bırazda benimle ilgilenin :)

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
1 aya kadar düğün var bi yakınımın ozamana kadar biraz değişiklik istiyorum

1:) ilk başta en cok takıntım olan konu tüyler vücüdumda cok yok alıyorum ama yuzumdekı tuylerı cok kafama takıyorum cok olmadıgını kapalı oldugum ıcın esarbın kapatıgını soyluyolar am a yınede takıyorum bıde kaslarımı hıc almadım alıyımmmı sızce bunun ıcın fotograf koyucam alta

2:) 42 kıloyum 1.58 boyum var 17 yasındayım sizce nasıl

3:) çok olmasada az cok sivilcelerim var

4:) dişlerimle ilgili sorunum yok ama yınede onerılerınız olursa uygularım

5:) biraz ten rengımı acmak ısterım esmerım ve yazın bayagı yandım bu konudaa guzel onerılerınızı beklıyorum
bide elbise hakkında fikir almam lazım size istediğim elbiseyi çekip koyucam aklıma gelenler bunlar sizinde aklınıza gelenler olursa yazarsanız ve yardımcı olursanız sevınırım :)

Son düzenleme:
sizce ellemelimiyim almalımıyım kaşlarımı

Eklentiler

• $404259_127762090707223_554165278_n.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $mer.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 125
sizce ellemelimiyim almalımıyım kaşlarımı

Kaşların gayet güzel bence aldırmana gerek yok ama biraz değişiklik istiyorsan dağınık olan tüyleri aldırabilirsin daha bakımlı bi görüntüsü olur. Yüzündeki tüyleri baş örtüsü kapatıyor olabilir ama aynaya baktığında senin kendini nasıl hissettiğin önemli, eğer rahatsız oluyorsan aldır gitsin :) ama sakın sir ile aldırma, bende çok fena sivilce yapmıştı ve cildin daha erken sarkmasına neden oduğunu da duymuştum. En iyisi iple almak, hatta kendin bile alabilirsin, youtube'den biraz araştır, çok güzel videolar var.

ama sonradan daha cok cıkar dıyolar yuzundekı tuyler ? gecen kuaforume gıttım alma bence dedı egrı dondum tuy sartıcı felanmı kullansamkı ama esmerım kotu durarmıkı

videolarda bakıcam :) isim olarak önerdiğin varmı?

Tüy sarartıcı kullanmayı düşünüyorsan bir araştır derim tatlım. Çünkü kıl köklerini beslediğini biliyorum :) Kaşlarının şekli gayet güzel bu arada :)

Tüy sarartıcı kullanmayı düşünüyorsan bir araştır derim tatlım. Çünkü kıl köklerini beslediğini biliyorum :) Kaşlarının şekli gayet güzel bu arada :)

teşekür ederim :) bende oyle biliyorum ileride lazer yaptırsam tamamen gıtmıyo iz kalıyo felan dıyolar

lazeri ileride bende düşünüyorum ama yaşım şimdi daha küçük diye annem pek sıcak bakmıyor kollarımdaki ve yüzümdeki tüylere takmış durumdayım kollarımı aldım sivilcelendi çok çıkmaya başladılar falan :/ moralim sıfır

vücüdumla sorunum yok bi genital bölgem bi de yüzümü düşünüyorum ben seneye

kaşların gayet iyi..belki azcık düzeltirsin .... sakın çok alma

yüzüne sakın ağda yapma..iple al...dolunay epilasyonu topiğini takip et o günlerde alırsan sorun olmaz

maşallah çok güzel bir kıza benziyorsun

ama sonradan daha cok cıkar dıyolar yuzundekı tuyler ? gecen kuaforume gıttım alma bence dedı egrı dondum tuy sartıcı felanmı kullansamkı ama esmerım kotu durarmıkı

Daha çok çıkartsaydı tüylerini aldıran kadınların başı fena halde belada ourdu ;P Daha çok çıkmasından korkuyorsun madem sana bir formül vereyim: Yüzündeki tüyleri aldırdıktan sonra yarım limonu sık içine bir çay kaşığı tuz ekle iyice tuz eriyene kadar karıştır ve bu karışımı tüylerini aldırdığın bölgeye sür, sakın hemen yıkama mümkünse bir gün dursun. Bu uygulamayı düzenli olarak yaparsan tüylerinin daha geç ve daha ince çıktığını göreceksin. DİKKAT cildin hassas ise önceden küçük bi bölgeye deneme yap :)

videolarda bakıcam :) isim olarak önerdiğin varmı?

Ben Hacer Sayıner'in 'ip ile kaş şekillendirme' vidyosundan öğrenmiştim, aylardır kaşlarımı, bıyıklarımı ve çene tüylerimi kendim alıyorum. Kuaförde sıra beklemekten bıkmıştım iyi oldu :) Ama sen hemen kaşlarını iple almaya kalkışma elin alışmadan yaparsan güzelim kaşları bozarsın, yüzünü rahatlıkla alabilirsin, bence çok kolay. Ha birde vidyoda gösterdiği ip bence kalın ben biraz daha ince bir dikiş ipliği kullanıyorum daha rahat alınıyor. Zaten deneme yanılma yöntemi ile hangi ipliğin daha rahat olduğunu bulursun. Hadi kolay gelsin:)

çok tesekür ederim bu ay baslıycam dolunay epilasyonuna ve tuz limon ainşallah işe yarar:)

Kaşların gayet güzel.Belki sınırını düzeltmek için aradan taşanları alabilirsin.

Esmer ve kara kaşlısın sanırım.O yüzden tüylerini sarartmanı kesinlikle önermem.
Çok kalın ve sert tüyler göze batıyorsa temizlemeyi düşünebilirsin.
Ama ayva tüyü şeklinde tenine eşit dağılmış tüyler varsa ellememen daha doğru olur.

İğneli epilasyon uzun ve acılı bir süreç.Küçük alanda uzun ve az tüyler varsa düşünülebilir.
Ama belirsiz ve yaygın alanlar için gereksiz bir işkence diye düşünüyorum.

ayva tuyleri evet ozamn hiç ellemiyim tesekurler

ten rengiin beyaz fondötenler ile açabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…