• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birbirimizi çok seviyoruz ama bir şey eksik gibi...

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/662209-kocami-artik-goruyorum.html

bu konuyu ve cevaplarını okumanızı tavsiye ederim.
çünkü, hemen hemen benzer konular.
ben bu kadar fazla yaş farkına karşıyım.
bunu hariçten gazel okuyarak değil tecrübelerimle söylüyorum.
bende kendimden büyük bir adamla evlilik yaptım ve hiç bir hevesimi dorukta yaşamadım aynı senin dediğin gibi hep bir şey eksikti.
ne oldu başka başka sorunlarda eklendi ve bitti evlilik.

ha evlenirsen sende boşanırsın demiyorum asla ama, emin ol hislerini dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
kolay konular değil bunlar.
kendinden çok küçük kızlara bakan erkeklerin niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum ben.

yok kesinlikle niyetiyle ya da karakteriyle vs.. asla problemim yok zaten belli ederdi kendini ayrıca yaş farkı da 10 yaş normal bnce aramızdaki ben zaten hep olgun erkek istemişimdir. Ve Allah'a şükrediyorum onu çıkardığı için karşıma.. ailem de onu çok sevdi zaten içlerine sindi. Dediğim gibi zaten nişan hazırlıkları içerisindeyiz ve çok da mutluyuz... bu bahsettiğiniz konuda diğer kadınlar da var. Bizim ilişkimizde üçüncü kişiler söz konusu değil zaten onlar hiç problem olmadı :) ikimizin arasnda bi problem bu ve bunu da bi tek ben dert ediyorum zaten... şuan tek korkum evlendikten sonra da bunlar yaşamamız... o yüzden evlenmeden önce halletmeliyiz diye düşünüyorum ki evlenince hiç sorun olmasın.

Son düzenleme:
Kendinizle celisiyorsunuz farkinda misiniz? Elestirmek icin soylemiyorum, nisanlinizi cok sevdiginiz belli bence farkinda bile degilsiniz ama korumaya gectiniz cok normal cunku onu seviyorsunuz.. Boyle bir konuda size akil verecek birikimim yok, ben bu tarafa dikkat cekmek istedm. Cunku ilk basta zaman zaman stresten olmuyo vs. demissiniz ama smdi farkli bi yere gelmis konu. İlla sevgilinizde bi sikinti var demiyorum ama varsa bile bu insani bise caresine bakarsiniz, gormeye calisin irdeleyin ki sonrasi sizn icin kolay olsun.

Kendinizle celisiyorsunuz farkinda misiniz? Elestirmek icin soylemiyorum, nisanlinizi cok sevdiginiz belli bence farkinda bile degilsiniz ama korumaya gectiniz cok normal cunku onu seviyorsunuz.. Boyle bir konuda size akil verecek birikimim yok, ben bu tarafa dikkat cekmek istedm. Cunku ilk basta zaman zaman stresten olmuyo vs. demissiniz ama smdi farkli bi yere gelmis konu. İlla sevgilinizde bi sikinti var demiyorum ama varsa bile bu insani bise caresine bakarsiniz, gormeye calisin irdeleyin ki sonrasi sizn icin kolay olsun.

korumak değl ben büyüttüğümü düşünüyorum sadece bazen... konu açıp açmamayı bile çok düşündüm. Ya sıkıntı varmı yokmu emin değlm sadece birkaç ay önce doktora gitmiştk beraber ve doktor ona sen buraya neden geldin ki senin herşeyin normal demişti. Sonra içimiz rahat etti ama sanırım sorunu ben yaratıyorum bilemiyorum zaten stresli bir işten yanıma geliyor ve çoğu zaman baya bi içki içip eve geliyoruz onun da etkisi olablr flan filan ben de bilmiyorum ki bilsem buraya böyle bi konu açmazdm zaten ((:

kusura bakmayin ben normal bakmiyorum
evleneceksiniz ten uyumu diye birsey var
ya ten uyumu yoksa aranizda??
ayrica erkek arkadasinin tavri bana ilginc geldi
sonra okuyoruz burdan evli kadinlarin sorunlarni
kocalari yaklasmiyor ayda yild abir birliktelik oluyor diye
bence aranizdaki olaydan rahatsiz olmakta haklisin

kusura bakmayin ben normal bakmiyorum
evleneceksiniz ten uyumu diye birsey var
ya ten uyumu yoksa aranizda??
ayrica erkek arkadasinin tavri bana ilginc geldi
sonra okuyoruz burdan evli kadinlarin sorunlarni
kocalari yaklasmiyor ayda yild abir birliktelik oluyor diye
bence aranizdaki olaydan rahatsiz olmakta haklisin

yok, ten uyumuyla alakalı birşey değil o olmasına var. Olmasa zaten brlkte olmazdk evlenmeyi düşünmezdk... Sadece seks benm istedğm gibi mükemmel değl ya da ben çok aceleye getiriyorum onu da strese sokuyorum bilemiyorum.. işinden dolayı yorgunluk, az görüşmemiz, gece çalışması, genelde başbaşa kaldığmzda eve hep yorgun ve içkili gelmemiz, belki hep bunlardan dolayı oldu sürekli aynı evde değilizki öyle olsa durum farklı olrdu. Ayrıca yukarda dikkat ettyseniz zaten ilişki yaşadk ama her zaman olmuyo dedim sadece. Yani zaman zaman bu sorunlar olabiliyor. Bir de o kontrolün fazla bende olduğunu düşünüyo yani bende olması lazm sende değl gibisnden.. ben zorluyorum sanırım yani hatalar iki taraflı oluyor başbaşa kalınca

Son düzenleme:
yok, ten uyumuyla alakalı birşey değil o olmasına var. Olmasa zaten brlkte olmazdk evlenmeyi düşünmezdk... Sadece seks benm istedğm gibi mükemmel değl ya da ben çok aceleye getiriyorum onu da strese sokuyorum bilemiyorum.. işinden dolayı yorgunluk, az görüşmemiz, gece çalışması, genelde başbaşa kaldığmzda eve hep yorgun ve içkili gelmemiz, belki hep bunlardan dolayı oldu sürekli aynı evde değilizki öyle olsa durum farklı olrdu. Ayrıca yukarda dikkat ettyseniz zaten ilişki yaşadk ama her zaman olmuyo dedim sadece. Yani zaman zaman bu sorunlar olabiliyor. Bir de o kontrolün fazla bende olduğunu düşünüyo yani bende olması lazm sende değl gibisnden.. ben zorluyorum sanırım yani hatalar iki taraflı oluyor başbaşa kalınca

pardon iliski yasadinigizi görmemisim#
ten uyumu varsa gerisi kolay
dediginiz gibi is stres yorgunluk vs falandir
hem bazi erkekler yatak düskünü degildir merak degildir öyle fimlerdeki gibi
benim esimde öyle
evlenmeden önce 10 gun beraber ayni evde yasadik
tanimak icin gayet iyi firsatti
sekse cok düskün erkeklerel evli arkadaslarim var
inan onlar icin daha zor

erkek arkadasinizi zorlamayin
kendini birseylere mecbur hissetmesin
spoantan daha guzel
nasil gelisirse
simdiden mutluluklar

pardon iliski yasadinigizi görmemisim#
ten uyumu varsa gerisi kolay
dediginiz gibi is stres yorgunluk vs falandir
hem bazi erkekler yatak düskünü degildir merak degildir öyle fimlerdeki gibi
benim esimde öyle
evlenmeden önce 10 gun beraber ayni evde yasadik
tanimak icin gayet iyi firsatti
sekse cok düskün erkeklerel evli arkadaslarim var
inan onlar icin daha zor

erkek arkadasinizi zorlamayin
kendini birseylere mecbur hissetmesin
spoantan daha guzel
nasil gelisirse
simdiden mutluluklar

teşekkür ederim sağolun o da her erkek gibi seksi sevdiğini ve aslnda normalde hep istekli olduğunu, bana karşı böle bi durum olmadığını ama başbaşa kalnca bilinçaltında hep yapmak zorundayız diye düşündüğünü ve strese girdiğini, artk işin zevkten çıkıp biraz zorunluluğa geldiğini düşünüyoruz. Zamanla çözücez umarım çnkü birbirimizi istiyoruz ama işte anlık sorunlar yaşıyoruz ben onları çözmek istiyorum yaşamayalm hemen sorunsuz şeklde ilişkiye başlayalm istiyorum.

bence onu arzulaman ve bunu onda da gormek hissetmek istemen cok normal,
kimisi boyle dusunse de dillendiremez, konusabilecek kadar samimiyet kurmussanız yakınlasma da oluyordur sanırım.
neler duyuyoruz evliligini cinsel yasamanı perdelemek icin kullananlar vs.
oncelikle sorum elinizi tutması veya opmesi vs o atesi nasıl desem... erkeksi tavrı hissediyor musunuz?
eger bunda sorun yoksa, sabredin derim. erkek arkadasınız size cok saygılı yaklasmıs ve arzularını evlilige bırakma kararı almıs.
zaten bu evlenecegiz her seyi yasayalım diye dusunuyor olabilirsiniz fakat nisan atma saglık vs her turlu problem cıkabiliyor. sevgiliniz "beni kullandın" demenize mahal verecek her turlu davranıstan uzak duruyor sanırım.
yetiskin insanlarsınız, tecrubeleri de varmı... bir iki yakınlasmayla duramayabilir.
eger basladıgınız işin sonunu getirmeyecek biriyseniz bosuna hic yanasıp adamı da bocalatmayın. sevgiliniz uzak durarak kendince dengeyi kurmaya calısıyor gibi anladım yazdıklarınızdan.
o sabrediyor, bence siz de sabredin... :34:

bence onu arzulaman ve bunu onda da gormek hissetmek istemen cok normal,
kimisi boyle dusunse de dillendiremez, konusabilecek kadar samimiyet kurmussanız yakınlasma da oluyordur sanırım.
neler duyuyoruz evliligini cinsel yasamanı perdelemek icin kullananlar vs.
oncelikle sorum elinizi tutması veya opmesi vs o atesi nasıl desem... erkeksi tavrı hissediyor musunuz?
eger bunda sorun yoksa, sabredin derim. erkek arkadasınız size cok saygılı yaklasmıs ve arzularını evlilige bırakma kararı almıs.
zaten bu evlenecegiz her seyi yasayalım diye dusunuyor olabilirsiniz fakat nisan atma saglık vs her turlu problem cıkabiliyor. sevgiliniz "beni kullandın" demenize mahal verecek her turlu davranıstan uzak duruyor sanırım.
yetiskin insanlarsınız, tecrubeleri de varmı... bir iki yakınlasmayla duramayabilir.
eger basladıgınız işin sonunu getirmeyecek biriyseniz bosuna hic yanasıp adamı da bocalatmayın. sevgiliniz uzak durarak kendince dengeyi kurmaya calısıyor gibi anladım yazdıklarınızdan.
o sabrediyor, bence siz de sabredin... :34:

Bahsettiğiniz erkeksi tavrı tabiki hissediyorum bakışları,öpüşü,dokunuşu herşeyi çok güzel ve içim eriyor zaten o yüzden belki de çok daha fazlasını istiyorum.. :) ama yatağa gelnce durumlar farklı oluyo işte o an kasılıyoruz ikimiz de.. sabrediyorum şmdilik zaten önümüzde koca bi ömür olcak inşallah sabretmemek içn bir neden yok nasıl olsa yaşanacak şeyler için fazla acele etmek gibi bizimkisi belki de... zamana bırakıyorum şimdilik ve onu zorlamak istemiyorum bundan sonra.. Yaşanacak ne varsa yaşanır zaten.

Son düzenleme:
Birlikte olmuşsunuz.
Ona göre yorum yapacağım.

Bir erkek karşısındaki kadın istedikten sonra ,
kendisini frenlemez.Hele hele sevdiği insansa...
Ama zaten sen öpüşünden bile anlarsın.
Anlamışsın kafana takmışsın ki evet normal değil.
Bir de 35 yaşına kadar evlenmediyse orda bir durmak gerek...

Ayrıca bu durum 35 yaşında olmasına bağlanmış ,
fakat alakası yok.
35 yaş insanların durulduğu bir yaş değildir.
Öyle olsa istatistiklerde insanların aldatma aralığının 35-40 yaş arası oldugu çıkmazdı...

Son düzenleme:
Birlikte olmuşsunuz.
Ona göre yorum yapacağım.

Bir erkek karşısındaki kadın istedikten sonra ,
kendisini frenlemez.Hele hele sevdiği insansa...
Ama zaten sen öpüşünden bile anlarsın.
Anlamışsın kafana takmışsın ki evet normal değil.
Bir de 35 yaşına kadar evlenmediyse orda bir durmak gerek...

Ayrıca bu durum 35 yaşında olmasına bağlanmış ,
fakat alakası yok.
35 yaş insanların durulduğu bir yaş değildir.
Öyle olsa istatistiklerde insanların aldatma aralığının 35-40 yaş arası oldugu çıkmazdı...

yaşından dolayı bi sorunum yok iyiki bu yaşta zaten tam da benim için ideal istediğim gibi.. bu yaşa kadar tabiki birçok ilişkisi olmuş fakat evlenmemesinin nedeni benden önce şehirdışında da çalışmasndan dolayı ve bahsettiğim gibi zaten nişanlıydı benden birkaç sene önce ve başından kötü olaylar geçmiş nişanlısının ailesi sorun çıkarmş evlilik öncesi vs.. vs.. uzun uzun anlatmama gerek yok nasıl bizim zaman zaman erkeklere olan güvenimiz gittiyse onun da kızlara olan güveni gitmiş günübirlik ilişkiler yaşamış ta ki beni bulana kadar, benim de aşka inancım yoktu onu bulana kadar zaten... ilk başta birkaç ay arkadaş olarak başladk sonra sevgili olduk zaten birbirimizi tanıma aşamasından sonra.. hiçbir zaman sekse dayalı değldi ilişkimiz.. çok şükür şuan mutluyuz ve evliliğe doğru adım atmaktayız nişanımız yakın. Öpüşünde flan da asla sorun yok aksine yicek gibi bazen de anlattığm gibi bi tek seks açısından zaman zaman bi sorun var onu da ben büyütüyorum sanırım :) seks yeteri kdr mükemmel değl gibi geliyor..
zaten durgun değil aktif bi dönemde bazen problemlerimiz oluyo anlattığm gibi bunların çoğu da benden kaynaklı zaten ısrarcıyım bu konuda.. akışına bıraksam daha iyi olcak galiba bilemiyorum... belki de beraber doktordan destek almalıyız bu konuda birbirimizi nasıl rahatlatmamız lazm onu öğrenmeliyiz. Yani bizimkisi artk şöyle bişey oldu: başbaşa kaldk, yalnızız ve yapmalıyız. Kesinlikle yapmalıyız. Zevkten çok zoraki bi görev gibi oldu biz birbirimizi istememize rağmen sanki zorunluluk engel çıkarıyor.

Son düzenleme:
Bence baştan düşünce olarak yanlış zaten.
5ayda bir görüşüyosunuz diye adam illa peşinde dolanacak değil ya.
Her insan bir değil sonuçta.
Belki de sadece duygusal olarak araya cinsellik katmadan yaşamak istiyo bi'şeyleri.
Belki senin fazla arzun ters tepiyo.
Onu en iyi sen tanırsın.

Bahsettiğiniz erkeksi tavrı tabiki hissediyorum bakışları,öpüşü,dokunuşu herşeyi çok güzel ve içim eriyor zaten o yüzden belki de çok daha fazlasını istiyorum.. :) ama yatağa gelnce durumlar farklı oluyo işte o an kasılıyoruz ikimiz de.. sabrediyorum şmdilik zaten önümüzde koca bi ömür olcak inşallah sabretmemek içn bir neden yok nasıl olsa yaşanacak şeyler için fazla acele etmek gibi bizimkisi belki de... zamana bırakıyorum şimdilik ve onu zorlamak istemiyorum bundan sonra.. Yaşanacak ne varsa yaşanır zaten.

pardon ben o kadar yakınlastıgınızı dusunmemistim. simdi anladım...
nisan hazırlıgının gerginligi ve bir de tatmin olunamadıgının bilinmesi sizi daha cok strese sokuyor ve strese girdikce bir kısır dongunun icine giriyor olabilirsiniz.
eger herhangi bir sorun olsa dahi yanında olmaya kararlıysanız bu durumu hic kafanıza takmayın derim.
siz herseyi oluruna bıraktıkca o konuda duzene girer diye dusunuyorum.
evli arkadaslar daha iyi yorumlayabilir ama onlarda da bazen yasanılan maddi manevi sıkıtınlar nedeniyle benzer sorunlar yasanabiliyor.
stresten uzak durmaya ve ozlemeye calısın derim. bu da yine sabıra dayanıyor :)

teşekkürler yorumlarınız için her kafadan bir ses çıkıyor kimileri doğru ve mantıklı yorumlarken kimileri daha nişanlımı tanımadığı içn aklına farklı şeyler de gelebiliyor haklı olarak :) dediğiniz gibi onu en iyi ben tanırım ve sanırım birlkte aşmalıyız bu durumu.. o da istiyo çünkü düzenli olmasını herşeyin ben de... sadece strese girmemek istiyoruz o an akışına bırakmayı... neyse zaten fikir olsun diye açmıştım konuyu yardımcı olanlarınız da oldu çok tekrar teşekkürler...

Son düzenleme:

Zevkten çok zoraki bi görev gibi oldu biz birbirimizi istememize rağmen sanki zorunluluk engel çıkarıyor.

Bak işte burda sen hatalısın.
Çünkü cinsellik doğal gelişen bir olaydır, planlı programlı yapılan bir olay değildir.
Sen çok üzerine gidiyorsun sanırım.
Ama 5 ayda bir görüşüyorsanız zaten birlikte de olmuşsunuz ,
sağlıklı bir erkek bu fırsatı kaçırmaz...

Cinsellik yaşamışsanız daha neyin durması, saygısı acaba?
Emin ol evlendikten sonra da daha farklı olmayacak bu durum..
Beklentilerini bu kadarı ile sınırla derim.
Adam belli yani.
Hani sana dokunmasa da böyle davransa tamam derdim ama, cinsellik yaşanmış ve hala strese giriyorsunuz :S
Bence normal değil

Bence sevginiz bişeyleri görmezden gelmenize neden oluyor.
Söyledikleriniz çok tutarlı değil.
Doktora gitmişsiniz neden gidilir de bir sorun olup olmadığı araştırılır.
40 yaş erkekler için çok geç bir yaş değil.
Arada bir düşünecek kadar.
3-5 ay görüşmemişsiniz, aktif bir de cinsel hayatınız var.
Ne baskısı, ne yorgunluğu..
Hiçbirşey engel olamaz..

daha sık bi araya gelmeye çalışıcaz bundan sonra yoksa istekliyiz ama o an gelince ikimiz de tutuluyoruz işte sorun orda başlıyor. konuşuyoruz mesela bi araya gelnce neler neler ypcaz flan diye ama o an kalıyoruz öle.. ama mesela ben onu zorlamaynca herşey kendiliğnden oluyo... zorladığm zaman cidden kötü bi gece geçiriyoruz. sanırım benim ona atlamamdan ya da kontrolün bnde olmasndan hoşlanmıyo çözdük gibi gibi... :)

Son düzenleme:
Bence sevginiz bişeyleri görmezden gelmenize neden oluyor.
Söyledikleriniz çok tutarlı değil.
Doktora gitmişsiniz neden gidilir de bir sorun olup olmadığı araştırılır.
40 yaş erkekler için çok geç bir yaş değil.
Arada bir düşünecek kadar.
3-5 ay görüşmemişsiniz, aktif bir de cinsel hayatınız var.
Ne baskısı, ne yorgunluğu..
Hiçbirşey engel olamaz..

40 değil henüz 35 :) yanıma geceden çıkıp geliyo ve 3 saat uykuyla falan duruyo ve eve içkili geliyoruz çoğu zaman bazen ona da yoruyorum bana hak ver diyo öyle zamanlarda... şeker hastalığının da belirtileri var gibi bilemiyorum tahlil yaptırcaktı ama şeker hastalğnda da maalesef bu tip sorunlar oluyor ve onda bundan başka da çoğu belirti var gibi :/

Son düzenleme:
Cinsellik yaşamışsanız daha neyin durması, saygısı acaba?
Emin ol evlendikten sonra da daha farklı olmayacak bu durum..
Beklentilerini bu kadarı ile sınırla derim.
Adam belli yani.
Hani sana dokunmasa da böyle davransa tamam derdim ama, cinsellik yaşanmış ve hala strese giriyorsunuz :S
Bence normal değil

yazdıklarınızn hepsi karamsar farkındamısnz?:) illa kötü olmalı... onu en iyi bn tanıyorm zaten arkadaşn dediği gibi... hemen normal değili kondurabiliyosunuz isteği belli zaten bana karşı yok değlki :) tutuluyoruz sadece başbaşa kalnca.. yaşancaklar yaşanıyo zaten ama onun hoşuna gitmeyen şey benim ısrarcı olmam ve kontrolün bnde olması... yani kendilğnden gelişsin bırak diyo bana. Planla programla yapmayalm diyo hep

Son düzenleme:
Back