- 21 Temmuz 2015
- 148
- 60
- 48
-
- Konu Sahibi f_samanyolu
Aynen doktorun dediği gibi size Lazım olan 1 yumurta , o da inş sağlıkla gelişir ve Anneciğine gelir canım :)BİLMİYORUM ARKADAŞIM..KİMSDE 1 TANE YOK BENDE SADECE 1 YUMURTA TOPLANAÇAK İÇİNDE VARMI YOKMUDOKTOR 10 YUMURTAYI KULLANMAYACAGIZ 1 YUMURTA YETER SANA DEDİİİ..DUA EDELİM SAGLIKLI YUMURTA OLSUN DEDİİİ...YANİ 1 YUMURTA TOPLAYACAKLARR....HAYIRLISI ARTIKK RABB,M DHA İYİSİNİ BİLİRRR...
çok tşk ederim.... sizin ilaç dozlarınız nasıldıı...... dediginiz gibi salı gunu tek yumurtaydı 2 gün sonra 2 tane gelişmiş gördü doktor..sonra dozu 2 katına cıkartı cumartesi tekrar cagırdıı... yani 2 günde yine cogalma şansım var degilmii...... cvp için tşk ederimHiiiç endişe etme. Benim de 1 ile başladı, doz arttı 3 oldu, bi daha arttı 15 :) 10'u döllendi, 6'sı beşinci güne geldi. Tek kötü tarafı biraz daha uzun süre iğne yapmak. Moralini bozma :)
benim 3. tedavimde de 1 tane oldu kalitesi de düşüktü olmadı ama bir sonraki tedavimde 5 yumurta 5ide iyi kalite oldu yine tutmadı ama her ay aynı değil.morelim çok bozukkk arkadaşlar....bu gun iğgnenin 8 günü ve kontrolde 1 yumurtam gelişmiş ve perşembe tekrar muayene...bu durumda olan varmıydıı....okudugum yorumlarda 10 yumurta 15 yumurta oldugu yazılmışş...benim şansım yokmu kızlarr....yani boşamı kürek çektik
Çokluğundan ziyade kaliteli yumurtalarınız olsun en güzeli:)bu gun doktora gittim 2 yumurtam gelişmiş.. ve dozumu 2 katına cıkartıı inş cumartesi randevum var... ve daha cok yumurtam olur dilerim allahımdan..... cok tşk ederim kızlarrrr...desteginiz içinnn...