Birbirmizi çok seviyoruz ama bana çok sert davranıyor kendimi ezik gibi hissediyorum

Daryana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
353
266
103
Merhaba herkese. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz fakat çok sinirli davranıyor bana. Onun için herşeyi yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Onu çok seviyorum, onun için ailemi bile karşıma aldığım oldu. Oda beni çok seviyor ve ileride evlenmeyi düşünüyoruz. O benim için bir sürü fedakarlık yaptı ve yapmaya devam edeceğinden şüphem yok. Ama hep sanki kral, lider oymuş gibi davranıyor. Çok erkeksi davranıyor yani nasıl diyeyim. Ben feminist bir kız çocuğu olarak yetiştirildim, annem bana her zaman kadın ile erkeğin eşit olduğunu söyledi asla kimseyi sahibin gibi görme özgür ol gibi öğütler vererek büyüttü beni ve içime işlemiş olmalı ki, sevgilimin beni aşırı sahiplenmesinden, lider oymuş gibi davranmasından rahatsız oluyorum. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Birde benden fiziksel olarak daha güçlü olmasıda beni hem rahatsız ediyor hem korkutuyor, aşırı kıskanç, sahiplenme duygusuda çok fazla. Kendimi onun esiri gibi hissediyorum onu çok sevdiğim için bunlara katlanıyorum ama özgürlüğümü çok kısıtlıyor. Kılığımdan kıyafetimden arkadaş seçimlerime bile karışıyor. Ben onun arkadaşlarıyla kız erkek farketmeden tanışıp, samimi oluyorum yakınlık gösteriyorum bu durumdan kendiside çok memnun fakat sevgilim benim arkadaşlarımla tanışmıyor özellikle erkek kankalarımla görüşmeme hiç izin vermiyor kendiside tanışmak istemiyor. Çocukluk arkadaşımıda sırf erkek diye kıskandığı bile oluyor. Birde bu kıskançlığını sinirli bir şekilde gösteriyor sinirleniyor, kızıyor, bağırıyor. Bana vurmasa bile başka cisimelre vuruyor. bir kere sinirinden dolaba yumruk atıp elini kırdığı bile olmuştu. Doğal olarak ürküyorum ve korkuyorum bu yüzden susuyorum bana bişey yapmasın diye. Kendime hakim olamadığımda, benimde tepem atıyor bende bağırıp çağırıyorum sonra beni çileden çıkartıyor ve ona resmen saldırıyorum. yüzüne vurmasamda, koluna falan vuruyorum yumrukluyorum ama inanın bir gram canı acımıyor. Böyle olunca daha çok sinirim bozuluyor. O vurmayayım diye sadece elimi tutuyor engellemek için ve ellerimi sıkarak tutmasada o anda benim canım yanıyor ağlayasım geliyor gözlerim dolunca özür diliyor gönlümü falan almaya çalışıyor. Ama bu sert davranışları yüzünden kendimi ezik gibi hissediyorum. Benden daha güçlü olması beni rahatsız ediyor ve belkide bu yüzden lider oymuş gibi görünüyor. Bundan dolayı ezik hissediyorum diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ona nasıl davranmalı nasıl konuşmalıyım? Onunla psikoloğa terapiye felan gitsem bu soruna çözüm bulurlar mı? Ben psikolog konusunu açtığımda ilk başta karşı çıktı ama çok ısrar edince beni kıramadı. Önerilerinizi bekliyorum

Sevgi saçının teline kıyamamaktır önce bunu öğrenin bence.

kac yasındasın canım bana bırazküçükmüşsun gıbı geldi...yasını ögrendıkten sonra orum yapacagım

bu kırmızı olan yer var ya..ileride bana vurdu cümlesine dönüşür bu gidişle..
he umarım olmaz..
ama erkek arkadaşın sert cnm..ve bu değişmez..
uzak durmanda fayda var..zararın neresinden dönersen kardır!

neyin siniri bu ,bu kadar ya ? ailesine mi küfür ettiniz , namusuna şerefine mi söz ettiniz , aldattınız mı..kıskanmanın bu kadar siniri olmamalı bence..
şimdi size dokunamıyo çünkü evli değilsiniz..evlendikten sonra nasılsa yanındasınız diye sinirlerine hakim olmayabilir..öfke kontrolünü öğrenmesi gerek..ya da bilmiyorum büyümesi..olgunlaşması..öfkesini kontrol ettiğinden emin olana kadar ciddi düşünmeyin derim :/

Son düzenleme:
şimdi elini sıkıyor çünkü çok iyi biliyor ki vursa anında terkedeceksin.. merak etme evlenince öyle kolay yoldan terketme şansın da olamayacağı için vururda söverde... sen de nasıl şimdi senin elini sıkmasına, sana bağırmasına, yanında dolaba yumruk atmasına alıştın, evlenince dayağına da alışırsın. gül gibi geçinir gidersiniz.. ölmediğin sürece sorun yok, devam edin. mutluluklar

sen bugün yüzüne vurmuyosun koluna bilemeneresine vuruyosun, yarın yüzüne vurursun...
o senin şimdilik elini tutuyo sert olmasada,etrafındaki cisimlere vuruyo yarın sana vurur..
bu işler böyle...
sizde öfkenizi kontrol edemiyosunuz..
böyle esir gibi sevgilimi olunur bi bak etrafına...
saplatı gibi ilişki..
valla üzüldüm ikiniz içinde...

Çok abartmamış mı ?
Tamam erkekte sahiplenme duygusu olur, korur, sever ama seninkinin yaptığı tamamen odunluk .

Boyle insanlardan uzak durmak lazim buyuk konusmayim da boyle sevgilim olucagina hic olmasin daha iyi boyle erkekler sinir hastasidir kanimca ve yaptiklari her seyi de ben seni seviyorum ondan bu kadar sinirleniyorum ondan bu kadar kiskaniyoruma baglarlar. Ben her zaman bi iliskiye baslarken ilerideki cocugumu dusunurum siz evlenceksiniz de cocugun istiyormu acaba evin icin de bagiran dolap yumruklayan bir BABAYi iste boyle evliliklerin cocuklari da hep bi eksik oluyor. Belki yaptigin hatayi yedigin dayaklari gorurde ona gore tam zit bi eş seçer hayati kurtulur cocukcagizin. Cunku bence senin de icten ice hosuna gidiyor cocugun bu tavirlari hosuna gitmese bi sogursun bi dusunursun neden ben hala seviyorum diye buraya yazarken bile hala her seyi yapiyo benim icin demissin kendini kandirma yontemini cok guzel bulmussun yani kolay gelsin sana sinir dolu ve siddet dolu gunlerinde canim ya.

Ayrılın. Anneniz size senelerce ne anlatmış. Bir kulağından girip öbüründen çıkmış.
Sizin sevgiliniz böyle davranması kişi kendinden bilir herkesi tavrı. O demekki önceden biri açık giyinse tip tip bakar veya öyle ortamlara girmişki ondan özgüven eksikliği bunlar. Seni nasıl gördüyse öyle kabul etcek. Ömür boyu baskı altında köle gibimi yaşamak istiyorsunuz. Anneniz elinden geleni yapmış ama siz elinizden gelen en kötü koca adayını bulmuşsunuz. Kimse vazgeçilmez değil. Tavırların değişmezse ayrılıcağız ben böyle biriyle evlenmem ailemde izin vermez de geç. İstediğiniz kadar sevin bu katlanılacak şeyler değil. Çok abartı. Yazık etmeyin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…