Biraz dertleşelim mi? Bekarlık, yalnızlık

Kesinlikle Cherry. Biri var mesela. Adam çok istekli, ilgileniyor. Ben şimdi kurcalıyorum bu niye böyle istekli diye. Aklımda elli soru. Çok dayanmaz gider zaten. Arada adamı harcamıyorumdur umarım.
Ben eşimle tanıştığımda bu moddaydım. Çok ilgileniyordu sürekli yanımda olmak istemeler falan. 3ay boyunca sorguladım bu adam niye böyle kesin bi bok çıkacak altından diye. Çıkmadı ama oturup konustum beni cok darlama çok üstüme düşme diye

Allah daim etsin
Benim mod geçmeyecek adam da pes edecek gibi. Hayır sıralıyorum olumsuzlukları, neden olamayacağını falan şöyle yaparız böyle yaparız diye çözüm de üretiyor. Ben şok ben iptal bir şey var ama ne

Ona karsi bir his var mi? Bazen guzel seven birine denk gelsek de biz kendimiz sevmiyorsak adamin agziyla kuş tutmasi bile ise yaramaz. Yani çaba gormek güzel karsidan ama insanin icinin de kıpır kıpır etmeli

Olmayacağını düşündüğünüz bir durum varsa zaten oldurmaya çalışmak doğru değil ya. Hayırlısı olsun insallah

tatile git:

Daha bugün iş arkadaşlarımızla bunu konuştuk.
Evliliğim iyi ama boşanma gibi birşey yaşasam asla birdaha evlilik düşünmem.Net.
Yok kv kp sorunu,görünce sorunu,eş ile çatışmalar.. cidden çok zor bir çarkın içinde oluyorsun.
Allah uzun ömür versin kızlarım iyiki var ama hayatım hep onlara ipotekli.
Ödevleri oluyor bı yere çıkarıyorsun,bı yere gitsen hep birlikte burnundan getiriyorlar kimi zaman.Siz hayatınızın keyfini çıkarın,inşallah karşınıza düzgün biri çıkar,

Ferhans terlikle dövecek belki ama ben de hayatımda ilk sevgilim hariç hiç kimseyi özellikle aramadım hep bir şekilde hayat akışımında çıktılar karşıma ama bazıları buna kısmet der bazıları şans. Öyle hayatımda biri olsun ama ben aramayayım demekle olmaz bu işler.
Yalnız gittiğiniz cafelerden çıkacak kişilere pek güvenmeyin derim. Anca bir yerin müdavimi olmanız lazım tanışacağınız kişiyi de orada sık sık görmeniz lazım. Öyle yalnız oturuyordum karşımdaki tanışmaya geldi hikayeleri pek sağlıklı değil. Aynı şekilde gittiğiniz kurslar, etkinlikler düzenli değilse aynı kişiler gelip gitmiyorsa oradan da pek bir şey çıkmaz. Belli bir hobiye, etkinliğe, gruba adarsanız kendinizi belki onun akışında biri çıkabilir karşınıza.

Niye döveyim canim ben de aynı şeyleri düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…