bir yumurta gelişmiş.:(

f_samanyolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
148
60
48
morelim çok bozukkk arkadaşlar....bu gun iğgnenin 8 günü ve kontrolde 1 yumurtam gelişmiş ve perşembe tekrar muayene...bu durumda olan varmıydıı....okudugum yorumlarda 10 yumurta 15 yumurta oldugu yazılmışş...benim şansım yokmu kızlarr....yani boşamı kürek çektik

Canım benimde tup bebek tedavilerine yirmi tane onaltı tane bulunuyor ama bir tanesi sağlıklı oluyor olsun olacaksa ınş bir tane ile de olur hem öyle diyorlar ama popu da birkac tane topladıkları oluyor sanirim

BİLMİYORUM ARKADAŞIM..KİMSDE 1 TANE YOK BENDE SADECE 1 YUMURTA TOPLANAÇAK İÇİNDE VARMI YOKMU DOKTOR 10 YUMURTAYI KULLANMAYACAGIZ 1 YUMURTA YETER SANA DEDİİİ..DUA EDELİM SAGLIKLI YUMURTA OLSUN DEDİİİ...YANİ 1 YUMURTA TOPLAYACAKLARR....HAYIRLISI ARTIKK RABB,M DHA İYİSİNİ BİLİRRR...

Aynen doktorun dediği gibi size Lazım olan 1 yumurta , o da inş sağlıkla gelişir ve Anneciğine gelir canım :)

Hiiiç endişe etme. Benim de 1 ile başladı, doz arttı 3 oldu, bi daha arttı 15 :) 10'u döllendi, 6'sı beşinci güne geldi. Tek kötü tarafı biraz daha uzun süre iğne yapmak. Moralini bozma :)

Hiiiç endişe etme. Benim de 1 ile başladı, doz arttı 3 oldu, bi daha arttı 15 :) 10'u döllendi, 6'sı beşinci güne geldi. Tek kötü tarafı biraz daha uzun süre iğne yapmak. Moralini bozma :)
çok tşk ederim.... sizin ilaç dozlarınız nasıldıı...... dediginiz gibi salı gunu tek yumurtaydı 2 gün sonra 2 tane gelişmiş gördü doktor..sonra dozu 2 katına cıkartı cumartesi tekrar cagırdıı... yani 2 günde yine cogalma şansım var degilmii...... cvp için tşk ederim

benim 3. tedavimde de 1 tane oldu kalitesi de düşüktü olmadı ama bir sonraki tedavimde 5 yumurta 5ide iyi kalite oldu yine tutmadı ama her ay aynı değil.

bu gun doktora gittim 2 yumurtam gelişmiş.. ve dozumu 2 katına cıkartıı inş cumartesi randevum var... ve daha cok yumurtam olur dilerim allahımdan..... cok tşk ederim kızlarrrr...desteginiz içinnn...

bu gun gittigmde 2yumurta gelişmiş ve salı günü toplanacakmış...inş saglıklı olurlarda. emegimiz boşa cıkmaz.....kendime ve burdai tüm annelere hergün dua ediyorm... allahımmm herkeisn kucagına yaramaz bir bebeiş nasip etisin.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…