- Konu Sahibi HappyBabyAhmet
Merhabalar, bayadır üyeyim ama hiç paylaşımda bulunmamıştım. 5 yıllık evliyim 2 yaşında bi oğlum var. Evliliğimizin ilk gününden beri eşim bi tuhaf oldu. Hep evlenince değişti derler ya o yanında az kalır beni sürekli insan içinde azarlar, bağırır, herseye bi kulp bulur oldu. Cinsel ilişki desen hep benim zorlamamla oldu. evliliğimizin ilk yılında annem artık olanlara dayanamadı al eşyalarını gel dedi ama gitmedim. Severek evlendik kiyamadim hemen koparıp atmaya. Defalarca konustuk ben çok çaba sarfettim çok ağladım ne dualar ne hatimler... ask mektupları, mesajlar, bütün cilvem nazım giyimim kusamim neler neler hepsi elimde patladi. Gel gelelim öyle böyle çocuğumuz oldu. Ben hep devam sürekli bir uğraş halindeyim. Sonra birgün artık ugrasasim kalmamis yanıma yatmasını dahi istemez olmusum. Ben de bu duruma gelince 1 yıl hic ilişkimiz olmadı. Sohbet muhabbet zaten yok bi yere gitsek burnumdan getirir. Neyse ben tam boşanmayı düşünmeye basladim ona söyledim karşımıza bir Kadın çıktı adına ne derler bilmiyorum 3 lere 5 lere karışmış biri. Aramız bozulsun ayrilalim karı koca hayatımız olmasın diye büyü yapılmış eşime çeyize gelen bir akraba tarafından neyse hesapta bozuldu falan adam normale dönmeye başladı belki benden yüz bulsa daha da iyi olacak. Tabi bunlar olunca benim düşündüğüm bosanma isi beni daha çok düşündürmeye başladı. Bunlar doğruysa ki adam kendine geldi adamın bir suçu yok demekki evliliğimiz düzelebilir. Ama ben o kadar soğumusum ki itilip kakilmaktan arzulanmamaktan ben nasıl düzeleceğim? Koca 5 yılda biriken soğumuşluğu nasıl ısıtacağım? İçimden gelmiyor ama deniyorum. Olmuyor. Oğlumu ayrı büyütmek istemiyorum. Bir fikir verin lütfen ne yapabilirim?