Birde emo kzlar (!!) var tabi.....

emolar biseksüel oldukları iddia edilen, duygusal punklar.çoğu iğmo da bunu söyler,demek ki gerçeklik payı var.
punk diyince akla 20 sene öncesi punk' ın gelmemesine neden olan şeylerden biri.hatta 'ezik pankçı' olarak tanımlayabiliriz.kendi kendini çürüten sözcük öbeğidir bu tanımlama,ama gerçektir.
bana amerikayla ingiltere arasında kalmış insanlar gibi geliyor emolar. yani ingiliz melankolisiyle amerikan her işin şeyini çıkarma tarzının acayip bir sentezi gibi geliyorlar. bana kalırsa biraz da gothic uzantısılar. bazen de grunge denilen şeyle pek fark göremiyorum. kurt cobain'in aman inançlarımı şettiler. aman hayatıma tecavüz ettiler. aman çok şikayetim var, kendimi kesicem tarzı liriklerinin çok benzerleri emolar tarafından da kullanılıyor yani. gerçekçi olalım, kendimizi kandırmayalım. eğer grunge çok süper bişeyse emo da mükemmel bişeydir. ama emo berbat bişeyse grunge da berbattır. pek bir fark yok...

muhahahahah çok komikler ben eşime espiri olsun diye ben emo olucam dedim oda bana öyleyse bende sana uyar memo olurum dedi hehehehehe

hepside aynı fabrikadan çıkmış oyuncaklara benziyorlar :bbo: bu kadar farklı özelliklerini bilmiyodum açıkçası :1shok: şimdiki nesil ve gençlik acıyorum bunlara....:1no2:

Ville Valo benim "melankolik ama mutlu" prensim..
asla "emo(emotional)" diye bir akımın temsilcisi olmadı lmaz:
"HIM" grubu içerik bakımından gotik metal kategorisinde gösterilebilir.Ville'nin fazla "emotional" oluşu özenti bebeleri etkilemiş olabilir..
bu akımın temsilcisi birkaç grup şöyledir ki dinlerseniz HIM ve Ville ile alakası olmadığını farkedersiniz: my chemical romance,finch,avenged sevenfold,fall out boy,good charlotte(baknz:solisti joel madden paris hilton,nicole richie gibi isimlerle gündeme gelmiştir.emo'larla takıldığı falanda yok!! )

doğrudurki 30'luk birayla sarhoş olurlar
ve içler acısıdırki opeth gibi bir metal ilahı grubu ezik bir emo grubundan ibaret sanıyorlar.
tabi red hot chili peppers ıda aynı zamanda playlistlerinde görebilirsiniz!!(can sıkıcı)

kurt cobain gibi bir grunge ikonunuda emo zannetmeleri oldukça gülünç!

en son 45 kiloluk bir buçuk metre boyunda dudağında mıktanıslı piercingi olan bir ezik emo tayfasından saç fetişisti genç bir kızımız "metalci sevgilim"e kendisini sunmaya çalışırken yamultmuştum ellerim dert görmesin zemuszemus

Son düzenleme:
1. türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardir. şöyle:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmis hihihihi
ne jki yaaa ajko ne dio o hatun
oii fasla tabdim<3
ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere
aaaaaaaaaaa tacii taniommbi yerdenn askima ben heduee ettim jok yakisiyo bebeimeee mjxxx sfym senii emojukummmmm

2. saçlarını genellikle tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırırlar. arkada kalan kısımları ise jöleyle ya da spreyle kabartarak karıştırırlar. bu absürd görünüm, "şekil"den ziyade yüzlerini kapatmak içindir.
3. yüzlerinin gözüken kısımlarına bol miktarda (paralarının yettiği kadarıyla) piercing yaptırırlar. ne kadar piercingleri varsa o kadar "havalı"dırlar.
4. yüzlerinin gözüken kısmında "aptal" bir ifade vardir. bu gerçek bir "looser" gibi görünme isteğinin mantığını hala çözemedim şahsen.
5. mümkün olduğu kadar "görünmeyen" yerlerine dövme yaptırırlar. dövmeye asla "dövme" demezler. kesinlikle "tatoo" derler. bu onların "cool" olma anlayışıdır. görünmeyen yerlerine yaptırmalarının sebebi ebeveynlerinin görmesini engellemektir.

emo ha????süpermiş yaaaa:roflol: :roflol: :roflol:

kesinlikle emoluk deniln sey SAÇMALIKK!! bence bunlara emo değilde özenti dememiz gerekir hayatı nasıl yaşayacaklarını bilmiolar

Açıklaman için tebrikler.
HIM grubunu severek dinleyen biri olarak Ville Valo ya emo benzetmesini yapanlara yanlızca gülebilirim.kaydirigubbakcemile3Yeni bir tarz olan emo luk la 90 lı yıllardan beri piyasada olan bir grubun solistini bağdaştırmakta oldukça ilginç.

*Seni televizyonda ilk görüşümde Morrison'ı değil de, ne bileyim, biraz Brian Molko'yu anmıştım.Ama daha da çok alman gothic vokalistlerindeki travestisizm takıntılarını hatırlamıştım.

VİLLE:Evet bu yüzden sen de gay olduğumu düşündün değil mi? Hayır, gay değilim. Ama bir ara olacaktım çünkü sürekli kötü kadınlarla birlikte oldum ve gerçekten beni çok bunaltılar. Bir sex shop'da kasiyerlik yapmak da beni çok bunalttı. Dükkan babama aitti ve ona yardım ediyordum ama herkesin seks yaptığı bir dünyada bok gibi hissetmek... Bu çok ağırıma gidiyordu, bu yüzden aseksüel olmayı da kafama koymuştum. Ama sanırım sağlıklı bir heteroseksüelim ya da hiçbiri değilim, umurumda da değil.

ps:Ville gay değillllll...
sadece aşırı alkol ve sigaradan dolayı bikaç sene içinde hayata gözlerini yumacak olan mükemmel bir erkek,başarılı bir müzisyendir..

böyle imo mu olur yapmayın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…