• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birevim

benim anladığım kadarıyla ödeme yi kendiniz belirliyorsunuz teslim almadan önce şu kadar ödeyebilirim teslim aldıktan sonra daha fazla gibi işte öğlen gidip konuşucam bakalım.
Ben bu emin evim olayına çok karşıydım hatta dolandırıcı falan diye düşündüm ve ve kız kardeşime çok kızdım çok söylendim paranızı sokaktamı buldunuz diye, bayramdan sonra ev alıp oturdular şaşırmadım desem yalan olur çünkü
Benim ve eşimin bakış açısı çok farklı, onlar 6 ay kadar dondurmustu bile ödemedi( ara verince o ay kadar sonra alıyorsun evi) kuralıya cevırdıler ve ilk ay bebeklerinin şansına onlara çıktı çok sevindik. Kardeşim kendi belirledi ödeyeceği miktarı,yaşadığımız ilde ( Konya ) çok yaygın bu eminevim, fikir olur diye yazıyım dedim

Ben bu emin evim olayına çok karşıydım hatta dolandırıcı falan diye düşündüm ve ve kız kardeşime çok kızdım çok söylendim paranızı sokaktamı buldunuz diye, bayramdan sonra ev alıp oturdular şaşırmadım desem yalan olur çünkü
Benim ve eşimin bakış açısı çok farklı, onlar 6 ay kadar dondurmustu bile ödemedi( ara verince o ay kadar sonra alıyorsun evi) kuralıya cevırdıler ve ilk ay bebeklerinin şansına onlara çıktı çok sevindik. Kardeşim kendi belirledi ödeyeceği miktarı,yaşadığımız ilde ( Konya ) çok yaygın bu eminevim, fikir olur diye yazıyım dedim
eşimle konuştuk oda çok sıcak bakmıyor böyle şeylere 5 sene sonra adamlar batsa gitse nerde bulcam diyor o yüzden görüşmeye gitmedim ama içimde acaba olsa nasıl olur var bilemedim :(

birevimde katıldığınızda sadece ilk başta çalışma bedeli ödüyorsunuz, başka bir ödeme yok. daha sonra geri kalan taksitlerinizi ödüyorsunuz. birevimde 3 farklı yöntemle ev sahibi olurlar. Bunlar; sıra tespitli yöntem, serbest planlı yöntem ve konut değer endeksli yöntem.

Merhabalar;
Birevimi bira araştırdım. Eminevimden çok farklı ve avandajlı gözüküyor. Hatta ankarada yeni şube açmışlar, isteyen haberi okuyabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X