biraz önce öğrendim hamileyim...

sendemi bekliyosun zor dimi beklemek belirsizlik :)):KK43:((

ayagnı kaldır canım,tam üstüne bastın....
benim bgn regl günüm ama 4gün önce falan kahverengi kırmızı karışık 2 süren akıntım oldu...
dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı..
belki o lekenlenme yerleşme kanaması olabilir dedi çoğu arkadaş...
beklicem işte..
adet olmadım daha....

ayagnı kaldır canım,tam üstüne bastın....
Benim bgn regl günüm ama 4gün önce falan kahverengi kırmızı karışık 2 süren akıntım oldu...
Dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı..
Belki o lekenlenme yerleşme kanaması olabilir dedi çoğu arkadaş...
Beklicem işte..
Adet olmadım daha....

evt cnm yerleşme lekesi olabilir inşallah dua edicem umarım hamilesindir tabi bende :))))

cnm tbrk ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin adına sevindim....hissermişmiydin hamile kaldığını ne gibi değişiklikler oldu sende ???

Evet canım 2 haftadır kasıklarımda ağrı vardı... göğüslerim şişti... halsizdim bide hasta gibiydim...zaten reglim 5 gün geçikmişti..eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı tabi hayal kırıklığına uğradım.. sonra kan testi yaptırdım orda çıktı...şok oldum tabi..iyiki inanmamışım ilk teste..yerimseniben

Evet canım 2 haftadır kasıklarımda ağrı vardı... göğüslerim şişti... halsizdim bide hasta gibiydim...zaten reglim 5 gün geçikmişti..eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı tabi hayal kırıklığına uğradım.. sonra kan testi yaptırdım orda çıktı...şok oldum tabi..iyiki inanmamışım ilk teste..yerimseniben

çok sevindim bitanem darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma dua et cnm !!!!!!!!!!

ay canım hadi gözünüz aydın .RABBıM sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza almanızı da nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlat olur inşallah RABBıM in izniyle ..darısı tüm isteyen ,bekleyenlerin başına

ay canım hadi gözünüz aydın .RABBİM sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza almanızı da nasip etsin hayırlı ve sağlıklı evlat olur inşallah RABBİM in izniyle ..darısı tüm isteyen ,bekleyenlerin başına

iyi dileklerin için çok teşekkürler canım... Amin inşallah tüm bekleyenlerin duası kabul olsun..:Saruboceq:

Yaşasın yuppi biri daha anne olacak ne güzel.Rabbim hayırlısı ile büyüyüp doğmasını nasip etsin

ayyy maşallah .........ALLAH kucağına almayı nasip etsin ...isteyen herkese versin yarabbim :)

tebrikler canim allah saglikli sihatli kucagina almayida nasip etsin insallah:ecrin_bebek:

X