• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birbirimizi çok seviyoruz ama bir şey eksik gibi...

ben başka ark.larıma vs.. anlattığmda sen kaşınıyosun o çocuğu öp de başına koy seni çok seviyo adam gibi birisini buldun nişanlacaksınız yaknda diyolar da ben herşey tam olsun istiyorum sonuçta oluyo ama daha güzelini istiyorum :) bırak ondan gelsin sen başlatma diyolar haklılar zaten bundan sonra başlatan bn olmak istemiyorm gerçi başbaşa kalnca direk başlıyoruz bu sfer bana direk atlasa amacı bu mu acaba diye düşüncem gerçi biz öle şeyleri aştık ama ben hmen asıl meseleye geçmek istiyorum ön sevşmeyi daha uzun tutmalıyz belkide :/

Son düzenleme:
ben de bazen aynı şeyi düşünüyorum şmdiden böyleysek evlenince ben 30umda çok istekli bir kadn olucam o ise 40ıma geldim diye arkasını dönüp yatıcakmı bide bu var. Ama benm için kesnlikle doğru insan ve evlenilcek biri ona şüphem yok. Karakteri,sevgisi herşeyi tam bir bu eksik sanki :(

Bence sevginiz bişeyleri görmezden gelmenize neden oluyor.
Söyledikleriniz çok tutarlı değil.
Doktora gitmişsiniz neden gidilir de bir sorun olup olmadığı araştırılır.
40 yaş erkekler için çok geç bir yaş değil.
Arada bir düşünecek kadar.
3-5 ay görüşmemişsiniz, aktif bir de cinsel hayatınız var.
Ne baskısı, ne yorgunluğu..
Hiçbirşey engel olamaz..

40 değil henüz 35 :) yanıma geceden çıkıp geliyo ve 3 saat uykuyla falan duruyo ve eve içkili geliyoruz çoğu zaman bazen ona da yoruyorum bana hak ver diyo öyle zamanlarda... şeker hastalığının da belirtileri var gibi bilemiyorum tahlil yaptırcaktı ama şeker hastalğnda da maalesef bu tip sorunlar oluyor ve onda bundan başka da çoğu belirti var gibi :/

40 yaşını kullanma sebebimi anlatmak için işaretledim.
35 yaşında olduğunu anladım.
Aranızda 10/12 yaş farkınız olduğunu da.
Tehlikeli bulmuyorum ben aradaki 10 seneyi.
İnsanların karakteri sağlığı ve başka bir çok özelliği daha önemli yaştan.
Afaki bir fark olmaması şartıyla elbette.
Ben bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Arzulu olmanız çok anormal değil. Olabilir..
Partnerinizin bu hali normal değil ama bana göre.

Son düzenleme:
40 yaşını kullanma sebebimi anlatmak için işaretledim.
35 yaşında olduğunu anladım.
Aranızda 10/12 yaş farkınız olduğunu da.
Tehlikeli bulmuyorum ben aradaki 10 seneyi.
İnsanların karakteri sağlığı ve başka bir çok özelliği daha önemli yaştan.
Afaki bir fark olmaması şartıyla elbette.
Ben bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Arzulu olmanız çok anormal değil. Olabilir..
Partnerinizin bu hali normal değil ama bana göre.

ya bilmiyorm insandan insana fark var o da mesela kontolün kadında olmasndan hoşlanmıyor işte tek sorunumuz bu bnce ben ısrarcı olmak istemiyorum artk zaten gelişen gelişiyo kendiliğnden ateşle barut yanyana durmuyoki birkaç kere kontrol onda oldu bn ısrar etmedm flan o gece herşey çok güzel oldu. Ne zaman ben ısrarcı olsam hadi hadi flan desem olmuyo onu bliyorum.

Son düzenleme:
ya bilmiyorm insandan insana fark var o da mesela kontolün kadında olmasndan hoşlanmıyor işte tek sorunumuz bu bnce ben ısrarcı olmak istemiyorum zaten gelişen gelişiyo ateşle barut yanyana durmuyoki birkaç kere kontrol onda oldu bn ısrar etmedm flan o gece herşey çok güzel oldu. Ne zaman ben ısrarcı olsam hadi hadi flan desem olmuyo onu bliyorum.

O halde çözüm belli.
Kontrolü ona bırakacaksınız..

ya bilmiyorm insandan insana fark var o da mesela kontolün kadında olmasndan hoşlanmıyor işte tek sorunumuz bu bnce ben ısrarcı olmak istemiyorum artk zaten gelişen gelişiyo kendiliğnden ateşle barut yanyana durmuyoki birkaç kere kontrol onda oldu bn ısrar etmedm flan o gece herşey çok güzel oldu. Ne zaman ben ısrarcı olsam hadi hadi flan desem olmuyo onu bliyorum.

Bu konuyu ilk okuduğumda,henüz birlikte olmadığınızı ve erkek arkadaşının çekindiğini veya kendini frenlediğini düşünmüştüm.

Fakat önceden birlikte olduğunuzu okuyunca fikrim değişti.
5 ayda bir görüşmek eksi değil artı bir etken olmalı bence.

Sen aslında güzel bir noktaya değinmişsin.
Belki de senin başlaman ona itici geliyordur.
Bildiğim kadarıyla bunun psikolojik bir açıklaması da var.
Çok kısaca yüzeysel söylemem gerekirse,böyle hisseden erkekler hazır kadın=kötü kadın olarak görüyorlar.

Bu konuyu ilk okuduğumda,henüz birlikte olmadığınızı ve erkek arkadaşının çekindiğini veya kendini frenlediğini düşünmüştüm.

Fakat önceden birlikte olduğunuzu okuyunca fikrim değişti.
5 ayda bir görüşmek eksi değil artı bir etken olmalı bence.

Sen aslında güzel bir noktaya değinmişsin.
Belki de senin başlaman ona itici geliyordur.
Bildiğim kadarıyla bunun psikolojik bir açıklaması da var.
Çok kısaca yüzeysel söylemem gerekirse,böyle hisseden erkekler hazır kadın=kötü kadın olarak görüyorlar.

ya çok yanlış yorumlar okuyorum ya da ben tam anlatamıyorum bilmiyorum :S aslaa kötü kadın vs.. böyle bişey söz konusu değill :) zaten öyle görseydi şmdiye kdr çok daha fazla cinselliğe yönelik olurdu ilişkimiz... bizim ilişkimiz hep seviyeli oldu.. şuan mutluyuz, evliliğe ilerliyoruz diyorum zaten aileler falan içiçe ama anlatamadm sanırım aşk falan inanılmaz güzel herşey hatta bugün bol bol konuştuk aramızdaki tek sorun kontrol meselesi yani bende olmasından dolayı oluyor herşey kontrolün.. emir veren, örneğn şöyle yapalm hadi böyle yapsak daha güzel olur,hadi yapalm gibi herşeyi yöneten ben gibym o yüzden ha bir de ön sevşmeyi biraz daha fazla tutucaz hepsi bu sonra kendilğnden gelişicek herşey inşallah... :34:

Son düzenleme:
Back