Cemaate dayanınca kazanılıyormu:)Bi tek Erdoğan mı sırtını Cemaate dayayıp iktidara gelecek birazda Kılıçdaroğlu denesin.
Cemaate dayanınca kazanılıyormu:)
bu seçimde cemaat %2 imiş ve çocğu cemaatçiden zaten terk etti cemaatini
He ayrıcada Erdoğan hiç olmaz ise savunduğu ilkeler doğrultusunda bir bağ kurdu
Ya Kılıçdaroğlu?
Hanım efendi ister chp li olun ister ülkücü burada konu hangi partiden olduğumuz değilkiBen CHP'li değilim, Ülkücüyüm.
İlk önce bunu bilmenizi isterim.
Tayyip Erdoğan'ı kimin eğittiği, kimin akıl verdiği, kimin başa getirdiği belli.
O yüzden bu konu hakkında tartışmaya girmeyeceğim.
Bu arada bir Ülkücü olarak Kılıçdarğlunun ne kadar alçak gönüllü bir insan olduğuna kendi gözlerimle şahit oldum.
Bulunduğumuz şehirin Parti Binasına girmeden önce dışarıda ayak üstü herkesin içinde kısa bir konuşma yapmıştı.
Yanında tek koruma dahi yoktu insanların içindeydi.
Ve bizim bile hiç yemeğini yemeyeceğimiz ufak bir işçi lokantasına girip yemek yemişti.
Yanında öyle devasa kalabalık yoktu 4 kişi ile birlikte gitmişlerdi.
Her ne kadar Siyasi Parti liderim kendisi olmasada Kılıçdaroğlunun iyi bir insan olduğunu davranışlarından o gün anladım.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
Orta gelirli bir aile gibi yaşıyorlar apartman dairesinde.
Hanım efendi ister chp li olun ister ülkücü burada konu hangi partiden olduğumuz değilki
Kılıçdaroğlu iyi bir insan olabilir tabii amma velakin iyi bir lider değil.. Kaldı ki chp yi savunanlar bile artık adama lanet ediyor..Aslında iyi bir muhaletef olsalar emin olun ne AKP kalır ne bir şey...
Bu arada ben hiç bir halk çocuğunun havuzlu villası olduğunu duymamıştım
Eki Görüntüle 1337302
Saray Erdoğanın şahsi malı değil kiBen lanet okunacak kadar kötü bir lider olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
CHP'li değilim dememin sebebi zıt bir siyasi düşünceye sahip olduğumu bilmenizi istememdir.
Yani onu CHP'liyim diye korumuyorum.
Zaten gördüğümü, bende bıraktığı izlenime dayanaraktan bu şekilde düşündüm.
Adamcağızın bi havuzlu villası varmış koca saray karşısında ne ki :)
EVET AMA hiç bir zaman bunu kabul etmediler ki..Bu gizli değil ki aleni yaptılar .
EVET AMA hiç bir zaman bunu kabul etmediler ki..
biz cemaatle ittifakız diye..
Tabii o konuda haklısınız şimdi kaç kişi bu haberi okuyup "aa işe bak cemaat ve Chp omuz omuza mı "diye şaşıracak ki?Resmen kabul edip etmediklerini bilmiyorum ama hersey ortadaydı zaten . Azıcık gündemi takip eden , neyin ne olduğunu görüyordur zaten yeter ki görmek istesin kişi .
Tabii bu hepsi icin geçerli ...
Cemaat mi öyle diyormuş ?Tabii o konuda haklısınız şimdi kaç kişi bu haberi okuyup "aa işe bak cemaat ve Chp omuz omuza mı "diye şaşıracak ki?
Fakat olay ne biliyormusun sen yıllarca Chp yi kötüle , Chp den biriyle namaz bile kılmam de sonrada Chp ile omuz omuza savaş..
Yemezler, kimse yemez hatta kendileri bile..
evet şahit olduğum o kadar çok kişi var kiCemaat mi öyle diyormuş ?
Olabilir soylemislerdir birşey diyemem .
Siyaset meydanı kirli arena . Çıkarlar çatışınca ya da birleşince dostun düşman , düşmanın dost olur bir anda .
Çıkar dünyası ...
Siyasetcilerimizin hiçbirini samimi bulmam o nedenle .
Saray Erdoğanın şahsi malı değil ki
CHP cemaatle ittifak yaptı mı, yaptı... Şimdi bi CHP'li AKP'liye bu konuda laf söylerken, kendi başkanı için de 'evet o da yaptı' diyebilmeli ama demiyor.
Niye desin?
K.K Bu cemattin başı olan Fethullah Gülen'in herhangi bir toplantısına gidip de onunla el ele, kol kola, sırıtarak fotoğraf mı çektirdi? "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısına KK mı eşlik etti RTE mi?
Cemaatin durumu belli. Yıllardır AKP ile omuz omuza kol kola her türlü desteği verdiler. İttifak dediğiniz şeyi sadece AKP ile yaptı cemaat, bir kere bu konuyu netleştirelim.
Şimdi, maddi konular yüzünden araları bozuldu ve birbirine düşman oldular. Cemaate gönülveren insanlar da bu durumda AKPye oy verecek değil herhalde, kimi CHPyi destekledi, kimi HDPyi, kimi MHPyi.
Tekrar edelim:
Cemaat sadece ve sadece AKP ile ittifak yapmıştır.
Ay cemaat CHPyi destekledi gibi çığırtkanlıklarla ülkede asıl olup bitenin üstünü örtmeye çalışmayınız lütfen.
İğrenç dediğiniz siyaset insanlar sabaha karşı cemaat-AKP ittifakında hapishanelere doldurulurken başladı.
Ve gördüğüm kadarıyla, onca insan o zaman hastalanıp ölürken, intihar ederken, bunları normal gören insanlar, şimdi CHPye cemaatle yakınlaştı etiketi takıp, siyasetin iğrençliğinden dem vuruyor.
Ben de okuyup doğal olarak soruyorum, insanın ar damarı nerde bulunur, ne zaman devreye girer, ne zaman çatlamış kabul ederiz?
''Ay cemaat CHPyi destekledi gibi çığırtkanlıklarla ülkede asıl olup bitenin üstünü örtmeye çalışmayınız lütfen.'' Cemaat CHP'yi desteklemeye çalıştı ama geç kaldı. Bu çıgırtkanlık falan degil, desteklediler. Ne AKP'yi savunuyorum ne de bir şeylerin üzerini örtmeye falan da çalışıyorum. Bunlar senin kendi kafandan uydurdugun bir şey.
İnsanın ar damarı ne zaman çatlamıştır söyliyim; Herhangi bir partiyi ilahlaştırdıgında... Bazları AKP'yi bazıları CHP'yi... Bence farkları yok. AKP her şeyin suyunu çıkardı ama CHP'nin de İş Bankası'ndan verdigi kıyak kredilerle kendi yandaşlarını zengin ettigi gerçegi ortada. Her siyasi parti siyasetin geregi olarak pislige bulanmıştır. Bunu aksini iddia edenin ya ar damarı çatlaktır ya da neyin ne oldugunu bilmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?