ya kızlar peki tamam bu yöntemleri deneyebilirsiniz ama sorun eşlerdeyse sizin çektiğiniz bu sıkıntılara değermi... bence her denileni yapmamak gerekiyor.. ebegümeci sıcak küvet neysede odunun külünün dumanı ne kadar fayda sağlar mantıklı olmak lazım..
belenay canım, tabiki insan bebişi olsun diye herşeyi deneyebilir ama mantıklı olanlarını.. inanırmısın bana öyle akla mantığa uymayan şeyler söylediler ki eğer onları uygulasaydım şu ana birde sağlığımdan olmuş olurdum çünki deneyip sorun yaşayanları gördüm... bitkisel desteğe karşı değilim bende birkaç ot kullandım ama nasıl kullanılması gerektiğini çok araştırarak çünki bir tarafı iyi ederken bir tarafdan başka sorunlar çıkabiliyor bilinçsiz kullanılınca.. hem bu ay eşim içinde keçiboynuzu kürünü uyguladık çokda güzel sonuç aldık mesela.. bu kürü ben 2 sene önce duydum anca bu sene bir deneyim dedim...neyse inşallah hepimizin bu çektiği sıkıntılar biter bebişlerimize kavuşuruz...canımcım bebek için herşeyi yapmaya değer hem ne kaybederiz ki bi umut işteşifa allahtan demiştim yazımda bakarsın olur duyduğumuzu deniyoruz işte erkekler içinde öneriler var onlarda onları uygulasın zaten yakında ya hamile kalıcaz yada ot çöp denemekten kafayı kırcaz:roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar bencede ısıda bi keramet var ben belime bardak çektirdim kalabalık bi yerdeydik oradaki herkes bana dikkat et yoksa hamile kalırsın demişti tabi ozaman ben korunduğum için olmadı ama bununda gerçeklik payı olduğunu sölediler
ya canım onu bende yaptırdım bizim burda ona bel çektirme deniliyor aynı ay eşimin amcasının kızı ile beraber yaptırdık ondan sonra da 4 gün yattık hiç kalkmamacasına sadece lavobaya kalkıyodum oda belimi asla bükmeden dim dik yemeği bile yatarak yiyiyodum inanmıyodum ama belki olur umuduyla o kadar dikkat ettimki fakat eşimin amcasının kızı hiç dikkat etmemiş o ay o hamile kaldı ben ise kalamadım bu hafta doğurucak işte ne bileyim onunlamı alakalı neyle alakalı aklım sırrım ermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?