Merhaba 33 yaşındayım. Geçen yıl mayıs ayında Ankara’da iyi doktorlar arasında sayılan bir estetik cerraha meme implant ameliyatı oldum. 345 cc high profil mentor marka kas altı implant takıldı. Doktorum meme ucumun aşağıda kalabileceğini ama lolipop iz olmaması için öncelikle denemek istediğini aşağıda kalır ise revizyon yapabileceğimizi söyledi. Nitekim şansıma meme ucum yukarı çıkmadı ve aşağıda kaldı. Hatta implant çok aşağı inmedi kendi meme dokum implanttan aşağıda ayrı şekilde kaldı ve çirkin bir görüntü oluştu. Üç gün önce revize ameliyatı oldum ve doktorum meme uçlarımı yukarı alırken aynı esnada implantları da biraz aşağı çekti. İkinci gün duş alabildim. Öncelikle kas altı ameliyat inanılmaz ağrılı sancılı zor bir süreç. Geçen yıl ameliyat olmadan araştırırken çoğu kişiden çok ağrım olmadı ilk gün yürüdüm vs okudum ancak benim hiç de öyle olmadı . Kas altı ameliyatı olacak kişiler var ise lütfen çok ağrıya hazırlıklı olsun amacım korkutmak değil elbette geçiyor anlatmak istediğim ağrı ile şoka girmeyin çok normal ve geçiyor. Neyse ikinci gün duşta memelerimi açtım görüntü şu an yine bana göre korkunç ama sanırım ödem morartı vs sebebiyle inşallah bu kez ikinci kez çektiğim acıyla olması gereken görüntüye kavuşurum inanılmaz korkuyorum. Burada meme ucu yukarı alınan ve büyütme ameliyatı olan var mı sizde de ilk hafta böyle çok deforme mi görünüyordu? Bu biçimsiz şişlikler geçecek mi ? Bilgisi olan var ise paylaşırsa çok sevinirim. Bende ilerleyen günlerde gelişimi yazıyor olacağım. Teşekkürler