Aslında düzenli bir cinsel hayatımız var, ben sağlıkçıyım o da çok bilinçli bir erkek. Size açıklamalarımdan sonra bunu düşündüren neydi bilmiyorum ama bilinçsiz değiliz dediğim gibi. Ve yine ortada şüphelenmem gereken bir şey olmamasına rağmen çok stresli olduğum için size anlatmak istemiştim, yine de teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçekten sevişmeye küstüm o dönemden beribu kadar korkuyorsanız sevismeyin. sevismemek bunları yasamaktan daha kolaydır diye düsünüyorum. sevisirlen cengaversiniz. sevisirlen kimse bir seyi düsünmüyor maasallah
Sağlıkçıysanız obsesif olduğunuzu da biliyorsunuz değil mi? Bence burda konu açmak yerine profesyonel yardım alınAslında düzenli bir cinsel hayatımız var, ben sağlıkçıyım o da çok bilinçli bir erkek. Size açıklamalarımdan sonra bunu düşündüren neydi bilmiyorum ama bilinçsiz değiliz dediğim gibi. Ve yine ortada şüphelenmem gereken bir şey olmamasına rağmen çok stresli olduğum için size anlatmak istemiştim, yine de teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçekten sevişmeye küstüm o dönemden beri
Şu yorum neAslında düzenli bir cinsel hayatımız var, ben sağlıkçıyım o da çok bilinçli bir erkek. Size açıklamalarımdan sonra bunu düşündüren neydi bilmiyorum ama bilinçsiz değiliz dediğim gibi. Ve yine ortada şüphelenmem gereken bir şey olmamasına rağmen çok stresli olduğum için size anlatmak istemiştim, yine de teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçekten sevişmeye küstüm o dönemden beri
Bi dönem aldım ilaç vs. de kullandım. Terapiye devam ediyorum, kaygı bozukluğu yaşadığımın farkında olduğumu zaten belirttim konuda da. Neden bu kadar sert bir üslup takındığınızı anlayamıyorum sadece, buraya destek amaçlı birçok kadının yazdığını görüyor ve okuyorum. Ben de anlatarak hata mı etmiş oldum, anlamadımSağlıkçıysanız obsesif olduğunuzu da biliyorsunuz değil mi? Bence burda konu açmak yerine profesyonel yardım alın