• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
31
Kizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.

Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?

Biraz da gercekci olmak lazim.
O kadar insan calisiyorsa bir bildikleri vardir.
Az calismak yetseydi onca insan neden kendini paralasin?
Gir en azindan kendini dene, hangi seviyede oldugunu gor.Uzerine koyarak gidersin

bir kere okuduysan hepsini süper. bundan sonrası eski sorular artık. eski sorulara yumul. hiç yapamaz dediğim nice insanlar yaptı eski sorularla. zaten kusursuz çalışan da yok. o kadar konuyu dağılmadan çökmeden azimle çalışanı bulamazsın. niyetin derece de değil sonuçta. seni motive etmek gibi olmasın ama yaparsın

Canım benim de zamanin da bir tane sinavim vardı herkes çalışmaya kurslara falan gidiyordu ben kursa bile gidemedim bir konu ozetli kitap almıştım ışte sınava sadece 11 gün vardı normalde 10 gün konu çalışıp test çözdüm önemli sinavdi 100 soru üzerinden 60 net yaparsan geçiyorsun ben 85 netle geçtim herkes çok şaşırmıştı. ..ve sinavdan çıkarken 15 soruyu yanlış yaptığımı söylemiştim bir çok kisi aylarca kurs gormelerine rağmen kalmıştı .bence konu özetlerini çalış ve çok soru çoz inşaallah geçersin..

bir kere okuduysan hepsini süper. bundan sonrası eski sorular artık. eski sorulara yumul. hiç yapamaz dediğim nice insanlar yaptı eski sorularla. zaten kusursuz çalışan da yok. o kadar konuyu dağılmadan çökmeden azimle çalışanı bulamazsın. niyetin derece de değil sonuçta. seni motive etmek gibi olmasın ama yaparsın
Eski sorulara bakmak cok iyi fikir. Ama o zaman konulari satmis olacagim. 1 kez daha okusam daha mi iyi olur diye dusunmuyor degilim.
Cok sag ol tesekkur etmek gibi olmasin da :KK50:

Back
X