• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir zamanlar böyle değildim ben :(

Kimseyi sevesim yakınlık gösteresim gelmiyor en ufak canımı sıkan seyde onlardan soğuyorum.

bu cümlen beni tanımlıyor sanki.

bana da bazen böyle oluyor.bir arkadaş grubundayız örneğin oturuyoruz sohbet ediyoruz bana en yakın arkadaşını çekişiriyor anlatıyor yaptıgı şeyleri sonra o kız yanımıza gelince susuyor o konu hakkında hiç bişey söylemiyor kızın yüzüne gülüyor. böyle insanlardan nefret ediyorum.anında o kişiden soğuyorum.bi daha benimle konuşmasın istiyorum. ya aynısını bana da yapıyorsa diyorum

Üzümün çöpü armudun sapı deriken insan kalmıyor etrafta arkadaşlar.Hormonlu gıdalar gibi herkesin bir yamuk kısmı(kötü huyu) var:37:O bekımdan biraz görmemek lazım.Bunu yapmak kolay mı hayır tebiki.Yapmacıklık değil kastettiğim esnek olmak..Bazen bırak insanı köğeğin bile seni tınlamıyor evet gerçek, gerizekalı deyip geçmek lazım..Yoksa gidip yeni hayvan mı alalım?O daha zor atsan atılmaz satsan satılmaz..Bir yere kadar demiştim işte ben o yere kadar geldim seni bana yazılmış bir şarkı zannettim..Mustafa Ceceli şarkısıyla veda ediyorum salıncakta kalınn..

Back