Olurmu oyle sey paranizi alirsinizMerhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ? .
Ben 3 aydir bireysel emeklilige 200 aylik olmak uzere 600 tl yatirdim fakat şimdi sistemden beklentilerimi karşılaşmadığı için cikmak istiyorum müşteri hizmerlerini aradim cikarsam yatırdığım parada dahil olmak uzere hic para alamayacağımi soyledi yani 600tl de boşa gidiyormuş bu konudan anlayan yokmu cok sacma yatirdigim paranın vi kismi bile alamıyorum haksizlik bu ve o paraya ihtiyacım var lutfen bana bir yol gösterin
Kesintilerden hic bahsetmediler ve yanlis bilgilendirdikleri konular oldu bana pek faydali bi uygulama gibi gelmedi3ayda ne beklediniz?
beklentinizi nasıl karşılasın?
bu onyıllık bir sistem...ben 5yıldır ödüyorum ...anaparam fondeğerlendirmelerinde 2ye katladı ve artı devlet katkısı da cabası ...ben çok memnunum beş yıllık ilerlemeden...
Bunca yıldır yaptığım tüm birikimlerimi şu veya bu nedenle birşekilde harcadım....
Tek gerçek elimde kalan tasarrufsa çekemediğinizden ötürü bireysel emekliliğim ...
Buda ayrı bir memnuniyet konusudur benim açımdan .
Sizinkini kendiniz mi yaptirdiniZ yoksa isyerinin yaptigimiOlurmu oyle sey paranizi alirsiniz
Esiminde binbesyuz civari birikmisti cikmaya karar verdi bankayla gorustu verecekler paramizi yanlis bilgilendirmisler sizi
Ama sanirim zorunlu hale getireceklermis bunu yakin zamanda nerden para keseceklerini sasirdilar
ben ikinci ayımda iptal ettim ve param 5 dk sonra hesabımdaydıMerhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ? .
Ben 3 aydir bireysel emeklilige 200 aylik olmak uzere 600 tl yatirdim fakat şimdi sistemden beklentilerimi karşılaşmadığı için cikmak istiyorum müşteri hizmerlerini aradim cikarsam yatırdığım parada dahil olmak uzere hic para alamayacağımi soyledi yani 600tl de boşa gidiyormuş bu konudan anlayan yokmu cok sacma yatirdigim paranın vi kismi bile alamıyorum haksizlik bu ve o paraya ihtiyacım var lutfen bana bir yol gösterin
Hangi fonlari kullandiginizi ogrenmem mumkunmu acaba.bende 3 yildir oduyorum3ayda ne beklediniz?
beklentinizi nasıl karşılasın?
bu onyıllık bir sistem...ben 5yıldır ödüyorum ...anaparam fondeğerlendirmelerinde 2ye katladı ve artı devlet katkısı da cabası ...ben çok memnunum beş yıllık ilerlemeden...
Bunca yıldır yaptığım tüm birikimlerimi şu veya bu nedenle birşekilde harcadım....
Tek gerçek elimde kalan tasarrufsa çekemediğinizden ötürü bireysel emekliliğim ...
Buda ayrı bir memnuniyet konusudur benim açımdan .
%80i altın eyf sabit ufak bir kısmını da değişik fonlarda keşif amaçlı deneyimliyorumHangi fonlari kullandiginizi ogrenmem mumkunmu acaba.bende 3 yildir oduyorum
Faydalı değil zatenKesintilerden hic bahsetmediler ve yanlis bilgilendirdikleri konular oldu bana pek faydali bi uygulama gibi gelmedi
Alabiliyorsunuz fakat 3 sene sonraydı galiba. Belirli bir muddeti var, o sure zarfında iptalederseniz hemen, zaman aşımına uğrarsa 3 yıl sonra diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ? .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?