Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limon11

Kaldırım mühendisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
2.204
2.676
8Bir yıldır bekleyenler listeye katılmak için beni etiketleyerek katılmak istediğini kaç ay beklediklerini yazsın lütfen :)

BEKLEME LİSTESİ

1- A Akasya10
2- Nrnslmylmz07 Nrnslmylmz07 .
3 - Bos
4-
5- B Balgozlu55
6- papatyakokankadin papatyakokankadin
7- @Merveaydin1 .
8- @Sweet03 .
9- @sila439 .
10-bos
11- [USER=900056]@Aschi

12- @Sinemsara07 .
13- @alsah
14- @Hayallerimsin .
15- @Sem0510 .
16- @yaprakali .
17- @Azzkrc .
18-Bos
19- T Tugbaaacmil95
20- @elif382 .
21- @Nurlana14 .
22- @diligecmisinsan00 .
23- @Delfin_ .
24- @ipeek35 .
25- @damlaozcan0666 ..
26- @ - Pudra Pembe - .
27- @dileksed .
28- @Glyzz .
29- @2015umut .
30- @Bebybenb .
31- @Huzur45 .
32- @ebrargelin .
33- @eeesssrrraaa_45 .
34- Boş
35- @balbocegi35 .
36- @ Canm Talham . .
37- @Papatya161 . .
38- @ozu25 .
39- @Sadece02matilda .
40- @Aselceren .
41- Boş
43- S SiriusBlackK .
44- Gezi92 Gezi92 .
45- M Mervemm92 .
46- Morvampir1 Morvampir1 .
47- S Sabirsizannem .
48- G Gonlumcicekolsun .
49- D deryaliriza .
50- S Smnr55 .
51- medusares medusares .

52- D denizmar .

53 - @Mihribaalin
54- @Kararliii
55- @rude29

HAMİLE LİSTESİ

:anneadayı::emir_bebek::KK200:

1- @Ebr111 . Doğum yapti

2- @Elfesya35 . gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

3- embytn embytn . gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

4- @beri35 . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

5 - @dombili_xl . gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

6- @Ruyapolat . Doğum yaptı 🤗 ikinciye gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

7- N nouvellemariee . Gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

8- C ceren_men . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
9- Sebepsonuc Sebepsonuc . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

10- Limon11 Limon11 . Gebe:anneadayı::KK200::emir_bebek:
11- P Pelinimben . Gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

12- @lifedoesntwait - doğum yaptı

13- @Temmuz17 gebe

:anneadayı::emir_bebek::KK200:
14- Blueangel34 Blueangel34 gebe:anneadayı::emir_bebek::KK200:

15- B Bayansss gebe :anneadayı::emir_bebek: :KK200:

16- kahvecibaby kahvecibaby gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:
17- Sseerraayy Sseerraayy gebe :anneadayı::emir_bebek::KK200:

Son düzenleme:
Şırınga olayini gecen bu sitede okudum ve inanamadim. Biz kadinlarin zekasina hayran kalmamak elde değil. Kurtaj olayi vs. 20 ay oldu eylul dahil. Yani 20 ay icinde evlenip cocuk doğuran tanidiklarim var ben daha 1 adim atamadim. :KK70:

Aynen bende en azından hamile kalabiliyormusum bile demek benim için mucize gibi .şırınga olayı bana mantıklı geliyor :halay:senin kullandığın takviyeler varmı canım :KK54:

Benim olduğu ay hsg cekildim oldu. Ama tabi dış gebelikti. Doktor olunca demek tedavisiz oluyor yasin musait(26) beklemek isterseniz 1 sene deneyin dedi. Bende 3 ay korundum bu 2. Ayim deniyoruz yeniden.
Gecen ay bal tarçın corek otu yedim ovulasyon tam pik olmadi erken regl oldum falan sacma bisi yasadim. Regl olunca eşime kuru incir findik ceviz bal karistirip veriyorum bazi gunler de pekmez. Ben bisey yapmadim zaten 3 4 aydir folik asit alıyorum. Bu ay da öyle yogun yasadim ki ovulasyon zamanını sanki gecen ayki kür simdi yaradi gibi.
Bakalım olmazsa esime yedirmeye devam edicem bide keciboynuzu pekmezi alicam ona. Kendim icin ovulasyon testi bakmaya devam edicem sadece ve folik asit iceren daha genis kapsamli bir vitamin bulucam. Simdilik boyle. Insallah gerek kalmaz

Benim olduğu ay hsg cekildim oldu. Ama tabi dış gebelikti. Doktor olunca demek tedavisiz oluyor yasin musait(26) beklemek isterseniz 1 sene deneyin dedi. Bende 3 ay korundum bu 2. Ayim deniyoruz yeniden.
Gecen ay bal tarçın corek otu yedim ovulasyon tam pik olmadi erken regl oldum falan sacma bisi yasadim. Regl olunca eşime kuru incir findik ceviz bal karistirip veriyorum bazi gunler de pekmez. Ben bisey yapmadim zaten 3 4 aydir folik asit alıyorum. Bu ay da öyle yogun yasadim ki ovulasyon zamanını sanki gecen ayki kür simdi yaradi gibi.
Bakalım olmazsa esime yedirmeye devam edicem bide keciboynuzu pekmezi alicam ona. Kendim icin ovulasyon testi bakmaya devam edicem sadece ve folik asit iceren daha genis kapsamli bir vitamin bulucam. Simdilik boyle. Insallah gerek kalmaz

İnşallah canım beklemene gerek kalmaz folic asit gebe kalmaya yardımci oluyor mu doktor tavsiyesi ile mi kullanilmali

Ayrica adetin 2. Günü kan verdim hormon icin. Doktor herseyin iyi dedi, ultrasonda temiz herşey. Yani artik olmamasi Allah tan.

İnşallah canım beklemene gerek kalmaz folic asit gebe kalmaya yardımci oluyor mu doktor tavsiyesi ile mi kullanilmali
Yok ya eczaneye git 90 li tabletler var. Burda konu basliklarini oku ona gore alabilirsin. Doktorlar dusunmeden 3 ay oncesinde baslayin almaya diyo. Bende olana kadar 1 yil bile olsa alicam vitamin sonucta zarari yok fazlasinin

Yok ya eczaneye git 90 li tabletler var. Burda konu basliklarini oku ona gore alabilirsin. Doktorlar dusunmeden 3 ay oncesinde baslayin almaya diyo. Bende olana kadar 1 yil bile olsa alicam vitamin sonucta zarari yok fazlasinin
Onerebileceginiz bir marka varmı peki

:anneadayı::KK200:Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun:emir_bebek:

şırınga olayı çok riskli bir nevi aşılama gibi ama sperm dışarı çıktıktan sonra şekil değiştiriyormuş böyle bişey olsa hastaneler aşılama yapmaz.

şırınga olayı çok riskli bir nevi aşılama gibi ama sperm dışarı çıktıktan sonra şekil değiştiriyormuş böyle bişey olsa hastaneler aşılama yapmaz.
Bu yöntemle hamile kalanların yorumlarını okudum iyi şeyler yazmışlar hep

Kızlar siringayi 4 ay falan denemiştim genelde vajinismuslu kadınlar bu yolu deniyor ama bende tutmadı sizde tutar inşallah sizde bi sorun yoksa eşiniz mutlaka test yaptirsin.bende bu ay klomene ne başladım ilk kez bakalım inşallah tutar.

Kızlar instada "bir gebenin günlüğü" isimli sayfayı takip edin ebru hanım cidden çok sıcak kanlı ovü testi ile yardımcı oluyor hiç bir şekilde incitmiyo insanı vr bunu yaparken hiç bir kazancı yok bi takibe alın derim bende 15 ay olucak deniyom olmuyo bu ay ovü testi ile onunla irtibatta olucam belki sizede bi faydası olur derim

Bu yöntemle hamile kalanların yorumlarını okudum iyi şeyler yazmışlar hep

ben 1 sene önce duymuştum bu yöntemi ama doktoruma danıştığımda spermin şekil değiştirdiğini ve bunun ev ortamında yapılmasının uygun olmadığını söyledi tutunabiliceği ancak sakat vs gibi durumlar ile karşılabilirsin demişti cesaret edemedim

Kızlar siringayi 4 ay falan denemiştim genelde vajinismuslu kadınlar bu yolu deniyor ama bende tutmadı sizde tutar inşallah sizde bi sorun yoksa eşiniz mutlaka test yaptirsin.bende bu ay klomene ne başladım ilk kez bakalım inşallah tutar.
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu 4ay önce doktor olabilir demiş artık hala tık yok

X