• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yol gösterin bana da

HappyBabyAhmet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
12
3
18
Tekirdağ
Merhabalar, bayadır üyeyim ama hiç paylaşımda bulunmamıştım. 5 yıllık evliyim 2 yaşında bi oğlum var. Evliliğimizin ilk gününden beri eşim bi tuhaf oldu. Hep evlenince değişti derler ya o yanında az kalır beni sürekli insan içinde azarlar, bağırır, herseye bi kulp bulur oldu. Cinsel ilişki desen hep benim zorlamamla oldu. evliliğimizin ilk yılında annem artık olanlara dayanamadı al eşyalarını gel dedi ama gitmedim. Severek evlendik kiyamadim hemen koparıp atmaya. Defalarca konustuk ben çok çaba sarfettim çok ağladım ne dualar ne hatimler... ask mektupları, mesajlar, bütün cilvem nazım giyimim kusamim neler neler hepsi elimde patladi. Gel gelelim öyle böyle çocuğumuz oldu. Ben hep devam sürekli bir uğraş halindeyim. Sonra birgün artık ugrasasim kalmamis yanıma yatmasını dahi istemez olmusum. Ben de bu duruma gelince 1 yıl hic ilişkimiz olmadı. Sohbet muhabbet zaten yok bi yere gitsek burnumdan getirir. Neyse ben tam boşanmayı düşünmeye basladim ona söyledim karşımıza bir Kadın çıktı adına ne derler bilmiyorum 3 lere 5 lere karışmış biri. Aramız bozulsun ayrilalim karı koca hayatımız olmasın diye büyü yapılmış eşime çeyize gelen bir akraba tarafından neyse hesapta bozuldu falan adam normale dönmeye başladı belki benden yüz bulsa daha da iyi olacak. Tabi bunlar olunca benim düşündüğüm bosanma isi beni daha çok düşündürmeye başladı. Bunlar doğruysa ki adam kendine geldi adamın bir suçu yok demekki evliliğimiz düzelebilir. Ama ben o kadar soğumusum ki itilip kakilmaktan arzulanmamaktan ben nasıl düzeleceğim? Koca 5 yılda biriken soğumuşluğu nasıl ısıtacağım? İçimden gelmiyor ama deniyorum. Olmuyor. Oğlumu ayrı büyütmek istemiyorum. Bir fikir verin lütfen ne yapabilirim?

Konumuz belki kapatılabilir büyü bs ile ilgili konu yasak çünkü. Ama size şunu söyleyim eğerki eşiniz düzeldiyse 5 yıl boyunca size eşiniz bunları bilinçli yaşatmamış

ben olsam yuwamı bozmam kocamla aramı düzeltir çocuğmu babalı büyütür ele güne karşı da düşman çatlatırdım

Çocugun için biraz daha mücadele... sevmesende alışırsın alışkanlığın olur... düzelmeye başlamıs yeni bi bayga aç...

Kelimeler kifayetsiz. Böyle bir adama, böyle bir evliliğe 'öyle böyle' çocuk yapın. Sonra da adamı hurafelerle aklamaya kalkın. Bu kadar mı mantığınız kapalı, bu kadar mı kendinizden vazgeçtiniz?

5 sene sonra nasil ortaya cikti ve nasil bozuldu birden, bir gidisata bakin ama dikkat edin bir de o arada ikinci cocuk olmasin düzelip bosanmiyacaginiza emin olmadan.

Ya buradaki mesele büyü yaptırma bozdurma degıl kı. O sadece olayın bır detayıymıs asıl mevzu sogudum nasıl ısınırım dıyor. Ben de anlamıyorum boyle kötu niyetli akrabaları, ne dıye mılletın yuvasını yıkmaya çalışırsın kı. Hayır bosansanız o akrabanın tanıdığın her kımse elıne ne geçecek acaba. Cok sinir oldum gece gece. Allahından bulsun.

Kelimeler kifayetsiz. Böyle bir adama, böyle bir evliliğe 'öyle böyle' çocuk yapın. Sonra da adamı hurafelerle aklamaya kalkın. Bu kadar mı mantığınız kapalı, bu kadar mı kendinizden vazgeçtiniz?
Benim hurafeyle falan isim yok kimseyi aklama çabasında da değilim ben sorunlarımıza odaklanmisken cocuk fikrinin ciddiyetini kavramamisim hata etmişim
Sen elinden geleni yapmışsın.. Eşin ayrılmaya nasıl baktı peki?
İstemedi, duzeltiriz ugrasalim dedi

Benim hurafeyle falan isim yok kimseyi aklama çabasında da değilim ben sorunlarımıza odaklanmisken cocuk fikrinin ciddiyetini kavramamisim hata etmişim

İstemedi, duzeltiriz ugrasalim dedi
Iyi o zaman umut var demek ki, oda çabalayacaktır seninle, aranızdaki sorunları konuşun, nerde neyi eksik yapıyorsun, birbirinizi rahatsız den şeyler neler? Bi evlilik danışmanı yardımcı olur size.

5 sene sonra nasil ortaya cikti ve nasil bozuldu birden, bir gidisata bakin ama dikkat edin bir de o arada ikinci cocuk olmasin düzelip bosanmiyacaginiza emin olmadan.
Birden olmadı tabi o konudan bahsetmeyeyim ama o kadar dua ettim ve içim kiyamadi aslinda belki bu yüzden Allah çıkardı karşımıza bilmiyorum hic isim olmaz çünkü öyle seylerle

Back