• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Yumak Mutluluk,Bahçemde Yeşeren Umutlar,Mucizeler Dükkanına Dönş DEBBIE MACOMBER

UgurBocugu

CEYİS BAKANI:)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
68.594
17
308
yazarın 2.kıtabı ve bunuda severek okudum 3.ve hatta 4.kıtabınıda okudum:6:
bahçemde yeşeren umutlar ve mucizeler dükkanına dönüş onların arkasından gelenler
bır ara yazara yetışemıycemı bıle düşündüm :1:
son okuduğum kıtabı mucizeler dükkanına dönüşün sonunda bır kıtabın özetı var ve sanırım 5.yolda

Cnm diğer kitaplarıda ilk kitap kadar sürükleyici mi? 2günde bitirdim de:)

2 günde bıtırdın ve beğendıysen devamı nıtelığınde olduklarından beğeneceğını düşünüyorum
zaten 1 veya 2.kıtabı okuyp devamını okumazsan bı eksıklık hıssedılıyor

küçük mucizler dükkanı ve bir yumak mutluluk ıkısını okuyabıldım ..3.alamadım ama cok guzel yaaa hayatımın parcası gıbı oluyordu okurken son sayfaları okumuyordum beklıyordum bıtmesın dıyee:(

ben de küçük mucizeler dükkanını okudum,şimdi de bir yumak mutluluk okuyorum.herhalde bütün kitaplarını okuyacağım.

1- Küçük Mucizeler Dükkanı
2-Bir Yumak Mutluluk
3-Bahçemde Yeşeren Umutlar
4-Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş

Bende severek okudum tüm seriyi ve tüm karakterler arkadaşım gibi oldu herkese tavsiye ederim.

bitmasini istemeyeceğiniz bir seri..arkadaşlık aşk aile..samimi ve akıcı diline bi anda kaptırıp gidiyorsunuz

bende ilk iki kitabını okudum çok güzeldi gerçekten.

diğerlerinide en kısa zamanda alıcam inşallah :)

gerçketen çok akıcı. favori listeme eklendiler :)

küçük mucizeler dükkanını okudum diğerlerini internetten sipariş vermiştim şimdi elime ulaştı okumak için heyecanlanıyorummm :)
küçük mucizeler dükkanını çok beğendim 4 farklı karakterdeki kadının arkadaş olma sürecini anlatıyor fakat kitabın sonundaki mucizeler biraz abartılmış gibi buldum

1- Küçük Mucizeler Dükkanı
2-Bir Yumak Mutluluk
3-Bahçemde Yeşeren Umutlar
4-Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş

Bende severek okudum tüm seriyi ve tüm karakterler arkadaşım gibi oldu herkese tavsiye ederim.

bende hepsını okudummm tabısı ama yazamadım buraya
sınavım ve ramazan var dıye ara vermıştım
devam edıyorum kıtap okumaya
tavsıyelerımı yazacağım size

4. kitabın çıktığını duymamıştım...
kitaplardan uzak kalmışım olamaaaz :30:

hemen almam gerekiyor, bu seri beni çok dinlendiriyor.. çok temiz buluyorum kitapları :21:

Küçük Mucizeler Dükkanı ,Bir yumak mutluluk ve mucizeler Dükkanına dönüş şahaneydi yahuu beni çok etkilediler yahuu acayip keyifliydiler.
Kendim okuduğum yetmezmiş gibi birde arkadaşlarıma alıp hediye ettim...Şiddetle tavsiye ederim

bende forumdan duyup küçük mucizeler dükkanı almıştım cok beğendim hemen bitiverdi
sırayla devam edicem
:10:

ilk kitabını okuyorum ben de şuan 'küçük mucizeler dükkanı'nı yani , gerçekten beğendim kitabı devamını da okuyacağım sanırım.

ben ilk iki kitabı okudum. çok sürükleyici kitaplar. insanı dinlendiren cinsten. diğer iki kitabı henüz okuyamadım ama en kısa zamanda okumak istiyorum.

Bahcemde yeseren umutlar kitabinin seriyle alakasi yok benim bildigim...

Henüz okumadim. Debbie macomberin dört kitabinida aldim...

1. Kücük mucizeler dükkani: Okudum coook güzeldi :6:
2. Bir yumak mutluluk: Buda harikaydi :6:
3. Suanda okuyorum ama eminim cok güzeldir. :6:

bahcemde yeseren umutlar kitaplarimin arasinda duruyor. 3. okuyunca sira ona gelecek :1:

Back