Emlakçı değilde sahibinden ilan verenler yok mu.sahibinden de var onlar ne kadar istiyor.kızlar merhaba
evsahibi 4 yıldır oturduğumuz evi satıyor ve ben oturduğum yerde kiralık ev bulamaıyorum hepsi emlakçıda ve benim emlakçıya verecek fazladan bir param yok. internette dolaşırlen bir evim diye biryer gördüm öğlen görüşmeye gideceğim sizce nasıl daha önce orayla çalışan ev alan varmı fikirlerinize acil ihtiyacım var
hiç peşinatım yoko yüzden banka işine bulaşamıyorum. birde eşimin kredi kartı borçlarını yeni temizledik kredi çıkmaz bize yaniİlk kez duyuyorum. Eminevim ev satın alacaksan biraz pahalıya geliyor. Katılım bankalarını da incele istersen. Banka satın alıp ödemenin bittiği günün fiyatına göre sana satış yapıyor. Kredi ipotek vs yok. Emlakçılar da bazen taksit yapıyorlar. Yardımcı olanı çıkar belki..
Dediğiniz yere baktım sırayla oluyormuş noter huzurunda galiba sıra size gelinceye kadar süre nasıl olacak.hiç peşinatım yoko yüzden banka işine bulaşamıyorum. birde eşimin kredi kartı borçlarını yeni temizledik kredi çıkmaz bize yani
dün bir emlakçıya gittim konuşma aynen şu :Banka kredisi de bu kadar zaten... Millet kira yerine satın alsın bari...
hemen almam kuraya girerim en azından ne zaman alacağımı bilir 1+1 daha ucuz bir evde dişimi sıkarımEmin evime girip hemen ev almak için yüksek ödeme istiyorlar. Bir danışın derim.. Bu faizsiz bankalara da sorun. Onlarda da peşinat yok sanırım. .
benim anladığım kadarıyla ödeme yi kendiniz belirliyorsunuz teslim almadan önce şu kadar ödeyebilirim teslim aldıktan sonra daha fazla gibi işte öğlen gidip konuşucam bakalım.Dediğiniz yere baktım sırayla oluyormuş noter huzurunda galiba sıra size gelinceye kadar süre nasıl olacak.
banka kredileri bu kadar değil artıkBanka kredisi de bu kadar zaten... Millet kira yerine satın alsın bari...
Faizler düştü galiba şuan.banka kredileri bu kadar değil artık
faizler cok yuksek
orta halli bir ev aldık
aylık odememız 2650 tl
faizler düştü evet ama ev fiyatları yukseldı :)Faizler düştü galiba şuan.
Benden 1 yıl peşin aldılarKanunen hakları var mı ya ev sahiplerinin 3 ay peşin istemesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?