• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birbirimizi çok seviyoruz ama bir şey eksik gibi...

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
selamlar 25 yaşındaym belki anlatacağım şeye sen kaşınıyomusn ya da derdin mi yok vs.. gibi yorumlayabilirsiniz ama paylaşmak istedm bn ne zmandır dert ediyorum bunu çünkü... cinsellikle alakalı bi sorun baştan söyliyim. Erkek arkadaşmla yaklaşık 2 senedir ciddi bir ilişkimiz var hatta nişan hazırlıkları yapıyoruz... birbirimizi de çok seviyoruz fakat cinsel açıdan bazı şeyler başbaşa geldiğmzde yeterli değl sanırım bilemiyorum beni yeterince istiyomu emin olamıyorum... ben daha çok istekliyim ona karşı onu biliyorum. Hani erkek olan ben gibiym sanki bu ilişkide... nazlanan o gibi.. tmm o benden yaklaşk bi 10-12 yaş kdr büyük 35 yaşnda ve zamanında yaşamış herşeyi doymuştur dicem ama insan sevdiğiyle de yaşamak ister değlmi? işte bana diyoki sevdiğin biriyle olunca insan sevgi daha ön planda oluyormuş... :26:

başbaşa kaldığmzda hiçbirşey olmuyor değil oluyor fakat ben çok arzulanmak istiyorum ve o arzuyu göremiyorum onda.. olsa da olur olmasa da gibi bi modda kendisi :) ve aslında bu nedenden dolayı ilişkimizin bozulmasına asla izin vermem çünkü herşey çok güzel onun sevgisini ve kendi sevgimi görebiliyorum ama işte arzu eksik sanki.. başbaşa kaldığmzda o büyü,o heyecan yok ki zaten çok az başbaşa kalıyoruz. 5 ayda bir falan anca oluyor çünkü o çalışıyor benim de yoğun bir şeklde okulumun son senesi..

benden önce ciddi ilişkisi bir kere olmuş ve ondan önce de hep günübirlik ilişkiler yaşadığını söyledi yani düzensiz bir hayatı varmış acaba alışkanlıklar mı kaldı onlardan dolayı? ya da şimdi sadece yanmda sevdiğim olsn onları ikinci plana ataymmı diyor? ama siz de eşleriniz/sevgilileriniz tarafndan istenmek arzulanmak istersiniz tabiki? işte anlıyosunuzdur beni şuan... ona sorduğmda tabiki arzuluyorum ama herşey zamanla olcak diyo daha da güzel olcak herşeyi yaşıcaz zamanla diyo.
Başbaşa kaldığmzda da ben onu zorluyomuşm hadi flan diye o o zman strese giriyomuş.. :) zaten sonra da olmuyo hiçbişey. :(

Yani lütfen bana şmdi sert yorumlarla gelmeyn beni anladığınızı umuyorum. Onda yeterince görmek istiyorum gerçekten arzulandığımı. Bana göstersin söylesin istiyorum. Tabii yaşının da vermş olduğu bir olgunluk var öle her dk bn seni arzuluyorm demesini de beklemiyorum. Aslında zaten hareketleriyle öpüşüyle,dokunuşuyla herşey güzel fakat benm bahsettiğim cinsel ilişki bakımından..

sevgimiz şuan maksimum durumda ama cinsellik de arzu da o aramızdaki çekim de yoğun olsun istiyorum. Sizce yeteri kdr arzusu yokmu yoksa benden mi kaynaklanıyo sorun?

Son düzenleme:
5 ayda bir başbaşa kalınan bir ilişkiden çok şey bekliyor gibisin

Adam şimdi birlikte olduğunuzda seni deli gibi arzulasa, evlenmedik daha sapık mı diyeceksin, beni kullanmak mı istiyor diyeceksin

Efendi gibi olması gerekeni yapmış, nasıl biz kadınlar bu konuda saygı istiyorsak karşımızdakine de bu saygıyı göstermek zorundayız

Adam bir şeyler özel olsun istiyor belli ki ama biz kadınlara rahat batar; istese sapık olur, istemese iktidarsız =)))

Adam şimdi birlikte olduğunuzda seni deli gibi arzulasa, evlenmedik daha sapık mı diyeceksin, beni kullanmak mı istiyor diyeceksin

Efendi gibi olması gerekeni yapmış, nasıl biz kadınlar bu konuda saygı istiyorsak karşımızdakine de bu saygıyı göstermek zorundayız

Adam bir şeyler özel olsun istiyor belli ki ama biz kadınlara rahat batar; istese sapık olur, istemese iktidarsız =)))

haklısn kendisi de dedi zaten 5 ayda bir başbaşa kalıyoruz nasl olmasını bekliyosn dedi. Ama bilmiyorum evlenince de tekrar bu sorunların tekrarlamasından korkuyorum ben açıkçası... ben onun üzerinde baskı yapıyormuşum vs.. vs.. bu da işte srtleşme sorunu yaşamasına neden oluyor ve işte film orda kopuyor bi daha da gerisi gelmiyor. :(( evlenince de bunları yaşarsak çok kötü olucak.

Son düzenleme:
Sevgilinizin sizi az mı çok mu arzuladığını yada arzulamadığını biz nerden bileceğiz?

selamlar 25 yaşındaym belki anlatacağım şeye sen kaşınıyomusn ya da derdin mi yok vs.. gibi yorumlayabilirsiniz ama paylaşmak istedm bn ne zmandır dert ediyorum bunu çünkü... cinsellikle alakalı bi sorun baştan söyliyim. Erkek arkadaşmla yaklaşık 2 senedir ciddi bir ilişkimiz var hatta nişan hazırlıkları yapıyoruz... birbirimizi de çok seviyoruz fakat cinsel açıdan bazı şeyler başbaşa geldiğmzde yeterli değl sanırım bilemiyorum beni yeterince istiyomu emin olamıyorum... ben daha çok istekliyim ona karşı onu biliyorum. Hani erkek olan ben gibiym sanki bu ilişkide... nazlanan o gibi.. tmm o benden yaklaşk bi 10-12 yaş kdr büyük 35 yaşnda ve zamanında yaşamış herşeyi doymuştur dicem ama insan sevdiğiyle de yaşamak ister değlmi? işte bana diyoki sevdiğin biriyle olunca insan sevgi daha ön planda oluyormuş... :26:

başbaşa kaldığmzda hiçbirşey olmuyor değil oluyor fakat ben çok arzulanmak istiyorum ve o arzuyu göremiyorum onda.. olsa da olur olmasa da gibi bi modda kendisi :) ve aslında bu nedenden dolayı ilişkimizin bozulmasına asla izin vermem çünkü herşey çok güzel onun sevgisini ve kendi sevgimi görebiliyorum ama işte arzu eksik sanki.. başbaşa kaldığmzda o büyü,o heyecan yok ki zaten çok az başbaşa kalıyoruz. 5 ayda bir falan anca oluyor çünkü o çalışıyor benim de yoğun bir şeklde okulumun son senesi..

benden önce ciddi ilişkisi bir kere olmuş ve ondan önce de hep günübirlik ilişkiler yaşadığını söyledi yani düzensiz bir hayatı varmış acaba alışkanlıklar mı kaldı onlardan dolayı? ya da şimdi sadece yanmda sevdiğim olsn onları ikinci plana ataymmı diyor? ama siz de eşleriniz/sevgilileriniz tarafndan istenmek arzulanmak istersiniz tabiki? işte anlıyosunuzdur beni şuan... ona sorduğmda tabiki arzuluyorum ama herşey zamanla olcak diyo daha da güzel olcak herşeyi yaşıcaz zamanla diyo.
Başbaşa kaldığmzda da ben onu zorluyomuşm hadi flan diye o o zman strese giriyomuş.. :) zaten sonra da olmuyo hiçbişey. :(

Yani lütfen bana şmdi sert yorumlarla gelmeyn beni anladığınızı umuyorum. Onda yeterince görmek istiyorum gerçekten arzulandığımı. Bana göstersin söylesin istiyorum. Tabii yaşının da vermş olduğu bir olgunluk var öle her dk bn seni arzuluyorm demesini de beklemiyorum.
sevgimiz şuan maksimum durumda ama cinsellik de arzu da o aramızdaki çekim de yoğun olsun istiyorum. Sizce yeteri kdr arzusu yokmu yoksa benden mi kaynaklanıyo sorun?

sevgilini öpte başına koy
adam açıklamasını gayet güzel yapmış

Burda bir cok kocassiyla cinsellik problemi olan kadinlarin konularini okudugumdan dolayi bu konuya iyimser yaklasamiyorum. Kac yasinda olursa olsun, bir erkek hosuna gidenen, sevdigi kadini arzulamali bence. Eger sana yetersiz geliyorsa bence haklisindir. 5 ayda bir seninle basbasa kaldiginda ozlemden onun saldirmasi gerekir bence, strese girip hic birsey yapamiyorsa bu konuda bi sorununun olabilecegini dusunuyorum. Zamanla olur, zamanla olucak falan diyormus. Simdi evliligi bekliyorsunuz da, adamda cinsel arzu cok yoksa, evlenseniz de olay degismez.

Strese giriyormuş diyene kadar normal demiştim hani herşeyi zmanında yaşamak istiyordur filan diye ama ne oluyormuşki strese giriyormuş çok saçma..Acaba çok üstüne düşüyosun da gerimi çekiyor kendini. Anlıyorum seni aslında ama unutma evlilikte de öyle herkesin ilişkisi aynı değil. Yani kimi çok düşkündür kimisi değildir o biraz yapı meselesi. Ben de ilk zamanlar senin gibi düşünürdüm acaba eşim benim yeteri kadar istemiyor mu diye ama yapı meselesi işte..Ama bunu en güzel sen ayırt edersin yapıdan mı başka birşey mi var? 5ayda bir başbaşa kalmak da çok az acaba çok mu uzaksınız? Biraz ses çıkarma bakalım sen yaklaşmayınca o ne yapacak?

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/662209-kocami-artik-goruyorum.html

bu konuyu ve cevaplarını okumanızı tavsiye ederim.
çünkü, hemen hemen benzer konular.
ben bu kadar fazla yaş farkına karşıyım.
bunu hariçten gazel okuyarak değil tecrübelerimle söylüyorum.
bende kendimden büyük bir adamla evlilik yaptım ve hiç bir hevesimi dorukta yaşamadım aynı senin dediğin gibi hep bir şey eksikti.
ne oldu başka başka sorunlarda eklendi ve bitti evlilik.

ha evlenirsen sende boşanırsın demiyorum asla ama, emin ol hislerini dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
kolay konular değil bunlar.
kendinden çok küçük kızlara bakan erkeklerin niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum ben.

Erkekte bu cinsellik meselesi basinda nasilsa, sonunda da ayni olur.Eger bir rahatsizligi yoksa sayet, pek normal degil ki; stresteyim

falan gibi bahaneler 5 ayda bir olan bir durum icin söz konusu degildir diye düsünüyorum,cünkü o kadar sürede üstüne atlamadi lazim.

Madem herseyi konusabiliyorsunuz,aklina ne takiliyorsa sor bu konu hakkinda,ama seni gecistirmesine izin verme,dedigim gibi simdi

nasilsa evlenincede ayni olacak , konusmanda yarar var

Son düzenleme:
haklısn kendisi de dedi zaten 5 ayda bir başbaşa kalıyoruz nasl olmasını bekliyosn dedi. Ama bilmiyorum evlenince de tekrar bu sorunların tekrarlamasından korkuyorum ben açıkçası... ben onun üzerinde baskı yapıyormuşum vs.. vs.. bu da işte srtleşme sorunu yaşamasına neden oluyor ve işte film orda kopuyor bi daha da gerisi gelmiyor. :(( evlenince de bunları yaşarsak çok kötü olucak.

Bazı insanlar duygusaldır, beş ay görüşmediğim sevgilimle başbaşa kaldığımda bana salt arzu ile saldırırsa tüm ateşim söner. Bazı insanlar cinsellik konusunda çok istekli değildir. Cinsel bir problemi varsa bunu birlikte vakit geçirmeden anlayamazsınız. Herkesin yapısı farklı belki isteğin sizden gitmesini istemiyor, belki farklı bir ortam istiyor bilemeyiz. Bence şu an ki sorununuz yeterince birlikte vakit geçirememek

benim sevgilimle bizde belli ufak tefek şeyler yaşıyoruz ama, ben asla onu belli bi noktada kesti diye iktidarsız olarak düşünmedim.
çünkü öpüşünden bile belli ediyor o heyecanı.
soran arkadaşın bahsettiği şey çok daha başka birşey efendilikle alakası yok bunun.
geçende ben sevgilimle otobüste başımı omzuna koyduğumda bana bir bakışı vardı o zaman bile aldım ben o heyecanı.
isteksizlik ayrı şey, efendilik ayrı şey.
istekli olur kendini tutar işte o adamı sever kadın.

arkadaşım inan ki korkutmak istemiyorum seni ama bir evlilik bir de cinsellik olmadan bir yaşadığım ilişkime bakarak konuşuyorum ki; hiç normal değil bu.
Ben sevgilimle bir hafta görüşmesem elimi, yüzümü, kolumu, gözümü, burnumu öpüyor düşün artık..
senin istediğin cinsellik değil senin istediğin o heyecan.
ve malesef o heyecan da karşındakinde yok. bence önemli bir konu bu.

Herşey zamanla olacak diyen bir adam...
Haklı :46:
Sizin yanınızda kontrolünü kaybetmek istemiyor gibi geldi bana. Bazı erkekler ciddi düşünmediği bayanlarla evlilik öncesi ilişki yaşamak ister. Ciddi düşündükleriniyse evliliğe saklar ne bileyim :1:

benim sevgilimle bizde belli ufak tefek şeyler yaşıyoruz ama, ben asla onu belli bi noktada kesti diye iktidarsız olarak düşünmedim.
çünkü öpüşünden bile belli ediyor o heyecanı.
soran arkadaşın bahsettiği şey çok daha başka birşey efendilikle alakası yok bunun.
geçende ben sevgilimle otobüste başımı omzuna koyduğumda bana bir bakışı vardı o zaman bile aldım ben o heyecanı.
isteksizlik ayrı şey, efendilik ayrı şey.
istekli olur kendini tutar işte o adamı sever kadın.

Sevgiliniz kaç yaşında bilemiyorum ama konu sahibinin partneri 35 yaşında yani hemen hemen benimle akran. Cinsel tecrubesi olan, düzenli bir hayatı olmuş insanların öyle dizleri titremiyor sevgililerinin karşısında. Bahsettiğiniz heyecanlar çok tatlı, çok güzel şeyler ama belli bir olgunluktan sonra form değiştiriyor. Bir de konu sahibesi zaten çok az bir araya geldiklerini yazmış ki bu ilişkilerde çok büyük bir etken. Olgun, cinsel hayatı olan bir erkeğin beş ayda bir görüşerek deli heyecanlar göstererek koşmasını bekleyemezsiniz çünkü o arzuları için 5 ay beklemez. Bir de tabi yapı meselesi bazıları çok arzuludur bazıları başka şartlara bağlıdır bunları bilemeyiz ki, sadece bir tarafın penceresinden yazılanları okuyabiliyoruz. Yani aslında adama ne efendi diyebiliriz ne de iktidarsız, sadece farklı fikirlerle konu sahibinin görü açılarını genişletebiliriz

Yaklaşırlar sapık ilan edilir.
Hiçbirşey yapmazlar uzak mesafeli iktidarsız olurlar :1:
ALLAH erkeklere sabır versin:1:
Şaka bir yana canım zaten demiş evlenince yoluna gider..
5 ayda bir olmaz tabi vakit geçirmelisiniz..
Yavaş yavaş düzene oturacak elbet..
Sıkmayın boş yere canınızı..
Mutluluklar :16:

Sevgiliniz kaç yaşında bilemiyorum ama konu sahibinin partneri 35 yaşında yani hemen hemen benimle akran. Cinsel tecrubesi olan, düzenli bir hayatı olmuş insanların öyle dizleri titremiyor sevgililerinin karşısında. Bahsettiğiniz heyecanlar çok tatlı, çok güzel şeyler ama belli bir olgunluktan sonra form değiştiriyor. Bir de konu sahibesi zaten çok az bir araya geldiklerini yazmış ki bu ilişkilerde çok büyük bir etken. Olgun, cinsel hayatı olan bir erkeğin beş ayda bir görüşerek deli heyecanlar göstererek koşmasını bekleyemezsiniz çünkü o arzuları için 5 ay beklemez. Bir de tabi yapı meselesi bazıları çok arzuludur bazıları başka şartlara bağlıdır bunları bilemeyiz ki, sadece bir tarafın penceresinden yazılanları okuyabiliyoruz. Yani aslında adama ne efendi diyebiliriz ne de iktidarsız, sadece farklı fikirlerle konu sahibinin görü açılarını genişletebiliriz

Evet haklısınız benim sevgilim çok genç.
yani aynı yaşlardayız.
belki de konu sahibinin bütün sorununun temeli yaş farkıdır.
yani konu sahibi gencecik bir kız adam belli olgunlukta.
evlendiklerinde 30 lara yaklaştıkça kadın daha istekli olacak, erkek ise 40 larda daha da pasif.
bence önemli bir konu.
iyimser bakıp yaş farkından desek bile bence konu sahibi bunu önemsemeli.
35 yaşında bir erkek 5 ay beklemez bazı şeyler için.
hele de ilişkiye hazırlıkta hiç sorun yaşamamalı madem tecrübeliyse.
ama konu sahibi bariz sorun olduğundan bahsetmiş konusunda.
ben bu sebepten boşanan bir insan olarak açıkçası iyimser olamıyorum :((

yanlız konu sahibi yanasmıyor demiyor tam olarak dıkkat edersınız bır seylere baslyorlarmıs ancak sertlesme olmuyormus yada problem erken bosalma gibi bir sey tarıflıyor... yanı sevdıgı için yanasmıyor beklıyor olayından cok farklı bır durum var ... bu bence organık bır problem oldugunu gösterıyor partnerınde tedavı olmasını tavsıye edıyorum zamanla olur falan strese giriyorum simdi demeler bahane yanı

yanlız konu sahibi yanasmıyor demiyor tam olarak dıkkat edersınız bır seylere baslyorlarmıs ancak sertlesme olmuyormus yada problem erken bosalma gibi bir sey tarıflıyor... yanı sevdıgı için yanasmıyor beklıyor olayından cok farklı bır durum var ... bu bence organık bır problem oldugunu gösterıyor partnerınde tedavı olmasını tavsıye edıyorum zamanla olur falan strese giriyorum simdi demeler bahane yanı

hah tam da bende bundan bahsediyorum.
yani efendilikle falan alakası yok bunun bence.

ya zaten efendiliğine lafım yok ayrıca ben beni hiç öpmüyor sevmiyor yanaşmıyor demedim ki çok yanlış anlaşılmış sanırım...:) hatta 1-2 hafta bile bazen görüşmediğimiz zamanlarda sokakta delirmiş gibi öpüyo sarılıyo tmm diyorum yeter ben rahatsız oluyorum. :)) sıkıştırıyo bebekmişim gibi mıncıklayıp duruyo flan..
Benim bahsettiğim başbaşayken yaşadığımız bazı problemler... onları da ben de arkadaşın dediği gibi çok fazla başbaşa kalamamamamıza yoruyorum aslnda gene de sizlere sormak istedm ama baya farklı yorumlar gelmş. Onun için iktidarsız vs.. düşünebilirsniz bu konudan sonra ama o da yok onda. Srtleştiğini ve bittiğini gördüm aslına bakarsanız hatta çoğu zaman ilişki olduğu da oldu. Ama olmadığı zamanlar çoğunlukta... anlatabildim umarım belki de monotonlaşıyoruz bilemiyorum :/
aynı zamanda çok yorucu bir işi var ve bütün gece çalışıp da yanıma geliyor bunu da göz önünde bulunduruyorum stresini ve yorgunluğunu anlayabliyorum ama diğer yanım da sorular soruyo sürekli..

Son düzenleme:
Evet haklısınız benim sevgilim çok genç.
yani aynı yaşlardayız.
belki de konu sahibinin bütün sorununun temeli yaş farkıdır.
yani konu sahibi gencecik bir kız adam belli olgunlukta.
evlendiklerinde 30 lara yaklaştıkça kadın daha istekli olacak, erkek ise 40 larda daha da pasif.
bence önemli bir konu.
iyimser bakıp yaş farkından desek bile bence konu sahibi bunu önemsemeli.
35 yaşında bir erkek 5 ay beklemez bazı şeyler için.
hele de ilişkiye hazırlıkta hiç sorun yaşamamalı madem tecrübeliyse.
ama konu sahibi bariz sorun olduğundan bahsetmiş konusunda.
ben bu sebepten boşanan bir insan olarak açıkçası iyimser olamıyorum :((

ben de bazen aynı şeyi düşünüyorum şmdiden böyleysek evlenince ben 30umda çok istekli bir kadn olucam o ise 40ıma geldim diye arkasını dönüp yatıcakmı bide bu var. Ama benm için kesnlikle doğru insan ve evlenilcek biri ona şüphem yok. Karakteri,sevgisi herşeyi tam bir bu eksik sanki :(

Back