• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yol gösterin bana da

H HappyBabyAhmet Başkalarının yanında azarlamış, cinsellik yok, ne yaptıysanız fayda etmemiş, deyiminizle 'elinizde patlamış'. 1 yıldır muhabbet yok. Siz hala eşimde suç yok belki diyorsunuz. Bunları ben uydurmuyorum, yazdıklarınızdan anlaşılan bu.

Iyi o zaman umut var demek ki, oda çabalayacaktır seninle, aranızdaki sorunları konuşun, nerde neyi eksik yapıyorsun, birbirinizi rahatsız den şeyler neler? Bi evlilik danışmanı yardımcı olur size.
Evet, insan yaşamadan kolay geliyor boşanmak o kadar zor ki ailende yoksa korkuyor insan hemen yarın akşam konusacagim

Buyu konusuna felan inanmiyorum..

Beliki esinde hata yaptigini anlamis ve kendine ceki duzen vermis..

Her insan ikinci sansi hak eder ..
Bence kestirip atma sende canim..

Şimdilik vazgeçmeyin eşinizden biraz daha zaman verin bu evliliğe bakalim neden konuda bahsettiğiniz gibi mi yoksa eşinizin kişiliği mi

Evet, insan yaşamadan kolay geliyor boşanmak o kadar zor ki ailende yoksa korkuyor insan hemen yarın akşam konusacagim
Şiddet aldatma yoksa geriye kalan sorunlar bana çözülebilir geliyor. Özellikle çocuk varsa çaba sarfedilmeli. Yuva kolay kurulmuyor ki kolay yıkılsın..
Bu böyle gidecekse eşin seni yok sayacaksa çabalama, seninle beraber savaşacaksa çabala.

Birden olmadı tabi o konudan bahsetmeyeyim ama o kadar dua ettim ve içim kiyamadi aslinda belki bu yüzden Allah çıkardı karşımıza bilmiyorum hic isim olmaz çünkü öyle seylerle
Cocugunuz icin deneyin tekrar. Hic olmassa bosanmayi düsünürsünüz. Aranizdaki bagi güclendirmeye calisin zor olsada.

H HappyBabyAhmet Başkalarının yanında azarlamış, cinsellik yok, ne yaptıysanız fayda etmemiş, deyiminizle 'elinizde patlamış'. 1 yıldır muhabbet yok. Siz hala eşimde suç yok belki diyorsunuz. Bunları ben uydurmuyorum, yazdıklarınızdan anlaşılan bu.
Ben yazdıklarımı inkar etmiyorum suçu yok belki dedigim yani bir insan duzelirse 2. Bir şans nasil.verilir bana bir fikir verir misiniz diyorum netice yaşanmış yıllar evlilikten önceki günler var

İnsan bazen durumun içindeyken göremiyor düşünemiyor ya da düşünüyor da yapma gücünü bulamıyor kendinde teşekkür ederim hepinize bana fikir ve güç verdiniz
senin için dua edicem ... Arkadaşım...... Bence bikez daha şans vermelisin.. akışına brak eşin gelsin gönlünü alsın... İnşallah düzelir herşey

senin için dua edicem ... Arkadaşım...... Bence bikez daha şans vermelisin.. akışına brak eşin gelsin gönlünü alsın... İnşallah düzelir herşey
İnşallah canım sağolasın ... sonunda bitse bile elimden geleni yaptım diyebilmek istiyorum yarın öbürgün oğlum sorduğunda vicdanım sızlamasın istiyorum

Back