birevim

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba
evsahibi 4 yıldır oturduğumuz evi satıyor ve ben oturduğum yerde kiralık ev bulamaıyorum hepsi emlakçıda ve benim emlakçıya verecek fazladan bir param yok. internette dolaşırlen bir evim diye biryer gördüm öğlen görüşmeye gideceğim sizce nasıl daha önce orayla çalışan ev alan varmı fikirlerinize acil ihtiyacım var

sanırım öyle ama bunda kira yardımı falan yokmuş

Emlakçı değilde sahibinden ilan verenler yok mu.sahibinden de var onlar ne kadar istiyor.

İlk kez duyuyorum. Eminevim ev satın alacaksan biraz pahalıya geliyor. Katılım bankalarını da incele istersen. Banka satın alıp ödemenin bittiği günün fiyatına göre sana satış yapıyor. Kredi ipotek vs yok. Emlakçılar da bazen taksit yapıyorlar. Yardımcı olanı çıkar belki..

1500-2000 arası istiyorlar allah korkusu kalmamış kimsede doğduğum büyüdüğüm yer 1200 tl istedikleri eve hele çok afedersiniz hayvan bağlasan durmaz. evler orda o kadar etmez zaten bir AVM açıldı fiyatlar uçtu

hiç peşinatım yoko yüzden banka işine bulaşamıyorum. birde eşimin kredi kartı borçlarını yeni temizledik kredi çıkmaz bize yani

Banka kredisi de bu kadar zaten... Millet kira yerine satın alsın bari...

Emin evime girip hemen ev almak için yüksek ödeme istiyorlar. Bir danışın derim.. Bu faizsiz bankalara da sorun. Onlarda da peşinat yok sanırım. .

hiç peşinatım yoko yüzden banka işine bulaşamıyorum. birde eşimin kredi kartı borçlarını yeni temizledik kredi çıkmaz bize yani
Dediğiniz yere baktım sırayla oluyormuş noter huzurunda galiba sıra size gelinceye kadar süre nasıl olacak.

Banka kredisi de bu kadar zaten... Millet kira yerine satın alsın bari...
dün bir emlakçıya gittim konuşma aynen şu :
emlakçı : 1500 tl bir ev var yeni 3 kira peşin 2000 depozit birde kefil istiyor
ben : üstüne birde dayak istiyormu nedir bu kardeşim evi üstümemi yapacak o kadar çok param olsa tokiye peşinat verir ev alırım dedim. adam diyorki kiralar böyle
birde ofise girdiğimde bir bakışı var pislikmişim gibi delirdim yani

Emin evime girip hemen ev almak için yüksek ödeme istiyorlar. Bir danışın derim.. Bu faizsiz bankalara da sorun. Onlarda da peşinat yok sanırım. .
hemen almam kuraya girerim en azından ne zaman alacağımı bilir 1+1 daha ucuz bir evde dişimi sıkarım

Dediğiniz yere baktım sırayla oluyormuş noter huzurunda galiba sıra size gelinceye kadar süre nasıl olacak.
benim anladığım kadarıyla ödeme yi kendiniz belirliyorsunuz teslim almadan önce şu kadar ödeyebilirim teslim aldıktan sonra daha fazla gibi işte öğlen gidip konuşucam bakalım.

böyle belirsiz firmalara bulasmayın derım
yarın öbürgün batsa , izini kaybettirse ne yapacaksınız

Faizler düştü galiba şuan.
faizler düştü evet ama ev fiyatları yukseldı :)
ev sahıplerı bunu da fırsat bıldı
aynı seye gelıyor yanı
bizim 3 ay evvel aldıgımız evın alt katına 40 bin tl bindirdiler suanda.
insanlar bu işi fırsata düşürmüş

Depozito 3 ay peşin bir esnaf bir memur 2kefil isteyene rastladik.. Önceki kiracıdan çok çekti sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…