- 4 Temmuz 2013
- 435
- 19
-
- Konu Sahibi sormanehald
sizce ellemelimiyim almalımıyım kaşlarımı
Kaşların gayet güzel bence aldırmana gerek yok ama biraz değişiklik istiyorsan dağınık olan tüyleri aldırabilirsin daha bakımlı bi görüntüsü olur. Yüzündeki tüyleri baş örtüsü kapatıyor olabilir ama aynaya baktığında senin kendini nasıl hissettiğin önemli, eğer rahatsız oluyorsan aldır gitsin :) ama sakın sir ile aldırma, bende çok fena sivilce yapmıştı ve cildin daha erken sarkmasına neden oduğunu da duymuştum. En iyisi iple almak, hatta kendin bile alabilirsin, youtube'den biraz araştır, çok güzel videolar var.
Kaşların gayet güzel bence aldırmana gerek yok ama biraz değişiklik istiyorsan dağınık olan tüyleri aldırabilirsin daha bakımlı bi görüntüsü olur. Yüzündeki tüyleri baş örtüsü kapatıyor olabilir ama aynaya baktığında senin kendini nasıl hissettiğin önemli, eğer rahatsız oluyorsan aldır gitsin :) ama sakın sir ile aldırma, bende çok fena sivilce yapmıştı ve cildin daha erken sarkmasına neden oduğunu da duymuştum. En iyisi iple almak, hatta kendin bile alabilirsin, youtube'den biraz araştır, çok güzel videolar var.
Tüy sarartıcı kullanmayı düşünüyorsan bir araştır derim tatlım. Çünkü kıl köklerini beslediğini biliyorum :) Kaşlarının şekli gayet güzel bu arada :)
lazeri ileride bende düşünüyorum ama yaşım şimdi daha küçük diye annem pek sıcak bakmıyor kollarımdaki ve yüzümdeki tüylere takmış durumdayım kollarımı aldım sivilcelendi çok çıkmaya başladılar falan :/ moralim sıfır
ama sonradan daha cok cıkar dıyolar yuzundekı tuyler ? gecen kuaforume gıttım alma bence dedı egrı dondum tuy sartıcı felanmı kullansamkı ama esmerım kotu durarmıkı
videolarda bakıcam :) isim olarak önerdiğin varmı?
kaşların gayet iyi..belki azcık düzeltirsin .... sakın çok alma
yüzüne sakın ağda yapma..iple al...dolunay epilasyonu topiğini takip et o günlerde alırsan sorun olmaz
maşallah çok güzel bir kıza benziyorsun
Ya iğneli epilasyon için ne diyorsunuz.kesin çözüm mü
Kaşların gayet güzel.Belki sınırını düzeltmek için aradan taşanları alabilirsin.
Esmer ve kara kaşlısın sanırım.O yüzden tüylerini sarartmanı kesinlikle önermem.
Çok kalın ve sert tüyler göze batıyorsa temizlemeyi düşünebilirsin.
Ama ayva tüyü şeklinde tenine eşit dağılmış tüyler varsa ellememen daha doğru olur.
İğneli epilasyon uzun ve acılı bir süreç.Küçük alanda uzun ve az tüyler varsa düşünülebilir.
Ama belirsiz ve yaygın alanlar için gereksiz bir işkence diye düşünüyorum.
ten rengiin beyaz fondötenler ile açabilirsin.1 aya kadar düğün var bi yakınımın ozamana kadar biraz değişiklik istiyorum
1:) ilk başta en cok takıntım olan konu tüyler vücüdumda cok yok alıyorum ama yuzumdekı tuylerı cok kafama takıyorum cok olmadıgını kapalı oldugum ıcın esarbın kapatıgını soyluyolar am a yınede takıyorum bıde kaslarımı hıc almadım alıyımmmı sızce bunun ıcın fotograf koyucam alta
2:) 42 kıloyum 1.58 boyum var 17 yasındayım sizce nasıl
3:) çok olmasada az cok sivilcelerim var
4:) dişlerimle ilgili sorunum yok ama yınede onerılerınız olursa uygularım
5:) biraz ten rengımı acmak ısterım esmerım ve yazın bayagı yandım bu konudaa guzel onerılerınızı beklıyorum
bide elbise hakkında fikir almam lazım size istediğim elbiseyi çekip koyucam aklıma gelenler bunlar sizinde aklınıza gelenler olursa yazarsanız ve yardımcı olursanız sevınırım :)