http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/662209-kocami-artik-goruyorum.html
bu konuyu ve cevaplarını okumanızı tavsiye ederim.
çünkü, hemen hemen benzer konular.
ben bu kadar fazla yaş farkına karşıyım.
bunu hariçten gazel okuyarak değil tecrübelerimle söylüyorum.
bende kendimden büyük bir adamla evlilik yaptım ve hiç bir hevesimi dorukta yaşamadım aynı senin dediğin gibi hep bir şey eksikti.
ne oldu başka başka sorunlarda eklendi ve bitti evlilik.
ha evlenirsen sende boşanırsın demiyorum asla ama, emin ol hislerini dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
kolay konular değil bunlar.
kendinden çok küçük kızlara bakan erkeklerin niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum ben.
Kendinizle celisiyorsunuz farkinda misiniz? Elestirmek icin soylemiyorum, nisanlinizi cok sevdiginiz belli bence farkinda bile degilsiniz ama korumaya gectiniz cok normal cunku onu seviyorsunuz.. Boyle bir konuda size akil verecek birikimim yok, ben bu tarafa dikkat cekmek istedm. Cunku ilk basta zaman zaman stresten olmuyo vs. demissiniz ama smdi farkli bi yere gelmis konu. İlla sevgilinizde bi sikinti var demiyorum ama varsa bile bu insani bise caresine bakarsiniz, gormeye calisin irdeleyin ki sonrasi sizn icin kolay olsun.
kusura bakmayin ben normal bakmiyorum
evleneceksiniz ten uyumu diye birsey var
ya ten uyumu yoksa aranizda??
ayrica erkek arkadasinin tavri bana ilginc geldi
sonra okuyoruz burdan evli kadinlarin sorunlarni
kocalari yaklasmiyor ayda yild abir birliktelik oluyor diye
bence aranizdaki olaydan rahatsiz olmakta haklisin
yok, ten uyumuyla alakalı birşey değil o olmasına var. Olmasa zaten brlkte olmazdk evlenmeyi düşünmezdk... Sadece seks benm istedğm gibi mükemmel değl ya da ben çok aceleye getiriyorum onu da strese sokuyorum bilemiyorum.. işinden dolayı yorgunluk, az görüşmemiz, gece çalışması, genelde başbaşa kaldığmzda eve hep yorgun ve içkili gelmemiz, belki hep bunlardan dolayı oldu sürekli aynı evde değilizki öyle olsa durum farklı olrdu. Ayrıca yukarda dikkat ettyseniz zaten ilişki yaşadk ama her zaman olmuyo dedim sadece. Yani zaman zaman bu sorunlar olabiliyor. Bir de o kontrolün fazla bende olduğunu düşünüyo yani bende olması lazm sende değl gibisnden.. ben zorluyorum sanırım yani hatalar iki taraflı oluyor başbaşa kalınca
pardon iliski yasadinigizi görmemisim#
ten uyumu varsa gerisi kolay
dediginiz gibi is stres yorgunluk vs falandir
hem bazi erkekler yatak düskünü degildir merak degildir öyle fimlerdeki gibi
benim esimde öyle
evlenmeden önce 10 gun beraber ayni evde yasadik
tanimak icin gayet iyi firsatti
sekse cok düskün erkeklerel evli arkadaslarim var
inan onlar icin daha zor
erkek arkadasinizi zorlamayin
kendini birseylere mecbur hissetmesin
spoantan daha guzel
nasil gelisirse
simdiden mutluluklar
bence onu arzulaman ve bunu onda da gormek hissetmek istemen cok normal,
kimisi boyle dusunse de dillendiremez, konusabilecek kadar samimiyet kurmussanız yakınlasma da oluyordur sanırım.
neler duyuyoruz evliligini cinsel yasamanı perdelemek icin kullananlar vs.
oncelikle sorum elinizi tutması veya opmesi vs o atesi nasıl desem... erkeksi tavrı hissediyor musunuz?
eger bunda sorun yoksa, sabredin derim. erkek arkadasınız size cok saygılı yaklasmıs ve arzularını evlilige bırakma kararı almıs.
zaten bu evlenecegiz her seyi yasayalım diye dusunuyor olabilirsiniz fakat nisan atma saglık vs her turlu problem cıkabiliyor. sevgiliniz "beni kullandın" demenize mahal verecek her turlu davranıstan uzak duruyor sanırım.
yetiskin insanlarsınız, tecrubeleri de varmı... bir iki yakınlasmayla duramayabilir.
eger basladıgınız işin sonunu getirmeyecek biriyseniz bosuna hic yanasıp adamı da bocalatmayın. sevgiliniz uzak durarak kendince dengeyi kurmaya calısıyor gibi anladım yazdıklarınızdan.
o sabrediyor, bence siz de sabredin...
Birlikte olmuşsunuz.
Ona göre yorum yapacağım.
Bir erkek karşısındaki kadın istedikten sonra ,
kendisini frenlemez.Hele hele sevdiği insansa...
Ama zaten sen öpüşünden bile anlarsın.
Anlamışsın kafana takmışsın ki evet normal değil.
Bir de 35 yaşına kadar evlenmediyse orda bir durmak gerek...
Ayrıca bu durum 35 yaşında olmasına bağlanmış ,
fakat alakası yok.
35 yaş insanların durulduğu bir yaş değildir.
Öyle olsa istatistiklerde insanların aldatma aralığının 35-40 yaş arası oldugu çıkmazdı...
Bahsettiğiniz erkeksi tavrı tabiki hissediyorum bakışları,öpüşü,dokunuşu herşeyi çok güzel ve içim eriyor zaten o yüzden belki de çok daha fazlasını istiyorum.. :) ama yatağa gelnce durumlar farklı oluyo işte o an kasılıyoruz ikimiz de.. sabrediyorum şmdilik zaten önümüzde koca bi ömür olcak inşallah sabretmemek içn bir neden yok nasıl olsa yaşanacak şeyler için fazla acele etmek gibi bizimkisi belki de... zamana bırakıyorum şimdilik ve onu zorlamak istemiyorum bundan sonra.. Yaşanacak ne varsa yaşanır zaten.
Zevkten çok zoraki bi görev gibi oldu biz birbirimizi istememize rağmen sanki zorunluluk engel çıkarıyor.
Bence sevginiz bişeyleri görmezden gelmenize neden oluyor.
Söyledikleriniz çok tutarlı değil.
Doktora gitmişsiniz neden gidilir de bir sorun olup olmadığı araştırılır.
40 yaş erkekler için çok geç bir yaş değil.
Arada bir düşünecek kadar.
3-5 ay görüşmemişsiniz, aktif bir de cinsel hayatınız var.
Ne baskısı, ne yorgunluğu..
Hiçbirşey engel olamaz..
Cinsellik yaşamışsanız daha neyin durması, saygısı acaba?
Emin ol evlendikten sonra da daha farklı olmayacak bu durum..
Beklentilerini bu kadarı ile sınırla derim.
Adam belli yani.
Hani sana dokunmasa da böyle davransa tamam derdim ama, cinsellik yaşanmış ve hala strese giriyorsunuz :S
Bence normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?