• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz bilgiye ihtiyacım var

Sonsuza-kadar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
13
2
1
buraya ilk defa yazıyorum kızlar yeni uye oldum:KK24: çok uzun tutmıcam gerçekten bilgisi olanlar yorum atarsa memnun olurum, sevdigim adam komiser yardımcısı olacak onu çok seviyorum bırakmayıda asla düşünmüyorum Rabbim bizi birbirimize nasip eder inşaalah:KK15:, size sormak istedigim sey beni ne gibi seyler bekliyo iyi veya kotu komiser yardimcisi eslerinden cevap bekliyorum gercekten hic bir bilgim yok:110: ve onu cok özledim:KK17:

adamın kişiliğine adamlığına bak

seni ne beklediğinin ne önemi var

bugünkü şartlar ile yarınkiler aynı olmaz ki

düne kadar en muteber adam olanlar bir anda içeri atılıyor; tamam bitti bunların hayatı derken hepsi serbest kalıyor

en iyi yerlere gelenler; en kötü yere sürülüyor vs vs

siz evlenince de ne olacağını bilemeyiz ki

adamın kişiliğine adamlığına bak

seni ne beklediğinin ne önemi var

bugünkü şartlar ile yarınkiler aynı olmaz ki

düne kadar en muteber adam olanlar bir anda içeri atılıyor; tamam bitti bunların hayatı derken hepsi serbest kalıyor

en iyi yerlere gelenler; en kötü yere sürülüyor vs vs

siz evlenince de ne olacağını bilemeyiz ki
Haklisin onu cok seviyorum gercekten benim hayatima oyle bi zamanda girdiki sukurler olsun cokta mutluyum onunla ama hic bi bilgim olmayinca da kendimi hazirlayamiyorum nelerle karsilasicam nasil bi hayatimiz olacak :eek:

bilgi sahibi kimse yok mu kizlar :KK43: bide ilk baslarda istanbul disinda oturmak istemiyorum istanbul olsun istiyorum ama istanbula sark gozuyle bakan cok insan var istanbul disi olmasi daha mi iyi olur:KK16:

Devletin basındakinin keyfıne göre,çıkarlarına gore su yolunu bulur..

bilgi sahibi kimse yok mu kizlar :KK43: bide ilk baslarda istanbul disinda oturmak istemiyorum istanbul olsun istiyorum ama istanbula sark gozuyle bakan cok insan var istanbul disi olmasi daha mi iyi olur:KK16:
Ist. Zaten şark diye geciyor.. ama hic şark gorevi yapmadiysa sarka gidecek yaptiysa yinede gidecek.. rutbeli olmanin getirisi bu.. polis eşi olmak zor.. allah kolaylik versin.. he tabi calistigi birime gorede degisir işinin zorluğu yoğunluğu

Ist. Zaten şark diye geciyor.. ama hic şark gorevi yapmadiysa sarka gidecek yaptiysa yinede gidecek.. rutbeli olmanin getirisi bu.. polis eşi olmak zor.. allah kolaylik versin.. he tabi calistigi birime gorede degisir işinin zorluğu yoğunluğu
İstanbulun şark olarak gectigini bilmiyordum :110:

İstanbulun şark olarak gectigini bilmiyordum :110:
Yani şoyle söyliyim cok buyuk bi sehir oldugu icin ve cok fazla calisildigi icin ve cok polise ihtiyac oldugu icin oyle.. ama ust da calisip sark görevini yapmis sayilmiyorsun.. sadece oyle geciyor sartlar agir oldugu icin

Yani şoyle söyliyim cok buyuk bi sehir oldugu icin ve cok fazla calisildigi icin ve cok polise ihtiyac oldugu icin oyle.. ama ust da calisip sark görevini yapmis sayilmiyorsun.. sadece oyle geciyor sartlar agir oldugu icin
evet bende bu şekilde duydum şehir disi olmasi daha iyi o zaman belki biraz daha rahat olur :KK55:

Back