Gebeliğe Hazırlık Birden çok kimyasal gebelik yaşayıp sağlıklı hamile kalabilen ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

murakami2501

All is well ☀️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
964
535
18
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar biri Haziranda diğeri de bugün olmak üzere iki defa kimyasal gebelik yaşadım. İnanılmaz üzgünüm doktorlara göre hiçbir sorun yok. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum . Benimle aynı durumda olup sağlıkla bebeğini kucağına alan var mi Değerli yorumlarınızı bekliyorum

Canim uzulme vardir bir hayir Bende bir kere yasadim ekim ayinda. Eger kan pihtilasmasi polip falan yoksa normal karsilaniyor bir kac kere yasayip saglikli gebe kalanlari cok okudum burda. Hayirlisi olsun

Canim uzulme vardir bir hayir Bende bir kere yasadim ekim ayinda. Eger kan pihtilasmasi polip falan yoksa normal karsilaniyor bir kac kere yasayip saglikli gebe kalanlari cok okudum burda. Hayirlisi olsun
Doktor da aynı şeyi söyledi eşimden spermiyografi benden de rahim filmi istedi hormon testlerim geçen ay yapıldı normal çıktı. Bu kan pıhtılaşması testi nasıl yapılıyor acaba ?

Canim hic bilmiyorum nasil yapiliyor ne zaman yapiliyor diye. Ben yaptirmadim . Istersen kan pihtilasmasi konu basliklarini arastir hazir onada baktir

5 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım. Şuan 33 günlük bebeğim var şükürler olsun
Bende kan pıhtılaşması vardı dördüncü kimyasaldan sonra doktor araştırma hastanesine yönlendirdi yaklaşık 3-4 haftada sonuç çıktı.

Doktor da aynı şeyi söyledi eşimden spermiyografi benden de rahim filmi istedi hormon testlerim geçen ay yapıldı normal çıktı. Bu kan pıhtılaşması testi nasıl yapılıyor acaba ?
Devlet hastanesinden randevu aliyorsun dusuklerim.var dersen bakiyorlar.kadin dogumcu yonlendirebilir canim
Ayrica dusukler 2 3 4 den sonra dahi sapasaglam cocuklari olanlari biliyorum buna nedensiz dusuk deniliyor eger pihti ya da tsh antiglubulin sorunum yoksa endokrin bakiyor bu hormonlara tsh t3 t4 hepsine baktir endokrine de ki bende hasimato rahatsizligi varmi bakabilirmiyiz dusklerim oluyor de. Her sey normal cikip antiglubin de sikinti varsa bebek dusuyor tespit ettir . Sen tedbirini al gerisi Allahtan hormonun adini tam yazamamis olabilirim ama o hormonu sikintili olanlar hasimato hastasi ordan bak hormona tam olarak endokrin bilir. Endokrine direk randevu alinmiyor once dahiliye git o seni endokrine yonlendircek devlet hast.de boyle

Çok sağ ol canım en kısa zamanda gidip söylediklerine baktıracağım. Tsh ıma bakıldı 3.11 ama diğerlerine bakılmadı hepsine baktırayım Allah senden razı olsun

Çok sağ ol canım en kısa zamanda gidip söylediklerine baktıracağım. Tsh ıma bakıldı 3.11 ama diğerlerine bakılmadı hepsine baktırayım Allah senden razı olsun
Haşimato hastalığı nedir? Neden olur ve belirtileri nelerdir?. Canim linki attim bu zaten tsh normal ciksa bile sorunlu cikabiliyormus. Arkadasiminda tsh normaldi ama dusugu vardi. Tup bebek doktoru bi de buna baktir bu da dusuk yapar demis kiz baktirdi ki meger o yuksekmis anti tpo yukseligi diye geciyor sanirim doktorlar bilir zaten ben de boyle arastirip ben bu tahlili istiyorim demistim.
Troglobulin ismi simdi buldum..

Bir de bu arkadasin annesi ve teyzelerinde de ay ni sorun vardi
Bence sende yoktur ailende yoksa genetik sanirim.cunku. ama bende baktirmistim.ne olur ne olmaz diye

İyi akşamlar , bende üç kimyasal geçirdim. Hamileliğim kanda çıktıktan hemen sonra önlem olarak kan sulandırıcıya başlayacağımızı konuştuk doktorumla. Konuyu takip edeceğim. Gerçekten merak ediyorum, birden fazla kimyasal geçirip hiç bir tedavi olmadan sağlıkla bebeğini kucağına alabilen var mı? İnşallah anneler ilgilenir konuyla

Pihtilasma.testinin adi da trombofoli paneli...ben faktor 2 ve faktor 5 e baktirmistim sanirim. Kadin dogumcu yonlendirir.zaten eger boyle bi durum varsada kan sulandirici haplarla.kontrol altina aliniyor

Kan sulandırıcı ilaç mi iğne mi peki ? Benden rahim filmi istedi doktorum eşimden de spermiyografi

Kan sulandırıcı ilaç mi iğne mi peki ? Benden rahim filmi istedi doktorum eşimden de spermiyografi

iğne kullanacakmışım. Spermiyografiyi sordum, 3 kimyasal geçirmişsin, demekki hamile kalabiliyorsun, hamile kalabiliyorsa. spermlerin sayısı ya da hızıyla ilgili bir sıkıntı yoktur dedi. Kimyasal gebelik tekrarlıyorsa çoğunlukla sebebi pıhtılaşma çıkıyor .

Ben de yaptıracağım bu testten çok teşekkürler doktor söylemedi ama gidip yaptıracağım. Sürekli aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor. Allah razı olsun sizden

Ben de yaptıracağım bu testten çok teşekkürler doktor söylemedi ama gidip yaptıracağım. Sürekli aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor. Allah razı olsun sizden

Senden de razı olsun arkadaşım, inşallah en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız. Çünkü her defasında hamilelik sevinci yaşayıp kaybetmek çok üzücü...inşallah tüm yaşadığımız acı tecrübelere değer bir mutluluk yaşarız

Merhaba öncelikle sizi tebrik ederim Çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma inşallah . Peki hangi testleri yaptırdınız? Hatırladığınız kadarıyla yazar mısınız?

Merhaba ben doktora sordum ancak kan pıhtılaşması testine şimdilik gerek yok dedi ama benim içim hiç rahat değil. Yine de yaptıracağım

Amin inşallah bunu yürekten diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…