- 18 Haziran 2018
- 74
- 27
- 38
Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin. Hayirli haberlerini bekliyorummBende bu ay ilk defa femara kullandm çatlatma iğnesi yapildi 4 Şubat'ta kan testi verecegim dua edin luftenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin. Hayirli haberlerini bekliyorummBende bu ay ilk defa femara kullandm çatlatma iğnesi yapildi 4 Şubat'ta kan testi verecegim dua edin luftenn
Aminn Allah razı olsun arkadaşımRabbim guzel haberler almayi nasip etsin. Hayirli haberlerini bekliyorumm
Bizede bir yıl oldu ama hala bı bebişimiz yokKimse yok mu bir yıldır bebek hasreti çeken isim listesi yapicam katılmak isteyenler i bekliyorum
Bende aynı şekilde etrafmdakilern kafaya takma demesi sabret demesi içinden cikilmaz bı durum gibiCanlarım napıyorsunuz nasılsınız ? Ben hiç iyi değilim ya hiç olmadığım kadar mutsuzum olmuyor hiç birşey . Sabretmek ten yoruldum artık
Her gecenin bir sabahı vardır canım benim. Bak bu sayfada senin gibi bekleyen insanlarla dolu. Ve niceleri . Sen umudunu kaybedersen 1.o geriden gelirsin. Umut her zaman yüreğimizde olsun. Hepimiz Bekliyoruz o günü sabırsızlıkla ama kafaya taktıkça olmuyor. Bir salsak aslında o ay olacak ta . Aklımızdan çıkartamıyoruz. Olmamayışının bir sebebi de stres maalesef : (Canlarım napıyorsunuz nasılsınız ? Ben hiç iyi değilim ya hiç olmadığım kadar mutsuzum olmuyor hiç birşey . Sabretmek ten yoruldum artık
Amin kuzum darısı sana inşaallahİnşallah çok güzel, kaderide kendi gibi güzel olur inşallah kuzum çok sevindim :)
Amin canım aynı durum bende de var. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bugünler de geçecekAynen öyle takmıyorum derken dahi takyorum yatyorum aklımda kalkıyorum aklımda ne olacak bu halimiz bilmiyorum beklemek çok zor rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
İnslalah aynı durumda oldugum kişilerle sohbet etmek çok guzelAmin canım aynı durum bende de var. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bugünler de geçecek
İnsan yalnız olmadığını burada görüyor ve bir nebze de olsa rahatlıyor konuştukça. Ama inşallah en en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız. Çok amin : )İnslalah aynı durumda oldugum kişilerle sohbet etmek çok guzel
Kesinlikle ya çok çok çok aminnnİnsan yalnız olmadığını burada görüyor ve bir nebze de olsa rahatlıyor konuştukça. Ama inşallah en en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız. Çok amin : )
Yoruldum artık rabbim bizi bunla imtihan etmese keskeBizede bir yıl oldu ama hala bı bebişimiz yok
Hiç sorma ben birşey diyemiyorumda sadece istemiyorum diyorum hepBende aynı şekilde etrafmdakilern kafaya takma demesi sabret demesi içinden cikilmaz bı durum gibi
Stres yapamıyordum ama çevremde yeni evlenenler hemen hamile kaldı zoruma gidiyor artikHer gecenin bir sabahı vardır canım benim. Bak bu sayfada senin gibi bekleyen insanlarla dolu. Ve niceleri . Sen umudunu kaybedersen 1.o geriden gelirsin. Umut her zaman yüreğimizde olsun. Hepimiz Bekliyoruz o günü sabırsızlıkla ama kafaya taktıkça olmuyor. Bir salsak aslında o ay olacak ta . Aklımızdan çıkartamıyoruz. Olmamayışının bir sebebi de stres maalesef : (
Amin canım amin rabbim sesimizi duyar insallahAynen öyle takmıyorum derken dahi takyorum yatyorum aklımda kalkıyorum aklımda ne olacak bu halimiz bilmiyorum beklemek çok zor rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Geçecek mi hiç bilmiyorum yaAmin canım aynı durum bende de var. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bugünler de geçecek
Amin kuzum senin duan kabul olur nolur hayırlı şekilde olsun diye bol bol dua etAmin kuzum darısı sana inşaallah
Benimde çevremdeki insanlar doğuruyor hatta 2. Sini doğuruyor. Hatta sen düşünnüyormusun soruları havada uçuşuyor. Psikolojikmen çökertiyorlar insanı sözde destek verenler bile. Ama yapacak bişy yok çevre ile yaşıyoruZ. Görmemek duymamak olmuyor. Sen sabır diyip Allah’a bırakacaksın. 2.side doktoruna. Elbet vücudunun en güzel zamanında gerçekleşecek mucizen. Ben inanıyorumYoruldum artık rabbim bizi bunla imtihan etmese keske
Hiç sorma ben birşey diyemiyorumda sadece istemiyorum diyorum hep
Stres yapamıyordum ama çevremde yeni evlenenler hemen hamile kaldı zoruma gidiyor artik
Amin canım amin rabbim sesimizi duyar insallah
Geçecek mi hiç bilmiyorum ya
O kadar umutsuzum ki doktora bile gitmeyi bıraktım artık . Dikkatimi tek şey çekiyor kuzum ilişki sonrası idrara bir kaç saat sonra çıkmama rağmen içerde kalan spermler bile idrarla atılıyor sanki hiç gitmiyor rahme böyle olunca da canım çok sıkılıyorBenimde çevremdeki insanlar doğuruyor hatta 2. Sini doğuruyor. Hatta sen düşünnüyormusun soruları havada uçuşuyor. Psikolojikmen çökertiyorlar insanı sözde destek verenler bile. Ama yapacak bişy yok çevre ile yaşıyoruZ. Görmemek duymamak olmuyor. Sen sabır diyip Allah’a bırakacaksın. 2.side doktoruna. Elbet vücudunun en güzel zamanında gerçekleşecek mucizen. Ben inanıyorum
Boş gebelik mi yaşadın ben mi yanlış anladim. Bide bu yumurtalar eğer tüpler tıkalı ise nasıl adet görüyoruz biliyor musun sonuçta yumurta rahme dusunce ve döllenme olmayınca adet oluyoruz diye biliyorum benSana öyle geliyordur canım benim . Fazlası atılıyor orada spermler pusu kurmuş yumurtayı bekliyorlar : ) doktorlar öyle diyor ayağa kalktığınızda gelen akıntılar spermden geriye kalanlar. Bende de öyle oluyor. Ben bu ara yastık koyuyorum altıma ilişki sırasında ve bitikten sonra ayaklarımı duvara koyuyorum yarım saat öyle bekliyorum. Gerçi boş gebeliğimde hiç böyle bişyler yapmamıştım umudu kestiğim bir ayda olmuştu.
Evet canım bir boş gebeliğim oldu. Canım maalesef bunu bilmiyorum. Doktora gidecek olan arkadaşlar aslında senin adına doktoruna sorabilirler.Boş gebelik mi yaşadın ben mi yanlış anladim. Bide bu yumurtalar eğer tüpler tıkalı ise nasıl adet görüyoruz biliyor musun sonuçta yumurta rahme dusunce ve döllenme olmayınca adet oluyoruz diye biliyorum ben
Sağol canım . Bak sen yinede gebe kalabiliyorsun klomenle eminim bebeğin olurEvet canım bir boş gebeliğim oldu. Canım maalesef bunu bilmiyorum. Doktora gidecek olan arkadaşlar aslında senin adına doktoruna sorabilirler.