biraz önce öğrendim hamileyim...

ozlemoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
65
0
çok mutluyum kızlar yarım ssat önce kan testimin sonucunu aldım. 202 çıktı hamileyim..hayırlısıyla doğar inşallah..darısı herkesin başına:ecrin_bebek::teytey:aa..

eşinizi ve sizi tebrik ederim..sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.:nazar:

hayırlı olsun canım. nekadarlıkmış belli oldumu peki, sanırım daha belli olmamıştır 202 düşük bideğer çünkü, ben de geçen hafta öğrendim son adet tarihime göre 3hafta 5günlüktü,262 çıkmıştı değerim doktor hiçbişe görünmediğini 2 hafta sonra gelmemi söyledi, 2ocağa randevu aldım ben de bakalım nolacak

gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek:

tebrik ederim. allah sağlıklı aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat nasip eder inş. bende 5 hafta 5 günlük hamileyim. ama benim 2. çocuk

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah herkesin bebeişini sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...alkisalkisalkis

hayırlı olsun canım. nekadarlıkmış belli oldumu peki, sanırım daha belli olmamıştır 202 düşük bideğer çünkü, ben de geçen hafta öğrendim son adet tarihime göre 3hafta 5günlüktü,262 çıkmıştı değerim doktor hiçbişe görünmediğini 2 hafta sonra gelmemi söyledi, 2ocağa randevu aldım ben de bakalım nolacak

Çok teşekkür ederim canım. Seninde hayırlı olsun. Daha nekadarlık belli değil 4-5 haftalık olabilir dediler. Pazartesi doktora gidicem bakalım..:eek:

çok mutluyum kızlar yarım ssat önce kan testimin sonucunu aldım. 202 çıktı hamileyim..hayırlısıyla doğar inşallah..darısı herkesin başına:ecrin_bebek::teytey:aa..

cnm tbrk ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin adına sevindim....hissermişmiydin hamile kaldığını ne gibi değişiklikler oldu sende ???

cnm öncelikler tebrik ederim.... erken öğrenmişsin şüğphelenmişmiydin ne gibi belirtilerin vardı ??

X