- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
- Konu Sahibi banabenigeriver
Bugün eşimin ailesini ziyarete gittik.Eşimin annesi yan bahçeden nar topluyormuş kapıda karşılaştık.Bir koca poşet nardan iki tanesi sağlammış onları vereyim yiyin dedi dedim sağol ben uğraşmam onunla.Sonra kendi getirdi birtanesini sözde temizleyip bize verecekti eşim elinden aldı ben yerim sağol dedi.Kapıdan çıkarken de koşa koşa iki poşet kıyma getirdi.İkisi bir kilo ya eder ya etmez bana uzattı yine eşim aldı... Onların tek çöpünü istemiyorum çok şükür muhtaçta değilim.Eşim işsizken tekbirgün sormamıştı bu insanlar hatta eşim yeni bir işe girdikten sonra üzerinden bir sene geçmişti annesi eşime sinirlenip seni işten kovdular diye yüzüne vurdu.Eşime evlenmeden önce maddi olarak yardımda bulunacaklarını(alt katın kirasını vereceklerini) ev için erzak yardımında bulunacaklarını söylemiş annesi ama tabi bu sözler hep yalan.Ev eşimin dedesinden kira vermiyoruz.Eşim asgarî ücretle çalışıyor hep yetersiz görüyor kendini ben ona destek oldukça daha çok eziliyor sanki...Ne yapmalıyım ki bu kadın sözde ettiği yardıma birdaha kalkışmasın ara ara söyler yağ vereyim mi zeytin vereyim mi hep reddettim ama artık sıkıldım gerçekten teklif bile etmesin istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?