- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/662209-kocami-artik-goruyorum.html
bu konuyu ve cevaplarını okumanızı tavsiye ederim.
çünkü, hemen hemen benzer konular.
ben bu kadar fazla yaş farkına karşıyım.
bunu hariçten gazel okuyarak değil tecrübelerimle söylüyorum.
bende kendimden büyük bir adamla evlilik yaptım ve hiç bir hevesimi dorukta yaşamadım aynı senin dediğin gibi hep bir şey eksikti.
ne oldu başka başka sorunlarda eklendi ve bitti evlilik.
ha evlenirsen sende boşanırsın demiyorum asla ama, emin ol hislerini dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
kolay konular değil bunlar.
kendinden çok küçük kızlara bakan erkeklerin niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum ben.
yok kesinlikle niyetiyle ya da karakteriyle vs.. asla problemim yok zaten belli ederdi kendini ayrıca yaş farkı da 10 yaş normal bnce aramızdaki ben zaten hep olgun erkek istemişimdir. Ve Allah'a şükrediyorum onu çıkardığı için karşıma.. ailem de onu çok sevdi zaten içlerine sindi. Dediğim gibi zaten nişan hazırlıkları içerisindeyiz ve çok da mutluyuz... bu bahsettiğiniz konuda diğer kadınlar da var. Bizim ilişkimizde üçüncü kişiler söz konusu değil zaten onlar hiç problem olmadı :) ikimizin arasnda bi problem bu ve bunu da bi tek ben dert ediyorum zaten... şuan tek korkum evlendikten sonra da bunlar yaşamamız... o yüzden evlenmeden önce halletmeliyiz diye düşünüyorum ki evlenince hiç sorun olmasın.
Son düzenleme: