biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

destinyyy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
245
0
34
iyi gunler....
kisaca derdimi anlatmaya calisayim...
esimle yedi yildir birlikteyiz sorunum esimin sorumsuz tawirlari ve istenmeyen kotu kadin..
ben esimle birlikte olabilmek icin aylarca ugrastim. cok cektim.
hayatimi ailemi herkezi herseyi sildim attim. ugruna omrumu werdim.. zor da olsa bi iliskiye basladik..
yaklasik yedi yildir ayni ewi paylasiyoruz. biz tanistigimizda hayatinda hergun baska bi kadin wardi...
zamanla hepsini hayatindan cikardik..esim cok baskici yasakci kuralcidir hersey onun dedigi gibi olmak zorundadir
olmazsa ufak bisey yuzunden bile buyuk kawgalar cikabiliyo... konusmayi anlasmayi ya bilmez yada anlamaz beceremez yani
ne zaman konusmak istesem hep beni ezip kendini hakli cikarmaya calisir.. aslinda konusma seklim yanlis degil ama o anlamiyo iste
her yolu denedim olmadi :-((( ne olursa olsun sabrediyodum....
ama bigun dayanamicam seyler oldu ve ben ewi terk etmek zorunda kaldim..
daha bi gun bile olmadan arkadasi esimi bi kadinla tanistirmis... oylesine gelip gecici bi kadin ama...
neyse kadinla gorusmusler neler yaptiklari da malummmm....o
iki gun sonra esim beni aradi baya bi konustuk dayanamadim we esimin yanina tekrar dondum..
malum kadin hergun biraz daha hayatimiza giriyodu... ayrilmasini soyluyodum ama olmuyodu...
gittikce kadin hayatimiza girdi esim is geregi o kadini ablasiyla tanistirdi iyi arkadas oldular is yaptilar her gun esimin ablasiyla beraberdi
ablasni kullanarak esimin ailesinin icine girmeye basladi ama herkes onu ablasinin arkadasi saniyodu
gercegi ailesine ben anlattim ailesi beni cok sewdikleri icin o kadindan herkes nefret ediyo ablasi bilee sozde nefret ediyo ama
hala arada gorusuyolar.. gittikce is uzadi kadin hayatimizin tam ortasina yerlesti ne yaptiysak olmadi...
esim kadina cokagir agiza alinmicak laflar etti onu istemedigini soyledi cok kotulukler yapti ama yokkkk nnafile kadi. wazgecmiyoo...
esimin hayatinda onlarca kadin oldugunu bile bile istenmedigini bile bile esimi bastan cikarmak icin herseyi yapiyo...
parasini pulunu bile esime serdi yeterki benimle ol herseyim senin dedi.... esimin arabasini bile o aldi... gordukce parcalayasim geliyo
ustelik kadin esimden 8yas buyuk kadinin benim yasimda kizi war yaaa..... kadin cocuklarina bile zorla esimi sewdirdi...
ne olursa olsunn kadin hala hayatimizda we en buyuk sorunumuz .....
esim beni cok sewdigini herseye ragmen beni istedigini benimle olumu goze aldigini ben onu terketsem bile benden wazgecmiceni falan soyler...
ama soz konusu o kadin olunca isler taamamen degisiyo.. olanlara artik susamiyorum cunku esim cok ilgisiz butun gun bilgisayar basinda oyun oynar
ben ilgisiz yada anlayissiz bi kadin degilim.. esimin yapisi bu degistiremiyorum
ilgizligini yada bisey konusmaya baslayinca hemen sesi yukseliyo bagiriyo sakin ol diyorum olamiyo...
aslinda konusmalarima ozen gosteriyorum ama her yolu denedim biz esimle konusamiyoruz bu sorunu halledemiyoruz...
benim icin onca guzel seyler soyleyen yapan benden wazgecmeyecegini soyleyen adammmmm soz konusu o kadin olunca inanilmaz degisiyo...
o kadindan wazgecmicem sen istemiyosan kaldiramiyosan kapi orda o senin yapamadiklarini yapiyo sen onun gibi olamazsin
falan neler neler diyo o kadini benden ustun tutuyo onun icin benden wazgeciyo...
kadinin yaptiklari da parasini yedirmek esimi gezdirmek surekli biseyler almak falan tamamen paraya dayali seyler yani..
benimde ewin butcesine katkik war ama gormuyo oncelerden calismak istemistim izin wermedi
hem para kazanmami istemiyo hemde o kadindan wazgecmemi istiyosan onun yaptiklarini yap diyo da yapmama.izi. wermiyo...
kadin esimin benle yasadigini bilmiyodu bi kac ay once beni ewimizi ogrendi kurtuluruz dedik ama daha beter oldu...
kadin simdi daha cok ariyo mesaj atiyo cewap wermezse sabahlara aksamlara kadar ariyo telefon susmuyo...
esimle yedi senede yedi kere bas basa gezmisligimiz disari cikmisligimiz inanin yoktur
ama o kadin her aradginda gidiyo ustelik simdi kadin sokagin basina kadar esimi aliyo ve gidiyolar...
ne yaptiysam ne dediysem olmadi bu kadindan kurtulamadim kurtulamadik...
ben esimi gercekylten sewiyorum ve kaybetmek istemiyorummm... ama o kadin warken olmuyoo...yapamiyoruzz..
cekip git kurtul diceksiniz belki ama demeyin cok ayrildik ama yine bi araya geldik barisali daha bi ay bile olmadi...
bi akil fikir werin ben bu kadindan nasil kurtulucam...... aslinda daha bicok sorun war ama.olmuyo duzelmiyo
bazen gucum bitiyo esimden wazgeceyim hersey bitsin diyorum ama onu da yapamiyorum wazgecemiyorummm...
hayatimizi mahveden bu kadindan nasil kurtulabilirimm bi fikri olan warsa lutfen paylassinn ......

sabirla okudugunuz icin tesekkurler.....

iyi gunler....
esimle yedi yildir birlikteyiz sorunum esimin sorumsuz tawirlari ve istenmeyen kotu kadin..
hayatimi ailemi herkezi herseyi sildim attim. ugruna omrumu werdim.. zor da olsa bi iliskiye basladik..
yaklasik yedi yildir ayni ewi paylasiyoruz. biz tanistigimizda hayatinda hergun baska bi kadin wardi...
zamanla hepsini hayatindan cikardik..esim cok baskici yasakci kuralcidir hersey onun dedigi gibi olmak zorundadir
olmazsa ufak bisey yuzunden bile buyuk kawgalar cikabiliyo... konusmayi anlasmayi ya bilmez yada anlamaz beceremez yani
ne zaman konusmak istesem hep beni ezip kendini hakli cikarmaya calisir.. aslinda konusma seklim yanlis degil ama o anlamiyo iste
daha bi gun bile olmadan arkadasi esimi bi kadinla tanistirmis... oylesine gelip gecici bi kadin ama...
iki gun sonra esim beni aradi baya bi konustuk dayanamadim we esimin yanina tekrar dondum..
malum kadin hergun biraz daha hayatimiza giriyodu... ayrilmasini soyluyodum ama olmuyodu...
gittikce kadin hayatimiza girdi esim is geregi o kadini ablasiyla tanistirdi iyi arkadas oldular is yaptilar her gun esimin ablasiyla beraberdi
ablasni kullanarak esimin ailesinin icine girmeye basladi ama herkes onu ablasinin arkadasi saniyodu
gercegi ailesine ben anlattim ailesi beni cok sewdikleri icin o kadindan herkes nefret ediyo ablasi bilee sozde nefret ediyo ama
hala arada gorusuyolar.. gittikce is uzadi kadin hayatimizin tam ortasina yerlesti ne yaptiysak olmadi...
esim kadina cokagir agiza alinmicak laflar etti onu istemedigini soyledi cok kotulukler yapti ama yokkkk nnafile kadi. wazgecmiyoo...
esimin hayatinda onlarca kadin oldugunu bile bile istenmedigini bile bile esimi bastan cikarmak icin herseyi yapiyo...
parasini pulunu bile esime serdi yeterki benimle ol herseyim senin dedi.... esimin arabasini bile o aldi... gordukce parcalayasim geliyo
ustelik kadin esimden 8yas buyuk kadinin benim yasimda kizi war yaaa..... kadin cocuklarina bile zorla esimi sewdirdi...
esim beni cok sewdigini herseye ragmen beni istedigini benimle olumu goze aldigini ben onu terketsem bile benden wazgecmiceni falan soyler...
ama soz konusu o kadin olunca isler taamamen degisiyo.. olanlara artik susamiyorum cunku esim cok ilgisiz butun gun bilgisayar basinda oyun oynar
ben ilgisiz yada anlayissiz bi kadin degilim.. esimin yapisi bu degistiremiyorum
ilgizligini yada bisey konusmaya baslayinca hemen sesi yukseliyo bagiriyo sakin ol diyorum olamiyo...
aslinda konusmalarima ozen gosteriyorum ama her yolu denedim biz esimle konusamiyoruz bu sorunu halledemiyoruz...
benim icin onca guzel seyler soyleyen yapan benden wazgecmeyecegini soyleyen adammmmm soz konusu o kadin olunca inanilmaz degisiyo...
o kadindan wazgecmicem sen istemiyosan kaldiramiyosan kapi orda o senin yapamadiklarini yapiyo sen onun gibi olamazsin
falan neler neler diyo o kadini benden ustun tutuyo onun icin benden wazgeciyo...
kadinin yaptiklari da parasini yedirmek esimi gezdirmek surekli biseyler almak falan tamamen paraya dayali seyler yani..
benimde ewin butcesine katkik war ama gormuyo oncelerden calismak istemistim izin wermedi
hem para kazanmami istemiyo hemde o kadindan wazgecmemi istiyosan onun yaptiklarini yap diyo da yapmama.izi. wermiyo...
kadin esimin benle yasadigini bilmiyodu bi kac ay once beni ewimizi ogrendi kurtuluruz dedik ama daha beter oldu...
kadin simdi daha cok ariyo mesaj atiyo cewap wermezse sabahlara aksamlara kadar ariyo telefon susmuyo...
esimle yedi senede yedi kere bas basa gezmisligimiz disari cikmisligimiz inanin yoktur
ama o kadin her aradginda gidiyo ustelik simdi kadin sokagin basina kadar esimi aliyo ve gidiyolar...
ben esimi gercekylten sewiyorum ve kaybetmek istemiyorummm... ama o kadin warken olmuyoo...yapamiyoruzz..
cekip git kurtul diceksiniz belki ama demeyin cok ayrildik ama yine bi araya geldik barisali daha bi ay bile olmadi...
bi akil fikir werin ben bu kadindan nasil kurtulucam...... aslinda daha bicok sorun war ama.olmuyo duzelmiyo
bazen gucum bitiyo esimden wazgeceyim hersey bitsin diyorum ama onu da yapamiyorum wazgecemiyorummm...
hayatimizi mahveden bu kadindan nasil kurtulabilirimm bi fikri olan warsa lutfen paylassinn ......

acıkcassııı sen o kadındann degılde esınden kurtulmaya bak okurken bıle sınır oldum suc sadece kadında degıl kusura bakmada ona okadar seyı yapmasına ızın veren kocan bence suc kocanda kadın nekadar suçluysa kocan okadar suçlu ayrıcada okadın hayatınzdan çıktıktan sonra bıle senın esın aynı adam olur başkasını bulur baksana sen dıyosun böyle bırı dıye bıle bıle hayatını nıye mahvedıyosun resmen ıkıncı kısısın su olayda nasıl dayanıyosun anlamadım açıkçası sanada bravo cunku herkes goz yummaz bu olaya sen ağırlığını koymadığın ıcın belkı esınde senı takmıyor ben açıkçası okurken okadar sınırlendım.

kadin bes yildir hayatimizda ilk zamanlar fazla onemsemedim gecer gider dedim ama olmadi dort senedir canla baasla kurtulmaya calisiyorum ama olmuyo...:-(((

huylu huyundan vazgeçer mi allahaşkına :KK14:
eşinin bu kadar seni aldatmasına rağmen ondan vazgeçemediğin şey nedir?
eşin kadınla yedi naneleri sonra başından def etmek için elinden yaptı öyle mi?
ben her şeyi geçtim, sana şaştım arkadaşım. ne kadar güzel sakın sakin anlatıyorsun, her şey çok normalmiş gibi...

senin eşin hasta mı? hem senı tonlarca kadınla aldatıyor, hemde senden vazgeçmek istemediğini söylüyor

vayy be sendeki de ne aşkmış...
ama şunu bil, eşine beslediğin şeyin adı aşk olamaz
aşk ve sevgi paylaşımı sevmez ve kabul etmez :KK34: birinin seni ciddi anlamda silkelemesi lazım.

Son düzenleme:
Kuma olmuşsun kadına resmensen. Biz sana akıl vermeyiz çünkü böyle bir şey yaşamadık yaşamayı da kabul etmeyiz sen maalesef kabul edip susacak sin kadın bu kadar yüzü kocandan buluyor

eşiniz o kadınla gittiğinde yaşadığınız acıya nasıl dayanıyorsunuz .. gerçekten üzüldümm

iyi gunler....

hayatınızı mahveden o kadın değil, eşiniz. ondan kurtulun ki mutlu olun:KK14:

Son düzenleme:
kadin bes yildir hayatimizda ilk zamanlar fazla onemsemedim gecer gider dedim ama olmadi dort senedir canla baasla kurtulmaya calisiyorum ama olmuyo...:-(((
dünyada eşinizden başka adammı yok kusura bakmayında
gözünüzün önünde herşey oluyo ve siz sessiz kalıyorsunuz
care yok siz kabul etmişsiniz inşallah kuma falan getirmez eşiniz

acıkcassııı sen o kadındann degılde esınden kurtulmaya bak okurken bıle sınır oldum suc sadece kadında degıl kusura bakmada ona okadar seyı yapmasına ızın veren kocan bence suc kocanda kadın nekadar suçluysa kocan okadar suçlu ayrıcada okadın hayatınzdan çıktıktan sonra bıle senın esın aynı adam olur başkasını bulur baksana sen dıyosun böyle bırı dıye bıle bıle hayatını nıye mahvedıyosun resmen ıkıncı kısısın su olayda nasıl dayanıyosun anlamadım açıkçası sanada bravo cunku herkes goz yummaz bu olaya sen ağırlığını koymadığın ıcın belkı esınde senı takmıyor ben açıkçası okurken okadar sınırlendım.

tesekkurler
haklisin cunku esimin yaptiklari o kadar fazlaki bu sadece bi tanesi
ondan wazgecmeyi cok denedim cok ayrildik ama yine kanima giriyo
dayanamiyorum bi sans daha weriyorum cek git diyo yaa gidiyorum ama
pesimden geliyo elinde oyuncak oldum resmen hayatimizdaki kadin problemi
hep wardi sabrediyorum sabrediyorum herkes bitti gitti bu kadinla basim belada
bi kere birini sewdim o da boyle binlerce omure bedel oldu....:-((

huylu huyundan vazgeçer mi allahaşkına :KK14:
eşinin bu kadar seni aldatmasına rağmen ondan vazgeçemediğin şey nedir?
eşin kadınla yedi naneleri sonra başından def etmek için elinden yaptı öyle mi?
ben her şeyi geçtim, sana şaştım arkadaşım. ne kadar güzel sakın sakin anlatıyorsun, her şey çok normalmiş gibi...

senin eşin hasta mı? hem senı tonlarca kadınla aldatıyor, hemde senden vazgeçmek istemediğini söylüyor

vayy be sendeki de ne aşkmış...
ama şunu bil, eşine beslediğin şeyin adı aşk olamaz
aşk ve sevgi paylaşımı sevmez ve kabul etmez :KK34: birinin seni ciddi anlamda silkelemesi lazım.

yorumun icin tesekkurler
ask sewgi paylasimi sewmiyo haklisin ama
emek wermedigin sewgi de yasanmiyo ki...

tesekkurler
haklisin cunku esimin yaptiklari o kadar fazlaki bu sadece bi tanesi
ondan wazgecmeyi cok denedim cok ayrildik ama yine kanima giriyo
dayanamiyorum bi sans daha weriyorum cek git diyo yaa gidiyorum ama
pesimden geliyo elinde oyuncak oldum resmen hayatimizdaki kadin problemi
hep wardi sabrediyorum sabrediyorum herkes bitti gitti bu kadinla basim belada
bi kere birini sewdim o da boyle binlerce omure bedel oldu....:-((

?Wazgeçemediğiniz şey nedir?

Sevgi demeyin sakın, hayatta inanmam.

Seven kadın asla sevdiğini bir başkasıyla paylaşamaz.

Altın kaplamamı bu adam?

Okurken üzüldüm sonra üzülmeme degermi diye düsündüm yani gercekmi diye düsündüm.
Biraz fake gibi geldi.
Sen esinle beraber ola bilemk icin cok ugrasmissin, herkes kocana yapistigina göre cok harika vaz gecilmez bir adam demekki, kadinlara kizmamak lazim:)))
Bu isin sakasida.
Adam sana yapa bilecegi her kötülügü yapiyor yanindan kalkip o kadina gidiyor, bunun daha ötesi varmi ?
7 yilda ancak 7 kez beraber disari ciktik diyorsun ?
Kuralci vs diyorsun, kendisi hic bir insanlik kuralina uymuyor.
Konusmayi beceremiyorsunuz, ki beraber konusa bilmek tartisa bilmek gercekden bir sanat, herkes beceremez bizde esimle su an beceremiyoruz, frekansla degisti birden bire... cok kötü bir durum.
Onun disinda kocami seviyorum deyip oturuyorsun ?
Senin yapacagin tek sey , ben bu adamdan neden kopamiyorum diye düsünmek ve sonunda ondan kopup kacmak.

Hersey gönlünüzce olsun, ama bu normal bir hayat degil böyle bir evlilik gecmez.

Yada sizde kendinize bir sevgili, sizi gezdiren yasatan para harcayan bir sevgili bulup gönlünüzü eglendirin.

Böyle adamlara böyle davranmak lazim, ancak ozaman anlarlar.

yorumun icin tesekkurler
tek taraflı emek vererek sevgi yaşanmaz. evet sevgi emektir.
ama, o emeğin değerini bilene verilir sevgi. onu hiçe sayıp,saygı göstermeyene ve karşındakiinin sevgisini sömürüp kullanana ,onu aşağılayana ,onu defalarca aldatana,ona metresini kabul ettirmeye çalışana verilmez.

yorumun icin tesekkurler

sence emek nedir? emek vermek, aldatılmayı her defasında kabul etmek midir?
emek vermek, eşinin haremıyle baş etmek midir?
tek kişilik emeğın manası nedir?
emek tek taraflı olmaz
kusura bakma arkadaşım.

tek başına savaşıyorsun farkında değilsin :KK50: ciddi anlamda hayatına yazık ediyorsun
emeğini sana, sevgine, kadınlığına saygı duyan birine vermelisin.

okurken şok oldum ne yalan söyliyim
ay bu erkekler ne kıymetli gülünesi bi durum valla, sendede diğer kadındada hiç mi guru yok
böyle saçma şeymi olur ya e madem o kadınıdA Alın evinize zaten kurtulamıyosunuz

Bunları nasıl yediriyosunuz ben anlamıyorum şaka gibi ya, def et şu adamı başından 7 senedir aynı evde yaşıyosnuz 5 senedie o kadınla ortak kullanım alanınız bu adam. Dayanılır şey değil

Baştan aşağı trajedi. Senin için resmen kocaman bir trajedi. Hangi birine yorum yapacağımı şaşırdım, neresinden tutsan elimde kalıyor konun. Kör müsün demek istiyorum sana aslında daha neler neler demek istiyorum ama bir işe yaracağından emin değilim. Sen o kadın için, kocamın hayatında onlarca kadın olduğunu bile bile peşini bırakmıyor diyorsun da, affedersin sen onlarca kadınla aldatıldığını, bu adamın sana saygının s'sini duymadığını bildiğin halde neden bırakmıyorsun onu? Adamın keyfine diyecek yok, oh. Karısı, sevgilisi etrafında kul köle. Canı kime isterse.

Son düzenleme:
dünyada eşinizden başka adammı yok kusura bakmayında
gözünüzün önünde herşey oluyo ve siz sessiz kalıyorsunuz
care yok siz kabul etmişsiniz inşallah kuma falan getirmez eşiniz

tesekkurler...
dunyada cok adam war ama yurekte bi tane warr...
insan wazgecemiyo iste ben de kurtulma cabasindayim...
yok artik diceksiniz ama yillar once onu da teklif etti
ama mumkun olmadi ...

X