Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
moondust katılıyorum!!
Ville Valo benim "melankolik ama mutlu" prensim..
asla "emo(emotional)" diye bir akımın temsilcisi olmadı lmaz:
"HIM" grubu içerik bakımından gotik metal kategorisinde gösterilebilir.Ville'nin fazla "emotional" oluşu özenti bebeleri etkilemiş olabilir..
bu akımın temsilcisi birkaç grup şöyledir ki dinlerseniz HIM ve Ville ile alakası olmadığını farkedersiniz: my chemical romance,finch,avenged sevenfold,fall out boy,good charlotte(baknz:solisti joel madden paris hilton,nicole richie gibi isimlerle gündeme gelmiştir.emo'larla takıldığı falanda yok!! )
doğrudurki 30'luk birayla sarhoş olurlar
ve içler acısıdırki opeth gibi bir metal ilahı grubu ezik bir emo grubundan ibaret sanıyorlar.
tabi red hot chili peppers ıda aynı zamanda playlistlerinde görebilirsiniz!!(can sıkıcı)
kurt cobain gibi bir grunge ikonunuda emo zannetmeleri oldukça gülünç!
en son 45 kiloluk bir buçuk metre boyunda dudağında mıktanıslı piercingi olan bir ezik emo tayfasından saç fetişisti genç bir kızımız "metalci sevgilim"e kendisini sunmaya çalışırken yamultmuştum ellerim dert görmesin zemuszemus
gotik kardeşliği kötükedihüso (bknz:nightwish yine bknz:marco hietala bknz:Finlandiya yerimseniben)