Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok merak ediyorum bu marka kuruma çizgisi çıkartıyor mu?Kızlar merhaba
Beta takiibi yapıyorum bir gebenin günlüğü kaset test bu şekildeyken betanız kaç çıkmıştı ? Daha önce yapanlar yazabilir mi lütfenEki Görüntüle 3553065
Canım çıkartmıyor ben hiç görmedimYa çok merak ediyorum bu marka kuruma çizgisi çıkartıyor mu?
400 küsürKızlar merhaba
Beta takiibi yapıyorum bir gebenin günlüğü kaset test bu şekildeyken betanız kaç çıkmıştı ? Daha önce yapanlar yazabilir mi lütfenEki Görüntüle 3553065
Acaba bu kuruma çizgisi miCanım çıkartmıyor ben hiç görmedim
Canım ben 1 senedir yapıyorum hiç görmedim kuruma çizgisi ama umutlandırmiyim seni belki denk gelmiştir erken gebelik yapsanaAcaba bu kuruma çizgisi mi
Ay canım fotoğrafı var mı ?400 küsür
Yarın ilk idrarla yapacağım, bunu az önce yapmıştım dedim yapayım çünkü hala regl olamadımCanım ben 1 senedir yapıyorum hiç görmedim kuruma çizgisi ama umutlandırmiyim seni belki denk gelmiştir erken gebelik yapsana
İnsallah vardır canımYarın ilk idrarla yapacağım, bunu az önce yapmıştım dedim yapayım çünkü hala regl olamadım
Amin inşallahİnsallah vardır canım
Amin inşallah![]()
Canım ben 1 senedir yapıyorum hiç görmedim kuruma çizgisi ama umutlandırmiyim seni belki denk gelmiştir erken gebelik yapsana
Canım ben çok defa kullandım maalesef kuruma çizgisi çıkartıyor gölge şeklinde ama içiniz rahat etsin diye gününüz geçerse kan verinAcaba bu kuruma çizgisi mi
Benimkine de bakarmısıniz rica etsem kuruma çizgisimi sizceCanım ben çok defa kullandım maalesef kuruma çizgisi çıkartıyor gölge şeklinde ama içiniz rahat etsin diye gününüz geçerse kan verin
Günüm 7 gün geçti ve sonra regl oldum bu ayda olmadıCanım ben çok defa kullandım maalesef kuruma çizgisi çıkartıyor gölge şeklinde ama içiniz rahat etsin diye gününüz geçerse kan verin
Bende bu şekilde öğrenmiştim bu testle 98 çıkmıştı beta aynı gunBenimde böyle çıktı hatalı mi acaba seviniyorum
Buda kuruma sanırım çünkü bir kaç arkadaş daha yanıldı bu çizgilerle ama en doğrusu regl geçince kan vermek inşallah vardır. Bu testte var diyebilmek için baya pembe olması gerekiyor yoksa yanıltıyorBenimkine de bakarmısıniz rica etsem kuruma çizgisimi sizce
Hamile gibisin ☺☺☺Kızlar merhaba