birde bunu deneyin hamile kalmak için

bu ne demek şimdi ya sıcak suyun buharı faydalı mı bize ya?

Annem ilk gebeliğinde ve ikincisinde düşük yapmış çok kötü zamanlardı diyor ama o zamn bile doktor anneme sıcak suya otur demiş ve annem bizzat uygulamış ondan sonra hamile kalmış abime düşün yani otuz sene önceki olay bu doktorların o zamn ellerinden fazla birşey gelmiyordu sanırım yani bugününü imkanlarıyla bir değil di tabi

Annem ilk gebeliğinde ve ikincisinde düşük yapmış çok kötü zamanlardı diyor ama o zamn bile doktor anneme sıcak suya otur demiş ve annem bizzat uygulamış ondan sonra hamile kalmış abime düşün yani otuz sene önceki olay bu doktorların o zamn ellerinden fazla birşey gelmiyordu sanırım yani bugününü imkanlarıyla bir değil di tabi

Ya denemeli ama ne zaman ki?yani ne kadar süre ya da yumurtlama zamanı mı ki?amaann denemediğimiz şey kalmayacak sanırım değil mi?:1closedeyes:

hanimlar bakiyorum da buraya yazan arkadaslarin bir cogu bu sure zarfinsa hamile kalmis. darisi en kisa zamanda basimiza insallah.

kızlar gelinimiz söyledi ebe gömecini kaynar suya atıyormuşsunuz ve dayanabileceğiniz sıcaklıkta üstüne oturuyormuşsunuz birde kendinizi o ay hiç üşütmeyecekmişsiniz allahın izniyle hamile kalıyormuşsunuz valla bende gelinin yalancısıyım ama denemekte fayda var ne kaybederizki şifa allahtan bunlar birer vesile tabi haydi kolay gelsinsüprizzzzz

ben bu ebegümecinin idrar yollarındaki enfeksiyonlara ii geldiğini duymuştum çünkü benim aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonum vardı bunu tavsiye etmişlerdi ama yapamadım daha bulamadım ebegümeci

merhaba güzelim bende ebegümeciyi farklı şekilde duymuştum.kanal d de bir dr. hamile kalmak isteyen bayanlar kesinlikle ebe gümeciyi yemeyin yumurtayı kistleştiriyor demişti.senin dediğin şekilde faydası olur mu o da bir soru işareti kafalarda

ben bu ebegümecinin idrar yollarındaki enfeksiyonlara ii geldiğini duymuştum çünkü benim aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonum vardı bunu tavsiye etmişlerdi ama yapamadım daha bulamadım ebegümeci

idrar yollarındaki iltihaplanma için ısırgan otu kullanılıyor bildiğim kadarıyla.bir komşumuz torununda denedi ve iltihaplanma bir süre sonra kayboldu.ebegümeci yemeyi yada çayını içmeyi düşünüyorsan tavsiye etmem tabi hamile kalmak istiyorsan

idrar yollarındaki iltihaplanma için ısırgan otu kullanılıyor bildiğim kadarıyla.bir komşumuz torununda denedi ve iltihaplanma bir süre sonra kayboldu.ebegümeci yemeyi yada çayını içmeyi düşünüyorsan tavsiye etmem tabi hamile kalmak istiyorsan

bilmiyorum ki hiç otlarla ilgili bişey bana annem demişti sadece ebegümecini görsemde tanımam ebegümecini zaten:roflol:neden tavsiye etmezsin ebegümecini????

bilmiyorum ki hiç otlarla ilgili bişey bana annem demişti sadece ebegümecini görsemde tanımam ebegümecini zaten:roflol:neden tavsiye etmezsin ebegümecini????

hamile kalmaya çalışanlardansan eğer ebegümeci yumurtayı kistleştiriyormuş.ben kanal d deki dr.un yalancısıyım.:emir_bebek:

OelfidaO sendede kan uyuşmazlığı var mı varsa bunun hakkında bildiklerini yazar mısın.iğne ne zaman yapılmalıymış

kan uyuşmazlığı önemli bişey değil bizdede var kan uyuşmazlığı sadece hamileyken bunu doktoruna söyleyeceksin düşükde kürtajdada bi iğnesi varmış 48 saatte vurulması gerekiyormuş sonrada bişey olmuyormuş çok da önemli değil günümüzde tıp ilerledi

teyzemdede kan uyuşmazlığı vardı ilk hamileliğinde düşük yaptı.bebek kendini atmış.zaten özürlüymüş.normalde ilk hamilelikte gerek yok diyorlar ama bazen böyle ters durumlarda yaşanabiliyorinş.kimse böyle sorunlar yaşamaz.Allah isteyen herkese bebiş versin.en kısa zamanda hamiş kalalım

Nazlımelek teşekkür ederim canım. :1hug:Herşeyin hayırlısı, içimde umut var ama düşük oluyor sürekli. Ona da bir çözüm var mı bilmiyorum. Kanda pıhtılaşma varmış beslenemiyormuş bebişim. İsteyen herkese versin Rabbim.
Sekerpembe canım kovanın üstüne çömeliyorsun üzerine de bir battaniye çadırın içinde kalmışsın gibi. Ama kaş yapayım derken göz çıkaranlarda oluyor :1shok: çok dikkat etmek lazım.
bebe aspirini kullanmıyormusun tedavi bu bildigim kadarıyla bana doktorum üc hamileligimdede vermisti bebekler düsmesin diye

OelfidaO sendede kan uyuşmazlığı var mı varsa bunun hakkında bildiklerini yazar mısın.iğne ne zaman yapılmalıymış
ben cevap vereyim dogum yaptıktan sonra 24 saatin icerisinde ama eger hamileginde kanama olursa hemen yapıyorlar sonraki hamileligini etkilemesin diye bizim geline öyle yaptılar ignesi vurulduktan sonra korkma benim tanıdıgım bir cok kisi var üc dört tane cocukları var allaha sükür bir sey yok

kan uyuşmazlığı ikincide önemli ilk doğumdan sonra bi iğnesi var mutlaka olmak lazım tabi bebeğin kanı anne ile aynı olursa gerek yok. duşuklerdede yarım miktar vuruluyorsun ben ilk doğumdan sonra ve düşüklerimden sonra vuruldum ama çok korkulacak sebep değil önemli olan diğer etkenleri ortadan kaldırmakk

arkadaşlar yakı hakkında hamile kalırsın deniyor doğruluk payı varmı acaba

Back