- Konu Sahibi murakami2501
Yani ümitsizlik yaşamamanız acısından yazmak istemiyorum ama kendimi de tutamıyorum. Benim çok çok fazla kimyasalım var malesef. Doğal olarak da konuyu haddinden fazlada araştırdım. Suanlik teşhis sebepsiz infertilite hiç bir sebep yok capa da bütün testlerim yapıldı. Ama şuana kadar arastirdiklarimin içinde en fazla kimyasal geçiren benim beni geçeni görmedim henüz. Yani şöyle 4 kimyasal geçirip hiç bir sebep yokken normal bir şekilde hamile kalanıda gördüm, 5.yada 3.kimyasaldan sonra pihtilasma sonunu ogrenip normal gebelik elde edende gordum. 5 kimyasaldan sonra pes edip ilk tüpbebeği turanda gördüm. Hiç bise yapmadan pes ettim diyim 6.kimyasaldan sonra 7.de kucağına alanında gördüm. Ama mesela geneli bi kere kimyasal geçirmiş sonraki normal gebelik tutmuş en çok karsilastigim bu oldu aynı şekilde 2 kimyasal geçirip 3.de normal gebelik elde edene de yine çok rastladım.
Ama genel olarak soyleyim herbirinde parcalandim resmen gerçekten elimden geleni yaptım artık doktorla da olmadı hocasına bile gittim. Heryerden çare bekliyo insan. Çok fazla insan anlayamiyo malesef bu durumu o yüzden insanlardan beklentimi de düşürdüm. Çoğunu inanılmaz ağrılarla düşürdüm ama inşaallah inanıyorum çok güzel mükafatını Allah verecek. Ben bu kadar olayda bile pes etmedim hala umidim var sizde ümitli olun. Konuya kesinlikle çok hakim olun iyi bir doktor bulun ve inancınız çok olsun.
Ama genel olarak soyleyim herbirinde parcalandim resmen gerçekten elimden geleni yaptım artık doktorla da olmadı hocasına bile gittim. Heryerden çare bekliyo insan. Çok fazla insan anlayamiyo malesef bu durumu o yüzden insanlardan beklentimi de düşürdüm. Çoğunu inanılmaz ağrılarla düşürdüm ama inşaallah inanıyorum çok güzel mükafatını Allah verecek. Ben bu kadar olayda bile pes etmedim hala umidim var sizde ümitli olun. Konuya kesinlikle çok hakim olun iyi bir doktor bulun ve inancınız çok olsun.