- 2 Kasım 2020
- 21
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi Hanife2580
Adet düzensizliğiniz varsa pco olabilirsiniz. 1 sene uğraştım hiç bi doktor pcosun demedi. En son başka bir doktor pcosun dedi ilaç tedavisiyle hemen gebe kaldım.Herkese hayırlı günler hanımlar. 24 yaşındayım ve 2yillik evli bir bayan olarak anne olmayı çok istiyorum gece gündüz aklimda hep bebek hayali ağlıyorum dua ediyorum doktor kontrolüne gittim kan verdim ultrasonla bakındım şükür şirin çıkmadı ama mantar var dedi fitil kullandım krem kullandım tam geçti derken tekrar başladı, regli düzensizliğim var bazen internetten bakıyorum ceviz,antep fıstığı,ballı süt vb. birçok şey var denedim 2 boyunca yedik affet sonrası denedik olmadı bebek. Burada derdini paylaşıp hamile kalan bir çok kişi var bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
En son 28eylude doktora gittim doktorum PCO dün demedi acaba bende PCO olabilirmiyimAdet düzensizliğiniz varsa pco olabilirsiniz. 1 sene uğraştım hiç bi doktor pcosun demedi. En son başka bir doktor pcosun dedi ilaç tedavisiyle hemen gebe kaldım.
Aynen öyle canım kaç doktora gittim hepsi normal bişey yok dedi ama ne zaman ki doktorum yumurtlama takibine başladı o zaman fark etti yumurtalarım yeterince gelişmiyormuş. İlaçla büyütüp , iğneyle çatlattı . İlk seferde tuttuEn son 28eylude doktora gittim doktorum PCO dün demedi acaba bende PCO olabilirmiyim
Aynen öyle canım kaç doktora gittim hepsi normal bişey yok dedi ama ne zaman ki doktorum yumurtlama takibine başladı o zaman fark etti yumurtalarım yeterince gelişmiyormuş. İlaçla büyütüp , iğneyle çatlattı . İlk seferde tutt
En kısa zamanda buna baktiracagim İnşallah böyle birşey yokturteşekkür ederim bilginiz için
Adet düzensizliği var yazmisiniz olabilir bazen doktorlar söylemiyor malesefEn son 28eylude doktora gittim doktorum PCO dün demedi acaba bende PCO olabilirmiyim
Peki ne yapmam gerekAdet düzensizliği var yazmisiniz olabilir bazen doktorlar söylemiyor malesef
adet düzensizliği varsa çörek otu bal tarçın öneririm.yumurtalarinin olgunlaşmasını sağlıyor benimde yumurtalarim geç çatliyordu adetimden bi iki gun önce 2 ay denedim 3.ay gebe kaldim 8 ay ugrasmistimHerkese hayırlı günler hanımlar. 24 yaşındayım ve 2yillik evli bir bayan olarak anne olmayı çok istiyorum gece gündüz aklimda hep bebek hayali ağlıyorum dua ediyorum doktor kontrolüne gittim kan verdim ultrasonla bakındım şükür şirin çıkmadı ama mantar var dedi fitil kullandım krem kullandım tam geçti derken tekrar başladı, regli düzensizliğim var bazen internetten bakıyorum ceviz,antep fıstığı,ballı süt vb. birçok şey var denedim 2 boyunca yedik affet sonrası denedik olmadı bebek. Burada derdini paylaşıp hamile kalan bir çok kişi var bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Çörek oto bal tarçın bunları karıştirip mi tiketiyimadet düzensizliği varsa çörek otu bal tarçın öneririm.yumurtalarinin olgunlaşmasını sağlıyor benimde yumurtalarim geç çatliyordu adetimden bi iki gun önce 2 ay denedim 3.ay gebe kaldim 8 ay ugrasmistim
karıştırıp evet canım internette tarifi var yumurtlaman düzene giriyor Allahın izniyle gebe kalirsin inşallah ama en önemli olan kafana çok takma zor biliyorum bende ikinci bebegim için cok ugrastim ne zamanki oluruna bıraktım o zaman oldu stres yüzünden çok etkileniyor insan.Çörek oto bal tarçın bunları karıştirip mi tiketiyim
Allah razı olsun yardımınız için. Araştırıp ben deniceğim. Evet çok zor kafaya takmamak pazartesi günü test aldım.cok umutluydum bebek var diye maalesef yok iş görüşmesine gidiyorum biz sizi ararız artık o kadar çok bunaldım ki buraya derdimi anlattım. Biliyorum daha ne çok derdi var olanlar var ama ben çok duygusal biriyim uyku yok yemek düzeni yok sürekli evde temizlik yapıyorum baş ağrısı devlete gittim doktora birşeyin yok özele gittim birşeyin yok. Rabbime hep duaciyim bir evladım olsun diye. Allah isteyen her kuluna nasip etsin.karıştırıp evet canım internette tarifi var yumurtlaman düzene giriyor Allahın izniyle gebe kalirsin inşallah ama en önemli olan kafana çok takma zor biliyorum bende ikinci bebegim için cok ugrastim ne zamanki oluruna bıraktım o zaman oldu stres yüzünden çok etkileniyor insan.