Birden başladı nolur yardım edin:(

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
kızlar bilmiyorum belkide ben endişeleniyorum ama 2 gündür yemek yiyemiyorum ve ne başım dönüyo nede miğdem bulanıyoo nede acıkıyorum çok endişileniyorum sizce kötü bişi mi var miğdemde 2 gündür bir bardak su bile içmedim 2 gündür böle duruyorum üstüne üstlük canım bişi istemiyor ve acıkmıyorum yaaaaaaa:KK43:

daha gitmedim ama belki kk bayanlarının birindede olmştr die fikir alıyım die ilk buraya açtım:KK43:

canım son zamanlarda kafaya cok taktıgın bırsey mı oldu..midende kelebek ucuyormus gıbı oluyormu?
benım arkadaslara oluyo ıstahları kesılıyorda uzulduklerınde depresyon baslangıc ısaretıymıs...

canım son zamanlarda kafaya cok taktıgın bırsey mı oldu..midende kelebek ucuyormus gıbı oluyormu?
benım arkadaslara oluyo ıstahları kesılıyorda uzulduklerınde depresyon baslangıc ısaretıymıs...

evet canım kafamı bir şeye taktım ama üzülcek bir şey değildi sadece endişelendim bir şey için acaba ondanmı ama kendime inanamıyorum her gün 5,6 öğün yemek yiyen biriyim ve 2 gündür su bile içmedim miğdem bomboş ama ben hala acıkmadım:KK43:

geçer kafaya taktığın şeydendir..zorla kendini azcıkta olsa yemeye çalış bişeyler..olmadı meyve ye yada sevdiğin bişeyleri..küsmesin miden

evet canım kafamı bir şeye taktım ama üzülcek bir şey değildi sadece endişelendim bir şey için acaba ondanmı ama kendime inanamıyorum her gün 5,6 öğün yemek yiyen biriyim ve 2 gündür su bile içmedim miğdem bomboş ama ben hala acıkmadım:KK43:[/B]

acıkmayı bekleme tetıkle ye bırseyler sevdıgın seyden basla

geçer kafaya taktığın şeydendir..zorla kendini azcıkta olsa yemeye çalış bişeyler..olmadı meyve ye yada sevdiğin bişeyleri..küsmesin miden

bugün canım mandalin istedi sadece bir dilimini yiyebildim bugün 3. gün off blmyrm nlck:KK43:

keşke benim de iştahım kesilse, hiç doymuyorum :44: devam ederse doktora git canım 3 gün hiçbirşey yememek üzüntüden dahi olsa çok tehlikeli,yolda falan bayılırsın allah korusun

keşke benim de iştahım kesilse, hiç doymuyorum :44: devam ederse doktora git canım 3 gün hiçbirşey yememek üzüntüden dahi olsa çok tehlikeli,yolda falan bayılırsın allah korusun

3 gün önce bende çok iştahlı bir kızdım herşeyi çok sever herşeyi yerdim 3 gündür böleyim napcam blmyrm eğer bugünde yiyemezsem yarın doktora gitcem:KK43:

yarını neden bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama ben böyle şeylere çok kızıyorum.
Dağ başındamı yaşıyoruz arkadaşım doktor var hastane var, bu gibi ciddi durumlarda
konu açmak yerine doktora gitmelisiniz. Bu kadar endişelendiğinize göre durumun ciddiyetinin farkında olmalısınız, daha fazla geç kalmadan bir doktora görünün hemen, burada kimse sana gerekli yardımda bulunamaz. Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir.

yarını neden bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama ben böyle şeylere çok kızıyorum.
Dağ başındamı yaşıyoruz arkadaşım doktor var hastane var, bu gibi ciddi durumlarda
konu açmak yerine doktora gitmelisiniz. Bu kadar endişelendiğinize göre durumun ciddiyetinin farkında olmalısınız, daha fazla geç kalmadan bir doktora görünün hemen, burada kimse sana gerekli yardımda bulunamaz. Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir.

teşekkür ederim sağolun.

X