birde bunu deneyin hamile kalmak için

ben bugun uyelik yaptirdim kadinlar kulubune 11 aylik evliyim esimle cocuk sahibi olmayi cok istiyoruz ama bir türlü olmadi doktorumuz asilamayi onerdi bizde 28 haziranda yaptik kolay ve acisiz bir islemmis sabirsizlikla sonuc beklerken malesef bugun yani 15.gunde adet oldum her ikimizinde morali cok bozuk ne yapacagiz bilmiyorum ikimizinde hic bir sorunu yok hersey normalmis......ama olmadi herkesin benim icin duasini bekliyorum,,,baska biryontem bilen varsa lütfen yazsin ilk denememiz ve hüsran oldu cok üzgünüm...

kızlar konu eski ama benim gibi sonradan okuyanlar içi yazıyorum, ebe gümeci eskiden beri çocuk düşürmek için kullanılan bir yöntemmiş köylerde filan. ben okuyunca şaşırdım burada. evlenmeden önce boğazlarıma iyi geliyor diye içerdim. çocuk düşürdüğünü duyunca evlendiğimden beri neredeyse hiç içmedim.
hamile kalma sorununuz yoksa idrar yolu enfeksyonlarına çok iyi geldiğini söyleyebilirim ama hamile olmak isteyenler çok dikkatli olsun bence, tam tersine sebep olmasın. yine de bilemem tabii, iyice araştırın. Rabbim hayırlı evletlar nasib etsin inşallah.

Arkadaşlar bana da suyu kaynatıp dayanabildiğin kadar içinde otur kendini sıcak tut ayağından çorabını eksik etme dediler. yaptım her birini ama biir fayda göremedim . üç yıllık evliyim hiç hamile kalmadım, şimdi doktor yumurta takibi yapıp aşılamaya geçecek. haydi hayırlısı diyorum . Allah cümlemizin gönlüne göre versin .zor bir süreç gerçekten...:5:

canımcım bebek için herşeyi yapmaya değer hem ne kaybederiz ki bi umut işteşifa allahtan demiştim yazımda bakarsın olur duyduğumuzu deniyoruz işte erkekler içinde öneriler var onlarda onları uygulasın zaten yakında ya hamile kalıcaz yada ot çöp denemekten kafayı kırcaz:roflol::roflol::roflol:

dogru soyluyosun hersey yaparım zehır olsa ıcerım yeterkı yavruma kavusayım.peki o bitkiyi nerden bulacaz tazemı olmak zorunda arkadasım

2012dwn berie vliyim üç kere düşük yaptım iki kere aşılama sonuç bermedi moralim çok bozuldu amerikada yaşıyorum bir tane profesör arkadaşım burda çinli bir adamın enerjimi dinleyerek rahatsızlığımı bulacağını söyledi ve bir umut gittim ve adamın bana direk söylediği meyve sebze dondurma yemeyeceksin neden diye sordum rahmim soğukmuş sürekli sıcak şeyler yememi önerdi elmamı yemek istiyorsun pişirip ye dedi bana çay verdi tatları iğrençti,vücudu iyi tanımak gerek benim sürekli birde kaşıntım olurdu fazla şwker tüketiyorsun dedi onuda bırak dedi evet çok tüketirdim hatta avuç avuç naneli
Şwker yediğimi bilirim kendinizi tanıyın arkadaşlar her tedavi herkese göre değil hepimizin vücut enerjisi faeklı ben sıcakta bunalıyprum ama vücudumda sıcağı seviyor

Back