biraz kafa dinlemeliyim !!!

pearl1992

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
19
0
16
İstanbul
Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür ne yapacağımı bilemedim ve en sonunda sizden yardım istemeye karar verdim. 2 yıldır hayatıma kimseyi almamıştım herkesin yaşadığı gibi buruk bir aşk acısı yaşamıştım bir de bunun üzerine en yakın dostumu trafik kazasında kaybettim. bunların hepsi beni hayattan koparmıştı derslere gitmiyor sadece vakit geçiriyodum. ta ki esrarengiz bir şekilde gene kendi üniversitemden biriyle tanıştım orası ayrı bir hikaye tabi aynı arkadaş ortamında 2 yıldır denk gelememk nasıl bir komediyse. bi ilişkiye başladık gerçekten herkesin imreneerek baktığı nazar boncukları taktığı bir ilişki evet o zor biri aşırı kıskanç hep o haklı ona göre ben çocuğum.beni sevdiğine emin olduğum halde ben her defasında her tartısmada ayrılmakmı istiyorsun dedim bikere aldatıldım ya özgüvenim bitmiş durumda. o da şu kelımeyı agzıma almamdan her defasında şıkayet edıp durdu. bu pazartesi okulda gene birlikteyken onun evine gidelim yemek yapalım dedik gittik. ben ona bi şaka yaptım ama haksızım oda kızdı yanına gittim lütfen ggit dedi gidemem dedim çok sinirliyim git dedi elimi itti bi şartla giderim dedim bitti sevmiyorum git de giderim dedim o da sadece sus lütfen git dedi. ben inat ettim çıldırdım yalvardım kendime zarar verdim resmen o benim güçlü kişiliğimi severdi oysa karşısında öyle aciz görünce beni çok kötü oldu çok. sonra o gün gittim hiç mesaj yok sabah dayanamadım gene gittim bişey demedi elini tuttum itti uyumaya calısıyorum dedi. git dedi esyalarımı alıp gidiyimmi dedim esyaların dursun sen git dedi. gittim çarsamba gunu yaptıklarımı anladım ve msj attım bu sefer söylenmedım olgun bir kız gibi dedim hatalıyım kendıme yaksıtıramadım dıye o da ılkkez mesajıma cevap verdı. benı hayal kırıklıgına ugrattın gozumde degerın dustu cocukluktu bu yaptıgın sakayı affederdım gıt dedıgımde gıtseydın dedı ama sen uzattın konustun durdun bogdun benı dedı. lütfen bıraz saygı duy kafa dınlıyım yanlız kalıyım dedı. tamam dedım ertesı gun konferans salonuna gıttım ortak arkadaslarımızın yanına o da geldı her yer bosken yanıma oturdu bende kıllık yapcam ya bacak bacak ustune attım ıkı kere baktı ben anlamamazlıktan geldım sonra bana bakmadan indir o bacağı dedi.o derse gıdıyodu sen napcaksın dedı bende gelsemmi dedım ne ısın var o kadar erkegın ıcınde otur burda kızlarla dedı sen napcan ders cıkısı dedım eve gıderım herhalde dedı benım konusmak ıstedıgım bıse var kısa dedım oda tamm cıkınca msj atarımd edı sonra geldı ıste yurumeye basladık konustum hatalı oldugumu bu huyumu degsıtırcegımı soledım ama senden tek bısey ıstıorum cok ozledıms arılırmısın dedım sımsıkı sarıldık 1 dakıka fln sonra yuzume baktı ama ben hemen duzelsın ıstemıyorum dedı nasıl yanı dedım bıraz daha zamana ıhtıyacım var dedı tamam dedım tabı ıcım ıcımı yıyo kapıdan cıktım arkadaslara sey demıs naparsa yaapsın sevgısınden yapıo bılıorum demıs ama cok bunaldım cok ustume geldı gıt dedım dınlemedı bıraz kafa dınlıyım duzelir hersey demış. sonra o konusmada kırıldıgımı dusundu herhalde aksam ılkkez mesaj attı' inci can çıkar huy çıkmaz ben yınede soylıyım. bugün söylediğimi yanlış anlama ben sadece seni özlemek istiyorum seni özlemek için uğraşıyorum bu yüzden ayrı kalalım biraz dedim ' dedi tabi telefonun duvar kagıdı hala benım ve facete ilişkisi var resımler hersey duruyor

canım bence kafa takmanı gerektirecek bir durum yok sadece biraz yalnız kalmak istemiş senden ayrılmak istememiş ki biraz üstüne gitme sakin kal bence

Bak yaptığın şaka ne bilemiyorum ama belliki onu çileden çıkarmış, keşke gerçekten git dediğnde gitseydin üstüne gittiğinde dahada çıkılmaz hale gelmiş iş

Ama en azından sevgilin kendini biliyor sakinleşmek istiyor bu süre boyunca onu aramayarak mesaj atmayarak seni özlemesini sağlayabilirsin.

Sizinki şuan tam ''Kaçan kovalanır'' kıvamında anlatabildim mi? Belki zor olucak ama biraz dayanmalısın sonrasında herşey güzel olur inşallah

haklısın biliyorum ama elde telefonla beklemek ne zor işmiş ayrılcak olsa o gün o sinirle ayrılırdı zorladım çünkü diyorum ama özlemek için uğraşıyorum kötü bi kelime değilmi yani

haklısın biliyorum ama elde telefonla beklemek ne zor işmiş ayrılcak olsa o gün o sinirle ayrılırdı zorladım çünkü diyorum ama özlemek için uğraşıyorum kötü bi kelime değilmi yani

Canım böyle anlarda çokta ne dediğini takmaman gerektğini bilir söylerim. Emin ol kafası karışmış ve ne diyeceğini bilememiş tabiki doğru bi cümle değil ama senin sabretmen ve beklemen gerek malesef ki.

teşekkür ederim canım tamam beklicem dediğin gibi kötü bişey olmıcak inşallah

Ben ilişkide en hayırlı şeyin karşı tarafın dedigini yapmak olduguna inanıyorum git deyince bırakıp çık ne yalvarıyosunki zaten sinirlenmiş belliki affetmicek o an eger çıkıp gidip bir mesaj dahi atmasaydın bunlar olmazdı bence

öyle işte bi hata yaptım ben aşırı tezcanlıyım dayanamadım dün mesaj attım ayrı kalarak düzellilmez işte 5 gün oldu dedim yanyana toparlıyalım dedim oda bana msj attı sen sadece bir gün sabrettin onun dışında ya mesaj attın yada yanıma geldin biz sürekli birlikteyiz 7/24 bu yüzden ben seni özlemeyi özledim seni özlemek istiyorum. bana yaptıgın sakada hıc acımadın ıkı kere kalbım sıkıstı dıye mesaj atmıs bende ona dedımkı ben cabalamaktan vazgectım bu sana son mesajım karar senın bı beklentım yok artık eger eskısı gıbı olursan ararsın olmuyosada herseyın sıfresı sende var gır sıl esyalarımı cope at dedım cvp atmadıı tabı ama facetede hıc bıseyı degıstırmedı yanı nıyetı ayrılmak degılde özlemek ıstıyorum ne arkadas ben yanındaykende ozluyorum

ben de tezcanlıyım senin gibi canım bir şeyi hemen sonuçlandırmak istiyorum ve hata da yapıyorum bu yüzden bazen ama soğukkanlı olman şu durumda daha iyi sanırım erkek arkadaşının senden beklediği de bu biraz ona elde var hissini vermemeye çalış

haklısın canım onun arkadasları benı cok sever kızmıslar ona abarttın dıye sımdı bana msj atmıs kafanda bıseyler kurup durma sen mesaj atmıyosun baskaları atıyor bana mesaj kafami bi türlü dağıtamıyorum dedi bende benmı yazın dıyorum yeter yazmıyorum ıste sende yazma dedim salak dengesız ya

bence yol vermelisin!yerinde olsam bana git dediğinde biterdi hiç öyle şeylere gelemem yazdıklarıma alınma benim şahsi fikrim böyle kurallarım çok katıdır ilişkilerde ve hala ilk aşkımla birlikteyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…