hosbulduk ablam
öyle agi magi anlamam ben korktum kizzz bakin ben sizin bildiginiz kizlardan deilm hee :1ninca: :roflol:
gazoz veriyon mu nan gelenlere sempatiksalakcinni
yok anam ne kolonyası diazem mümkünse onlar hafif kalır.hihoyyythihoyyythihoyyyt
amanin yok bu topik niyeti bozmus :roflol:
teşekkürler çok sağolunkaydirigubbakcemile3
iyi geceler size
hosbulduk ablam
öyle agi magi anlamam ben korktum kizzz bakin ben sizin bildiginiz kizlardan deilm hee :1ninca: :roflol:
gazoz veriyon mu nan gelenlere sempatiksalakcinni
ablalarim siz evlisiniz yaa
hem evlisiniz hemde bukadar kipir kipirsiniz ne güzell kaydirigubbakcemile3
18lik kizlar gibisiniz ayol olumunekankayizsmile
merve kaç yaşındasın ürkek güvercinim bakemn sennn
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
ben 19 yasindayim ablam
amann bana koca demeyin hayatimda 1 kisi oldu oda 2 yil sürdü sözlenicektik.. ama kismet olmadi ayrildim..
bidahada kimseyi istemiyom mafoldumben
sen kac yasindasin ablacim
hoşgeldin ank cım sen niye hayalet gibi geliyon bakemmmmm
sağol bebekim hoş geldinn.delirmek istediğin zaman beklerim .bizde sınır yoksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
amanin yok bu topik niyeti bozmus :roflol:
sanada canımzemuszemuszemuszemus
niye korktun bakem sen gel bakıyım şöyle yamacıma olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ne gazozu yafrum biz gazozsuz veriyoruz direk fisfisfisfisfisfisfisfisfis
ben 19 yasindayim ablam
amann bana koca demeyin hayatimda 1 kisi oldu oda 2 yil sürdü sözlenicektik.. ama kismet olmadi ayrildim..
bidahada kimseyi istemiyom mafoldumben
sen kac yasindasin ablacim
vay be tam benim evlendiğim yaşlardasınnnnn
bir zamanlar bende senin yaşındaydımmmmmmm
aradan uzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn yıllar geçti şimdi 29 oldum marttan sonra kısmetse 28 olcammmmaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 ya gencmissin daha abla demicem sana :jeyyar:
dur ben üstüme rahat bişeyler giyip gelem sen bana abla deme başka şeyler dersinnn
dur ben üstüme rahat bişeyler giyip gelem sen bana abla deme başka şeyler dersinnn
baska seyler derken:uhm: sırnaşık şey