şu kumaş sorununa el ele verip bir çözüm bulalım bayanlar benim oturduğum yerde iki tane dükkan var birini sayma kumaş yok içinde birindede 14e aldığım kumaşa 24 dedi pazara geliyo ama ordada çok yok ben bursanın ilçesinde oturuyorum kumaş almak için bursaya gitmek zor neyapıcam bilemiyorum nettende kumaş satan yerler pek yok birbirimize yardım edebilsek çok memnun olucam
arkadaşım ben ilçesinde oturuyorum bebğim var her istediğimde gidemiyorum ha gideyim bir sürü alayım desem onada maddi durum el vermiyo geçen gittim sadece bursa kumaşçısına öle metresi 1 2 deil 5 6ya bile bulamadım ben artvinliyim 3 4 senedeir geldim ama çalıştığım için bir yere gidemedim şimdide eşim nerye götürürse orya gidiyorum oda ne bilir kumaş nerde satılır işte bursa kumaşçısınıda şans eseri bulduk aldı çıktık hemen çabucacık bebeğim ağladığı için döndük hemencecik kumaşı olan arkadaşım resimlerini ve fiyatlarını koyabilirmisin
tabii olur o fiatlardan bahsediyorsan iyi kumaşlara bakmışsın arkadaşım.bana ne dikmek istediğini söylersen uygun kumaşım varsa resmini koyar ptt ödemeli kargo ile yollarım.ya da çok uzak değilsen belki getirebilirim de
ben tunik gömleklik eteklik aslında ben dikişi yeni yeni öğrenmeye kendi kendime internetten bakarak araştırarak yaparak bozarak öğrenmeye çalışıyorum oyüzden pahalı kumaş alamıyorum maddide tabi etkende kolay dikilebilen kumaşlar olursa sevinirim siz resimlerini koyun fiyatınıda yazın ben bana uyanı söyler anlaşırız bu arada ya pahalı gelirseda alamazssam sizi yormuş ve oyalamış olurum şimdiden kusuruma bakmayın lütfen