Birde bunu deneyin
Kilo almak vermekden daha zordur zayıf olanlar ve kilo almak isteyenler bunu iyi bilir.En zoru ise yemekdir,çoğu insan kendini tutamazken bazıları da yemek yiyemez iştahımı nasıl artırayım diye düşünür.Ben ise size bir .....ürünü tavsiye edeceğim denenmiştir ve özellikle çalışmakdan ve koşturmakdan yemek yapmaya zamanı olmayıp da az da olsa fast food veya sağlıksız beslenene şiddetle tavsiye ediyorum, yapması çok kolay 1-2 dakika ve milkshake gibi içiyorsun .Şimdi bunla nasıl kilo alacam dersen içine pekmez,tahin veya bal koyuyorsun.zaten sütle yapılıyor günde istediğin kadar içebilirsin.Ama en az 3 defa içmek lazım artı başka ne isterseniz de yiyin ,Tabii bu ürünü özellikle sağlıklı ve dengeli beslenmek için tüketiyorlar.Dolayısıyla içinde zaten bir sürü vitamin,mineral vs var.Burda ne güzel tavsiyaler var ama unutmayın herkesin metabolizması farklı birine iyi gelen bir reçete diğerinde işe yaramıyor ama bu ürünün çoğu kişiye faydalı olacaına eminim yeterki isteyin ha bu arada bu ürünler ucuz diil tamam kaliteli, gerçekden kilo almak isteyen denesin
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)