsan şu cümleyi kurarken gerçekten utanır. Bebeklerin soğuktan öldüğü bir ülkede kuruyorum bu cümleyi, 1000 lira için madene inip ölen insanların ülkesi burası diye düşünür.

Şu haksızlıkları yapanların, şu adaletsizliğe ortak olanların hepsinin ama hepsinin hesabını o ölen madencinin yırtık ayakkabısı kessin, gerçekten başka bir şey demiyorum!!!

O yırtık ayakkabı o adamın kendi malıydı!!!

Yine araya İŞbankası vs sokuşturarak, CHP=AKP=MHP=HDP

deme çalışmalarınızı komik ve gerçekdışı buluyorum.

Bu modadan kendinizi kurtarın: Hepsi aynı modasından.

Her yere ayrı yazamayacağım, başka bir foruma yazdıklarımı buraya aynen kopyalıyorum:

Bu şimdi moda oldu AKP taraftarı arasında. Hırsızlık yolsuzluk haksızlık hukuksuzluk o kadar açık ki, yok diyemiyorlar, savunma mekanizması bu şekilde: Hep vardı.

Elbette hep vardı, elbette hiç bir zaman Avrupa siyasi ahlakı yoktu bu ülkede. Hep olmasa, bu ülkenin başına AKP musallat olur muydu?

Fakat durun yani, bu her devirde vardı denecek ölçüde değil bugün olanlar. Anap zamanında Shp zamanında ben hatırlıyorum kaç kişi yüce divana çıktı, partilerden ihraç edildi.

Benim en sinir olduğum devir, o zaman çok gençtim, Semra Özal ve papatyalarıydı. Onlar bile aşırı masum kaldı şu an.

Hangi parti başkanı hırsızlığa bulaşanları alıp fotoğraf çektirdi ki?

Hangi devirde mühendisin gelmesi gereken kadroya imam getirildi? Ülkede liyakatı yok ettiler. 3000, 5000 euro alan imam eşleri var konsolosluklarda, ilkokul mezunları var inanılır gibi değil.

Bunların hiçbiri hiçbir zaman yoktu işte! Mühendis alınacak yere kendi partilerinden mühendis alıyordu, kayırma öyleydi, eskiden olan buydu.

Hiç kimsenin aklına mühendis lazım olan yere ben ilahiyat mezunu arkadaşın oğlunu koyarım demek gelmezdi gelemezdi! Ben doktor olmayan hastane müdürünü şimdi görüyorum. Yaa adamlar torpili yapıyor ve nolmuş yaptıysak diye soruyor. Menderes'i örnek veriyorlar işlerine gelince, adam çocuklarını ticaretten men eden adam.

Sonuç ortada, ölen madenciler ortada. Yıkılan tokiler, bir yağmurla sele dönen yerler, şehirlerin hali ortada, hepsi ortada. Umarım deprem gibi bir felaket olmaz.

Ekleyeyim, darbe zamanı bile izledim ben belgeselde, kendi görüşünden hakim koymak dışında yapılan hukuksuzluk yok, açıkça adli soruşturma prosedürünü hiçe saymadılar mı? Mahkeme kararlarını?

Böyle devir asla olmadı.

Kimse çıkıp da bundan böyle burada, şu anda ülkede olanlar her devirde vardı diyerek, her gün yaşanan rezillikleri normalleştirmesin.

Adalet ve hukuk kavramlarını karıştırmayınız.

Ülkede kiloyla adaletsizlik varsa, şu an tonlarcasına tanık oluyoruz.

Hukuksuzluk ise bu devirde başladı. Bunu herkes görmek zorunda.

Buna güç derler. CHP aynı gücü eline geçirseydi, tek güç olabilseydi, onlar da yapacaklardı epey şeyler. Ben burada bir eşitlik kurmuyorum. Demokrasinin ve siyasetin geregidir bunlar, senin bunlardan haberin yok. Demokrasilerde, halkın gözünü en iyi boyayan kimse o iktidara gelir ve kendi çevresini zengin dip gider. Bu hep böyle olmuştur.

Yaa digerleri de aynı yaaa edebiyatı yapmıyorum. Digerleri de iyi degil, aynı yolun yolcusu diyorum. AKP'nin farkı görgü eksikliginde, daha dogrusu görgüsüzlük konusunda daha ileri seviyede diyelim.

Back